kwstas2113293
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξέρει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεπεράσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δε νομίζω να οφείλεται σε κάτι παθολογικό ο φόβος του, είναι μάλλον θέμα χαρακτήρα.
Δεν έγραψες τι ηλικία έχει, ίσως αν είναι μικρό να ξεπεράσει το φόβο του μεγαλώνοντας...Ρίξε μια ματιά κι εδώ, μήπως βρεις κάτι που σου φανεί χρήσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
, δηλαδή πήγαινε να κρυφτεί. Τώρα με τους δυνατούς θορύβους κοιτάζει εμάς να δει αν έχουμε και εμείς αναστατωθεί ή αν του φωνάξαμε για κάτι. Αν καταλάβει ότι δεν τρέχει τίποτα ηρεμεί...ελπίζω ότι και ο δικός σου μεγαλώνοντας θα εξελιχθεί έτσι. Μην σε ανησυχεί όμως, είναι χαρακτήρες και χαρακτήρες. Η γατούλα μου ας πούμε είναι ατρόμητη, σε σημειο να την μαλώνω και να μην το καταλαβαίνει
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω συμφωνω ειναι θεμα χαρακτηρα αλλα εχω ακουσει στην γερμανια οτι η ομοιοπαθητικη με stramonium και η αρωματοθεραπεια με το rescue remedy εχουν βοηθησει πολλες γατες να ειναι λιγοτερο φοβισμενες... δεν εχουν παρενεργειες και δε χανεις τιποτε να δοκιμασεις. Γενικα παντως δοκιμασε να το χαιδευεις και να ερχεται κοσμος στο σπιτι τωρα που ειναι μικρο και να τους το δινεις να το χαιδευουν και να μαθει να κοινωνικοποιειται τωρα που ειναι μικρο εαν δεν αλλαξει τωρα θα του μειναι κουσουρι μετα και θα ειναι σαν τον βουλιτσο μου που εμφανιζεται μονο στη μαμα του και ολα τα αλλα τα φοβαται.
Υπαρχει τεοιο πραγμα; Ειναι επικυνδινο; Ο Φελιξ ειναι ετσι. Οτι ακουει σαλταρει. Να το δοκιμασω δηλαδη; Δεν ειναι χημικο;
drusilia
Διάσημο μέλος
Το rescue remedy το δίνω χρόνια στον Ραούλ γιατι, από οτι κατάλαβα, επειδή κυρίως τρομάζει πολύ εύκολα γίνεται και πολύ επιθετικός με άσχημο τρόπο.
Δεν ειμαι σίγουρη οτι δουλεύει. Αυτο που ξέρω σίγουρα ειναι οτι ο Ραούλ ειναι πολύ καλύτερα απο οτι ήταν πριν 7 χρόνια που ξεκίνησε το "πρόβλημά" του. Αυτο βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο πώς τον χειρίζομαι σε συνδυσμό με το ότι έχει μεγαλώσει και αισθάνεται κι αυτός πιο ασφαλής συνολικότερα.
Το μονο σίγουρο ειναι οτι του έφτιαξε το τρίχωμα, σε αυτο είχα δει αλλαγή. Είναι κοκταιλ απο φυτά, καθόλου χημικό.
Δεν το έχουν ολα τα φαρακεία και δεν είναι και πολύ φτηνο, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.
ΒΙΚΗ
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum