πέθανε προχθες η γατούλα μου, ήταν 11 χρονών. δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα. ξύπνησα το πρωϊ και είδα να έχει κάνει 2-3 εμετούς και να είναι λίγο κακόκεφη.πήρα τη γιατρό, μου είπε πως μάλλον είναι κάποια γαστρεντερίτιδα και αν συνεχίσει και την επόμενη μέρα να την δει. δεν είχε όρεξη για φαγητό, ούτε να παίξει. την δεύτερη μέρα ήταν ακόμα χειρότερα, τη πήγα στη γιατρό της κάνει ακτινογραφία και είχε γεμίσει η κοιλίτσα της υγρό και πίεζε και τους πνεύμονες προκαλώντας δύσπνοια..μου είπε μάλλον καρδιακή ή νεφρική ανεπάρκεια αλλά μόνο με υπέρηχο θα φαινόταν σίγουρα. το πιο σύντομο ραντεβού που μου βρήκε σε εξωτερικό συνεργάτη ήταν 4 ώρες μετά.γύρισα σπίτι όπου πήγε να μου μείνει μια φορα...
πήγαμε για τον υπέρηχο..στην αναμονή είχε έντονη δύσπνοια, σάλια (σαν αφροί ήταν)..μας βάζει κατευθείαν μέσα να τη ξυρίσει για να κάνει υπέρηχο. εκεί λοιπόν ξεκίνησε να αντιδρά (δεν ήξερε και τον γιατρό και φοβοταν)...της κρατούσα τα χεράκια και τα ποδαράκια για να μπορέσει να τη ξυρίσει κι εκείνη ήθελε να φύγει, δεν καθόταν.
Η αναπνόη της χειροτέρευε και έβγαζε πάρα πολλά σάλια..μόλις ο γιατρός πήγε να της βάλει οξυγόνο...έπαθε ανακοπή και μας άφησε..εγίνε ηλεκτροσοκ αλλα τίποτα..
το κακό είναι ότι μετά θάνατον δεν μπορούν να μου πουν από τι πέθανε..μόνο με νεκροψία που δεν θέλω..
γνωρίζει κάποιος κάποια κατάσταση με τέτοια συπμτώματα και τόσο ραγδαία εξέλιξη μέσα σε 1,5 μερα? έχω τύψεις που την κρατούσα για να τη ξυρίσει ο γιατρός...πιστεύω πως τη ζόρισα κι εγώ και ο γιατρός...και προκαλέσαμε την ανακοπή..εκείνος μου λεει πως κανένα υγιές ζωάκι δεν παθαίνει ανακοπή στο ξύρισμα..
σας παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας..τουλάχιστον τι μπορεί να ήταν αυτή η ασθένεια που τα προκάλεσε όλα αυτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

patousitsa
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία και δεν άντεξε, όπως πολλοί άνθρωποι που σε μεγάλη ηλικία πεθαίνουν από κάτι απλό.
Λυπηθηκα για τη γάτα σου γιατί και εγώ σήμερα έχασα ένα μικρό γατάκι και αναρωτιέμαι τι έφταιγε : η πολλή αντιβίωση που πήρε ή αν όντως ήταν τόσο άρρωστο εξ αρχής και αισθάνομαι και τύψεις γιατί το πήρα από το δρόμο για να το σώσω και μέσα σε 10 μέρες με τις "συμβουλές" των κτηνιάτρων πέθανε..
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool