Ξανα-χαρίζεται τιγρογατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Pennylane

Τιμώμενο Μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα.
Η μικρή βρέθηκε να τριγυρνάει στον δρόμο μόνη της. Είναι σχεδόν τριών μηνών, αποπαρασιτωμενη εξωτερικά και εσωτερικά και σε λίγες μέρες θα εμβολιαστεί. Θα δοθεί μόνο για σπίτι, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Αγαπάει τα χάδια, είναι παιχνιδιάρα, της αρέσουν οι αγκαλιές και τα πάει καλά με άλλα γατάκια. Χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο της και τρώει κροκέτες και κονσέρβα. Η μικρή ψάχνει το παντοτινό της σπιτάκι και θα δοθεί μόνο σε φιλόζωους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Σταυρούλα: 6977120796 (what’s up)
Ειρήνη: 6950565076 (Cu)

tteu.jpg

dy78.jpg

n7vu.jpg

8my2.jpg

a643.jpg

Lucky Paws Animal Rescue Rhodes
Αρ. Πρωτοδικείου 373/2012

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα αυτή μπέμπα είναι τιγρούλα ή calico-τιγρούλα; Μπερδεύτηκα...
'Ο,τι και να είναι, είναι πανέμορφο!! Καλή τύχη στην κουκλίτσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται τιγρογατούλα

Μωρό μου όμορφο! Κούκλα μου, κοριτσάκι μου γλυκό! Την καλύτερη τύχη να έχεις και να βρεις πολλή πολλή αγάπη!

Ειναι ενα πανεμορφο γατοτιγρακι!!Ευχομαι τα καλυτερα για τη ζουζουνα!:D

Τώρα αυτή μπέμπα είναι τιγρούλα ή calico-τιγρούλα; Μπερδεύτηκα...
'Ο,τι και να είναι, είναι πανέμορφο!! Καλή τύχη στην κουκλίτσα!
Α δεν ξέρω από calico και λοιπά. Η κτηνίατρος μας έγραψε tricolor silver tabby, πάντως.:P
Μωρό μου όμορφο! Κούκλα μου, κοριτσάκι μου γλυκό! Την καλύτερη τύχη να έχεις και να βρεις πολλή πολλή αγάπη!
Ειναι ενα πανεμορφο γατοτιγρακι!!Ευχομαι τα καλυτερα για τη ζουζουνα!:D

Ευχαριστούμε πολύ, μακάρι να βρει γρήγορα ένα σπιτάκι. :)

Εδώ είναι και η αγγελία της μικρής στο facebook. :)

Είναι ένα πανέμορφο μωράκι και εύχομαι πραγματικά να βρει το σπιτάκι της!!!:D

Εύχομαι η πανέμορφη μικρούλα να έχει την καλύτερη τύχη και να βρει το σπίτι που θα αναγνωρίσει τη μοναδικότητά της και θα της προσφέρει αυτό που της αξίζει! :hehe:

:slourp:καλε ...ωχ αμαν αμαν..τι μωρο ειναι αυτο :jumpy:

Αγάπη μου!! Όμορφο κι αγνό μωρό, την καλύτερη τύχη να χεις !!!

Η μικρούλα μας πήγε στην κτηνίατρο σήμερα και κάναμε και το πρώτο μας εμβολιάκι. :)
Ζυγιστήκαμε κιόλας και πήραμε 100 ολόκληρα γραμμάρια από την προηγούμενη εβδομάδα και ζυγίζουμε πλέον 1 κιλό και 200 γραμμάρια. :P

Θα χρειαστεί βέβαια, 7 μερούλες να κάνουμε θεραπεία για ψώρα που έχουμε και ξύνουμε τα αυτάκια μας, αλλά δεν μας δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό. Από διάθεση τα πάμε πολύ καλά και με τα άλλα γατάκια του σπιτιού επίσης. Αν εξαιρέσουμε την ψώρα, κατά τα άλλα είναι ένα υγιέστατο γατάκι, ζωηρό ζωηρό και λατρεύει τις αγκαλιές. :P

P040713_15.12.jpg P050713_15.10_[01].jpg

Συνημμένα

• P040713_15.12.jpg
    P040713_15.12.jpg
    486,4 KB · Εμφανίσεις: 151
  • P050713_15.10_[01].jpg
    P050713_15.10_[01].jpg
    990,4 KB · Εμφανίσεις: 231
  • P040713_15.12.jpg
    P040713_15.12.jpg
    486,4 KB · Εμφανίσεις: 151
  • P050713_15.10_[01].jpg
    P050713_15.10_[01].jpg
    990,4 KB · Εμφανίσεις: 231

Ωχ παναγιτσα μου,ποσο μα ποσο γλυκο ζουζουνι ειναι αυτο;;Μου ερχεται να το δαγκωσω κακουργα Λεην...και απο τον υπολογιστη ειναι κομματι δυσκολο!:hehe::hehe::hehe:
Μια δαγκωνια απο εμενα περικαλω σε αυτο το ζαχαρωτο...πληζζζζζζζζζ..

