Ξαπλώνει ακίνητο, δεν τρώει και δε μπορεί να καταπιεί!

• Thread starter Thread starter Asteri
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Asteri

Νεοφερμένο μέλος

Η Asteri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα έχω 5 γατάκια 1,5 μηνών τα οποία μεγαλώνουν κανονικά με τη μητέρα τους.. Σήμερα όμως παρατήρησα πως το ένα από αυτά ξάπλωνε ακίνητο και δεν έτρωγε. Που και που κλαίει και τινάζει τα πόδια του ενώ την υπόλοιπη ώρα μένει απαθές και δεν αντιδρά σε οπτικά ερεθίσματα. Έλλειπα όλη μέρα από το σπίτι και έτσι δεν ξέρω τι συνέβη αν και τα κόπρανά του ήταν φυσιολογικής σύστασης. Προσπαθώ εδώ και ώρα να του δώσω γάλα με τη σύριγγα και καταπίνει λίγο και με δυσκολία...Ούτε να θηλάσει μπορεί... Το πρόβλημα είναι πως είναι πολύ αργά για να πάω σε κτηνίατρο και το ιατρείο είναι ανοιχτό μόνο απογεύματα...Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχει... Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως κατάπιε κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε με το γατουλάκι τελικά;

Εντάξει είναι! :) Σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του χθες βράδυ με το γάλα που του έδωσα.. Δεν ξέρω τι του συνέβη αλλά ήταν από πάντα του αδύναμο σε σχέση με τ' αδέρφια του οπότε πιθανολογώ πως αφυδατώθηκε εάν δεν κατάφερε να θηλάσει δυο μέρες... Τώρα πάει καλύτερα, δεν είναι τόσο ζωηρό αλλά θήλασε κιόλας οπότε.. Ευτυχώς είναι καλά δεν θα ξερα τι να κάνω αν πάθαινε κάτι :happy:

Εντάξει είναι! :) Σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του χθες βράδυ με το γάλα που του έδωσα.. Δεν ξέρω τι του συνέβη αλλά ήταν από πάντα του αδύναμο σε σχέση με τ' αδέρφια του οπότε πιθανολογώ πως αφυδατώθηκε εάν δεν κατάφερε να θηλάσει δυο μέρες... Τώρα πάει καλύτερα, δεν είναι τόσο ζωηρό αλλά θήλασε κιόλας οπότε.. Ευτυχώς είναι καλά δεν θα ξερα τι να κάνω αν πάθαινε κάτι :happy:
Μήπως να πάρεις ένα μπιμπερό κ να το ταΐζεις κ εσύ συμπληρωματικά αν δεν τρέφεται σωστά; Το να έμεινε 2 μέρες χωρίς φαγητό το θεωρώ απίθανο γιατί θα είχε πεθάνει αλλά ισως μια κ ειναι πιο μικρόσωμο δεν θα τρέφεται σωστά. Το σημαντικό πάντως είναι ότι είναι μια χαρά το γατουλίνι:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back