staman2
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια Κατερίνα!!!ευχαριστουμε....!!!
εχουμε φτιαξει και ενα ημερολογιο εκτροφειου για να μαθενεται τα νεα μας...
Θυμάμαι ακόμη τη βραδιά που ανακάλυψα στο ιντερνετ την αναγγελία του εκτροφείου σου. Εψαχνα από καιρό σε καιρό για εκτροφείο ράγκντολς στην Ελλάδα ενώ ήξερα πως είχε κλεισει το προηγούμενο εκτροφείο. Το ημερολόγιό σας είναι υπέροχο και επίσης η Divonne σου υπέροχη.
Αλλά η συγκίνηση που ένοιωσα κάποια στιγμή όταν διάβαζα τις περιγραφές σου για την Havana ήταν μεγάλη. Να την χαίρεσαι την γατούλα σου , την Havana σου, την "κυρία αριστοκράτισσα", την εμπνεύστριά σου τελικά γι αυτό το εκτροφείο. Να χαίρεσαι και το κουκλί σου το νέο. Πότε θα παραλάβεις και τα άλλα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
φαγαμε απιστευτη ταλαιπωρια..20 ωρες καθυστερηση στο αεροδρομιο το γατακι να εχει πιαστει αλλα να ειαι τοσο υπομονετικο ..να μου ανοιγοκλεινει τα ματακια του ..και να μην μπορω να το ανακουφησω...
ηρθαμε αθηνα και κοιμοαμασταν και οι 2 ενα 48αρω να ηρεμησουμε...
ο ωκεανος ( seal bicolor) ερχεται κανονικα 13 σεπτεμβρη..
αν δεν αλλαξει κατι...
και κλεισαμε για φετος..
επομενο ragdoll ερχεται απο αμερικη του χρονου τετoiον καιρο...αρσενικο...!!

Η συγκηνιση που με κάνει να νιώθω η Αβάνα ..δεν αλλάζει και δεν συγκρίνεται με τίποτα.
είναι μια γάτα -σύντροφος
ένα μοναδικό πλασμα που ομορφαίνει τη ζωή μου ..
σας ευχαριστω και πάλι για τα κλά σας λόγια και το ενδιαφ΄΄ερον..
staman ησουν απο τα ρώτα και γούρικα τηλεφωνηματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αα υπάρχει το λιλά και το chocolate στις ραγκντολ?
λογικά θα υπάρχει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
μισο λεπτο να σου γνωρισω τις πέρλες μου

DIVONNE απο γαλλια..(blue mitted)
Blue kitty απο ισπανία (blue bicolor)
kai h και ο ωκεανος (απο Γαλλια) (seal bicolr)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα μόνο μια απο αυτές έχεις , και περιμένεις τις άλλες?
By the way, η τελευταία κάνει κάτι σε λιλά , ή βλέπω ότι
θέλω εγώ , υποσυνείδητα??? χαχαχα
Havana
Διάσημο μέλος
ο τελευταιος ειανι σοκολατενιος....

Raisa
Περιβόητο μέλος
εχω τις 2 ...τον ωκεανο οπως ειπα και πιο πανω θα τον εχω 13 σεπτεμβρη..
ο τελευταιος ειανι σοκολατενιος....![]()
ΑΑΑΑαααααααααααα....Αβάνααααα....έπαθα πλάκα με τον Ωκεανό!!!!

Καλέ τι κουκλί είναι αυτό........θέλω και γω έναν Ωκεανό:cry:
moukelis
Επιφανές μέλος
Εσυ μη μιλάς!ΑΑΑΑαααααααααααα....Αβάνααααα....έπαθα πλάκα με τον Ωκεανό!!!!
Που εχεις εκει τη βρετανοθάλασσα,μου θες και Ωκεανο!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εσυ μη μιλάς!Που εχεις εκει τη βρετανοθάλασσα,μου θες και Ωκεανο!
![]()

Τι είναι η θάλασσα μπροστά στον Ωκεανό!!! Μια σταγόνα νερό!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αααααααα για σας παρακαλώ μανδάμ, δεν θέλω χαζά!ΑΑΑΑαααααααααααα....Αβάνααααα....έπαθα πλάκα με τον Ωκεανό!!!!
Κοίτα τώρα, αυτό λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ παιδί μου! 
ΥΓ: Τα θέλω ΟΛΑ τα ραγκντολάκιααααααααα :cry::cry::cry::cry::cry:
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Η Divonne σου δε θα μπορούσε να έχει πιό ταιριαστό όνομα, η Blue σου είναι πανέμορφη, αλλά αχχχ, ο Ωκεανός σου είναι όλα τα λεφτά!
Με βλέπω να μπαίνω σύντομα στη waiting list σου...PS. Έβαλα και το blog σου στα favorites και θα περιμένω ανυπόμονα τα νέα σου.

fleur_4_ever
Νεοφερμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
κι εγω καπως ετσι ειμαι σπιτι οταν τα βλεπω...κεραυνοβολημενη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool