Ξανθιά Νορβηγίδα εγκαταλείφθηκε και ψάχνει νέο σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ξανθιά καλλονή νορβηγικού δάσους ψάχνει το ταίρι της στα...ελληνικά καμάκια ;)

Η ιστορία της:
"Με εγκαταλειψαν και χαριζομαι...Μου ειπαν οτι ειμαι γατα του νορβηγικου δασους. Καποιος με αγορασε ενα καλοκαιρι κ το Σεπτεμβρη που τελειωναν οι διακοπες του με αφησε και καταντησα να ειμαι γατα του μαραθωνιου δασους...Ευτυχως η γουνα μου η νορβηγικη αντεχει τα κρυα κι εδς ενα πιατο φαγητο μου δινουν γι'αυτο κ ειμαι ετσι παχουλη! Οι μονοι καλοι ανθρωποι ομως που με ταϊζουν, μετακομιζουν κ δεν θα μπορεσουν να με παρουν μαζι τους. Μεχρι μεσα Φλεβαρη θα ειναι εδω κ θα περιμενουν μια οικογενεια που θα με παρει μαζι για παντα. Ειμαι απο σπιτι κ ειμαι ημερη, 1.5 ετους περιπου κ κοριτσακι (μαλλον στειρωμενο). Λοιπον??? Παρτε ενα τηλεφωνο να μιλησετε για μενα 6980584377"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• yasmine.jpg
    yasmine.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • yasmine_1.jpg
    yasmine_1.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 40
Ανοίχθηκε νέα αγγελία από μέλος της οικογένειας που φροντίζει τη γατούλα εδώ. Η παρούσα :lock:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back