Μια χαρά φαίνεται η μικρούλα, εξελίσσεται σε πραγματική μικρογραφία της Δάφνης! :D

Αχαχαχαχα καλέ μήπως είναι αδερφούλες; Είναι λαχταριστό αυτό το μωρό (και όλα τα άλλα φυσικά, ναι, θα τα φάω όλα!!!)

Ζηλεύω ρεεεεεε. :P Εγώ έμεινα χωρίς. :( Θα σκεφτώ σοβαρά για το αν θα πάρω γατάκι μετά από καιρό... αυτή την φορά εμβολιασμένο, στειρωμένο, πακεταρισμένο και με τα όλα του :P ή ποιος ξέρει ίσως σώσω κάποιο αδέσποτο...

Απλά αν έμενα Ρόδο θα έκανα το εξής: Θα σου κατέβαινα για καφέ φέρνοντας μαζί μου κι ένα γλυκό. Καθώς θα σουν απασχολημένη με το σερβίρισμα, θα ζητούσα να πάω τουαλέτα. Τότε θα την άρπαζα θα την έχωνα κάτω από το φόρεμα ή μέσα στη τσάντα και θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια δραπετεύοντας κι από παράθυρο αν χρειαζόταν. Γιατί για πειρασμό πρόκειται και μάλιστα μεγάλο :P:P

Εσύ δεν θα χρειαζόταν να την κλέψεις. Θα σου την δίναμε κι έτσι. :hehe:

Είναι πραγματικά ένα γλυκύτατο μωρό ακόμα. Πιπιλάει τα πάντα, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, λούτρινα, εμένα (:hehe: )
Tρέχει με απίστευτη ταχύτητα σε όλο το σπίτι και αγαπάει πάρα πολύ οποιοδήποτε παιχνίδι κάνει θόρυβο. Ένα τούνελ που τους πήρα τώρα πρόσφατα από τα τζάμπο δε, το λατρεύει. Από τις 8 το πρωί μπορεί να το σέρνει σε όλο το σπίτι. Και όσο πιο πολύ θόρυβο κάνει το μπαλάκι, τόσο πιο πολύ ενθουσιάζεται. :lol:

Την κτηνίατρο επίσης την λατρεύει. Σαν τρακτεράκι κάνει όταν πάμε, την γλύφει, της κάνει κουτουλίτσες, ναζάκια, χαδάκια... Είναι απίστευτη. :D

Την κτηνίατρο επίσης την λατρεύει. Σαν τρακτεράκι κάνει όταν πάμε, την γλύφει, της κάνει κουτουλίτσες, ναζάκια, χαδάκια... Είναι απίστευτη. :D

Μα αυτό δεν είναι γατί... είναι λαχείο!

Ας βάλουμε μερικές φωτογραφίες ακόμα της μικρής μας πριγκιπισσούλας, έτσι για καληνύχτα.:)
Αν το προσέξετε μπροστά λίγο πιο κάτω από το λαιμουδάκι της, οι τιγρέ ρίγες της σχηματίζουν μια καρδιά (με λίγη φαντασία :P).
P120713_15.03_[02].jpg P120713_15.05_[02].jpg
P120713_15.05_[03].jpg P120713_15.06_[01].jpg

Συνημμένα

• P120713_15.03_[02].jpg
    P120713_15.03_[02].jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 64
  • P120713_15.05_[02].jpg
    P120713_15.05_[02].jpg
    693,2 KB · Εμφανίσεις: 79
  • P120713_15.05_[03].jpg
    P120713_15.05_[03].jpg
    572,2 KB · Εμφανίσεις: 64
  • P120713_15.06_[01].jpg
    P120713_15.06_[01].jpg
    812,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • P120713_15.03_[02].jpg
    P120713_15.03_[02].jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 64
  • P120713_15.05_[02].jpg
    P120713_15.05_[02].jpg
    693,2 KB · Εμφανίσεις: 79
  • P120713_15.05_[03].jpg
    P120713_15.05_[03].jpg
    572,2 KB · Εμφανίσεις: 64
  • P120713_15.06_[01].jpg
    P120713_15.06_[01].jpg
    812,6 KB · Εμφανίσεις: 58

Καρδιά μου υπέροχη!!! :inlove::inlove::inlove:

Τι μωρο, δεν εχω λογια.:inlove:
Ευχομαι να βρει το καλυτερο σπιτακι στον κοσμο, της αξιζει αλλωστε.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back