Ξαφνικό "ενδιαφέρον" για το νερό!

brightlight

Νεοφερμένο μέλος

Η brightlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους τους γατογονείς!!
εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
2 απο τις 3 γατούλες μου αποφάσισαν να μην αφήνουν σταγόνα νερό στα δοχεία τους.
Βάζουν μέσα στο νερό τα ποδαράκια τους και γίνονται μούσκεμα!!
δοκίμασαμε και ποτίστρα,αλλά τίποτα,την γυρνάνε ανάποδα!!
ανυσηχώ μην μου κρυώσουν και φυσικά να μην μένουν χωρίς νερό (μενουν μόνα τους για 8-9 ώρες κάθε μέρα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.:)
Εχεις δοκιμασει να παρεις αυτες τις πλαστικες θηκες,που εκει εχει τις ειδικες θεσεις για να μπαινουν τα μεταλλικα πιατακια νερου και φαγητου;Αν οχι..δοκιμασε το.Και εμενα το εκαναν αυτο,και τους το πηρα..και τωρα ειναι μια χαρα.:)
ΥΓ..γυρνανε την ποτιστρα αναποδα;:worry:..ωρε..πολυ ζωηρα τα βλεπω.Αν τους παρεις παντως τη μεγαλη ποτιστρα που ειναι για σκυλους..ε..δεν νομιζω να μπορουν να την αν αποδογυρισουν και αυτην...ετσι λεω δηλαδη..:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα πουπουλινα,καλως σας βρήκα :)
θα πάρω αύριο κιόλας την βάση που μου είπες , αν και πολύ φοβάμαι πως πάλι θα χώνουν τα ποδαράκια στο νερό μεχρι να το αδειάσουν!!:clapup:όσων αφορά το αναποδογύρισμα της ποτίστρας,ναι πουπουλινα μου ο conan(ονομα και πράγμα) ειναι ικανος να γυρίσει και την σκυλοποτίστρα:teasing:
ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

Τιποτα.Μακαρι να βρεις τη λυση.Αληθεια..ειναι μικρα;Διοτι συνηθως σε μικρη ηλικια τα κανουν αυτα.
Παντως εγω τους εχω μια σκυλοποτιστρα(για οταν φευγω διακοπες),τη γεμιζω με νερο..και ουτε εγω δεν μπορω να τη σηκωσω καλα καλα.Φανταζομαι..οτι θα δυσκολευτει και ο κοναν..:hehe:
ΥΓ τη βαση στην ειπα,γιατι νομιζα οτι αναποδογυριζουν και τα πιατακια.Κατα τα αλλα...να εισαι σιγουρη οτι παλι θα βαζουν ποδαρακια..

13 μηνων ειναι τα καμαρια μου και οσο ηταν μικρα δεν εκαναν τετοιες χαζομαρουλες:P
ισως να φταιω κι εγω που τα ειχα συνηθισει να τα δροσιζω με νερακι το καλοκαιρι!

χαχαχαχααχ...ωστε ετσι..μικρα ηταν αγγελακια...τωρα διαολεψαν..ε;;:devil:
Να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι παντως.:D Αν θες..μπορεις να ανοιξεις και ενα θεματακι για αυτα,να μας τα γνωρισεις,σε αυτην την κατηγορια...να κανουμε και κανενα οφθαλμολουτρο..:D

μολις τωρα τους ανεβασα λιγες φωτογραφιες στο αλμπουμ(ακομη προσπαθω να μαθω πως δουλευει το site)!!!
σε ευχαριστω και παλι πουπουλινα μου κι εσυ να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!!!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back