Ξέρετε κανένα εκτροφείο ragdoll στην Ελλάδα;

ευχαριστουμε....!!!:P

εχουμε φτιαξει και ενα ημερολογιο εκτροφειου για να μαθενεται τα νεα μας...
Συγχαρητήρια Κατερίνα!!!:) Θυμάμαι ακόμη τη βραδιά που ανακάλυψα στο ιντερνετ την αναγγελία του εκτροφείου σου. Εψαχνα από καιρό σε καιρό για εκτροφείο ράγκντολς στην Ελλάδα ενώ ήξερα πως είχε κλεισει το προηγούμενο εκτροφείο. Το ημερολόγιό σας είναι υπέροχο και επίσης η Divonne σου υπέροχη. :) Αλλά η συγκίνηση που ένοιωσα κάποια στιγμή όταν διάβαζα τις περιγραφές σου για την Havana ήταν μεγάλη. Να την χαίρεσαι την γατούλα σου , την Havana σου, την "κυρία αριστοκράτισσα", την εμπνεύστριά σου τελικά γι αυτό το εκτροφείο. Να χαίρεσαι και το κουκλί σου το νέο. Πότε θα παραλάβεις και τα άλλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πήγα ισπανία και πήrα την baby blue kitty meow( blue bicolor)
φαγαμε απιστευτη ταλαιπωρια..20 ωρες καθυστερηση στο αεροδρομιο το γατακι να εχει πιαστει αλλα να ειαι τοσο υπομονετικο ..να μου ανοιγοκλεινει τα ματακια του ..και να μην μπορω να το ανακουφησω...
ηρθαμε αθηνα και κοιμοαμασταν και οι 2 ενα 48αρω να ηρεμησουμε...
ο ωκεανος ( seal bicolor) ερχεται κανονικα 13 σεπτεμβρη..
αν δεν αλλαξει κατι...
και κλεισαμε για φετος..
επομενο ragdoll ερχεται απο αμερικη του χρονου τετoiον καιρο...αρσενικο...!!:redface:

Η συγκηνιση που με κάνει να νιώθω η Αβάνα ..δεν αλλάζει και δεν συγκρίνεται με τίποτα.
είναι μια γάτα -σύντροφος
ένα μοναδικό πλασμα που ομορφαίνει τη ζωή μου ..

σας ευχαριστω και πάλι για τα κλά σας λόγια και το ενδιαφ΄΄ερον..
staman ησουν απο τα ρώτα και γούρικα τηλεφωνηματα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 θηλυκά δεν θα ήταν καλύτερο να έχεις???:hmm:

Αα υπάρχει το λιλά και το chocolate στις ραγκντολ?
λογικά θα υπάρχει..

κωστη μου μπερdευεσαι..
μισο λεπτο να σου γνωρισω τις πέρλες μου:inlove:

DIVONNE απο γαλλια..(blue mitted)
Blue kitty απο ισπανία (blue bicolor)
kai h και ο ωκεανος (απο Γαλλια) (seal bicolr)

Συνημμένα

• kitty 008.jpg
    kitty 008.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 121
  • bebo1.jpg
    bebo1.jpg
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 104
Τελευταία επεξεργασία:
Καλέ η divonne πως μεγάλωσε έτσι!Σωστή κούκλα!Ο Ωκεανός μοιαζει πολύ με το αβανάκι ε;

Βρε παιδιά τι κουκλάκια είναι αυτά!!???

Τώρα μόνο μια απο αυτές έχεις , και περιμένεις τις άλλες?

By the way, η τελευταία κάνει κάτι σε λιλά , ή βλέπω ότι
θέλω εγώ , υποσυνείδητα??? χαχαχα

εχω τις 2 ...τον ωκεανο οπως ειπα και πιο πανω θα τον εχω 13 σεπτεμβρη..
ο τελευταιος ειανι σοκολατενιος....:)

εχω τις 2 ...τον ωκεανο οπως ειπα και πιο πανω θα τον εχω 13 σεπτεμβρη..
ο τελευταιος ειανι σοκολατενιος....:)

ΑΑΑΑαααααααααααα....Αβάνααααα....έπαθα πλάκα με τον Ωκεανό!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Καλέ τι κουκλί είναι αυτό........θέλω και γω έναν Ωκεανό:cry:

ΑΑΑΑαααααααααααα....Αβάνααααα....έπαθα πλάκα με τον Ωκεανό!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Εσυ μη μιλάς!:mad:Που εχεις εκει τη βρετανοθάλασσα,μου θες και Ωκεανο!:mad::P:P

Εσυ μη μιλάς!:mad:Που εχεις εκει τη βρετανοθάλασσα,μου θες και Ωκεανο!:mad::P:P
:redface::redface::redface:
Τι είναι η θάλασσα μπροστά στον Ωκεανό!!! Μια σταγόνα νερό!!!:rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αααααααα για σας παρακαλώ μανδάμ, δεν θέλω χαζά! :mad: Κοίτα τώρα, αυτό λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ παιδί μου! :lol:

ΥΓ: Τα θέλω ΟΛΑ τα ραγκντολάκιααααααααα :cry::cry::cry::cry::cry:

H 3lbereth έχει κολλήσει τη μύτη της στην οθόνη και προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τα θεϊκά γατούνια που είδε...!
Η Divonne σου δε θα μπορούσε να έχει πιό ταιριαστό όνομα, η Blue σου είναι πανέμορφη, αλλά αχχχ, ο Ωκεανός σου είναι όλα τα λεφτά!
;)Με βλέπω να μπαίνω σύντομα στη waiting list σου...

PS. Έβαλα και το blog σου στα favorites και θα περιμένω ανυπόμονα τα νέα σου.:D

Τ ομορφα γατια ειναι αυτα? Ν σ ζησουν!!! Εισαι πολυ τυχερη π μπορεσες ν ταξιδεψεις στ εξωτερικο γ ν φερεις αυτα τ ομορφα γατακια εδω. Και αυτα ειναι βεβαια τυχερα π σ βρηκαν. Κ παλι ν σ ζησουν!:)

:inlove: κι εγω καπως ετσι ειμαι σπιτι οταν τα βλεπω...
κεραυνοβολημενη:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back