Ξενοδοχείο για γάτες

saital

Νεοφερμένο μέλος

Ο saital αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γατο-ξενοδοχεια??????

Γειά σας θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση....!!!! Είμαι από Θεσσαλονίκη και αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να πάρω την γάτα μου μαζι μου στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα,έχω ρωτήσει πολλά κτηνιατρεία αλλά όλα μου λένε τα ίδια δηλαδή ότι δεν μπορουνε!!! Υπάρχει κάποιος χώρος είτε κτηνιατρείο είτε σε στυλ ξενοδοχείο που θα μπορούσα να αφήσω την γάτα μου όταν μου είναι αδύνατη η μετακίνησή της και εαν ξερει κανεις πάνω κάτω και τις τιμές που κυμαίνεται κάτι τέτοιο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα βρηκες δηλαδη γατακι? ειχες πει οτι θα επαιρνες ενα απο μας και περιμενα τηλ τελικα βρηκες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω καταλήξει σε 2 αλλά δε μπορώ να διαλέξω..... τα θέλω και τα 2!!!! Είναι τέλεια!!!!!Είναι πολύ δύσκολη επιλογή,όσο πιο πολύ τα βλέπω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι για την απόφαση, αλλά ξέρω ότι πρέπει να αποφασίσω σύντομα!!!! Όσο για το ερώτημα που θέτω δεν πρόκειται για μενα αλλά για μια φίλη μου που έχει γάτα εδω και 3 χρόνια και τωρα έχει ένα πρόβλημα και ψάχνει κάτι σε στυλ ξενοδοχείο για την γατούλα της!!!!

Αν ειναι δυο δικα μας καλυτερα να τα δεις απο κοντα εαν ειναι δυο καποιου αλλου εξισου μονο απο κοντα θα αποφασισεις. Ισως ειναι καλα να παρεις και δυο αν μπορεις. Γενικα δεν εχει καλα ξενοδοχεια για γατες δυστυχως. Υπαρχει μια πανσιον του λειντεν στα Βασιλικα νομίζω skilton λεγεται αλλα οι γατες ειναι σε κλουβι και δεν ειναι τοσο καλα οσο για τα σκυλια και μετα ειναι αυτη του Μπαλασκα στο χορτιατη

Απο ότι ξέρω η κοπέλα δεν μπορεί να την πάρει μαζί της την γατουλα αλλά και ούτε να την αφήσει σε κάποιον.Εσύ τι θα της πρότεινες?

Αν ειναι εδω εχουμε εμπιστη γατοσιττερ που τη φυλαει σπιτι αν θελι ξενοδοχειο ας δοκιμασει σε οσα σου ειπα.

Καλησπέρα
Πρόκειαται να λείψουμε για μερικές μέρες και σκεφτόμαστε να αφήσουμε τη γάτα μας σε ένα ξενοδοχείο για γάτες.Πιστεύετε πως είναι ασφαλές?:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανάλογα την πανσιόν.
Έχετε πάει να την δείτε απο κοντά, έχετε μιλήσει με τους ιδιοκτήτες, θα είναι μαζί με άλλα γατιά, θα είναι μόνη της, η δική σας είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη?

Είναι πολλά που πρέπει να προσεχθούν και ανάλογα και πόσες μέρες είναι. Αν είναι λίγες 4-6 καλύτερα θα έλεγα να μείνει σπίτι σας, και να έρχεται κάποιος να την βλέπει, ταΐζει καθαρίζει κλπ.:hmm:

Οι γάτες προτιμούν το σπίτι τους και ας είναι και μόνες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτέ τις λεπτομέριες δεν τις έχουμε δεί ακόμα...Πιστεύω πάντως οτι θα υποφέρει πολύ αν μείνει μόνη της έστω και για 6-7 μέρες που θα λείψουμε..

Απάντηση: Ξενοδοχείο για γάτες.

Αυτό είναι σχετικό, γιατί αν δεν προσέξετε με το ξενοδοχείο μπορούν να συμβούν διάφορα.. πολύ χειρότερα απο την μοναξιά.
6-7 μέρες δεν είναι πολύ πάντως, αν μπορεί κάποιος καθημερινά να πηγαίνει...

Ποιό ξενοδοχείο είναι αυτό?

Αυτέ τις λεπτομέριες δεν τις έχουμε δεί ακόμα...Πιστεύω πάντως οτι θα υποφέρει πολύ αν μείνει μόνη της έστω και για 6-7 μέρες που θα λείψουμε..

εμεις την αφηνουμε και 10 μερες μονη της και δεν παθαινει τιποτα..

Καπου στο παλιο σαιτ ( δε ξερω που) ειχα βαλει ενα θεμα που ελεγε ποιος φυλαει γατες σαν γατονταντα σε διαφορα μερη αν το βρειτε ( σας το ευχομαι) ειναι πολυ καυτερη μεθοδος απο γαοξενοδοχειο εκτος αν βρειτε καλο τετοιο

Δέν θα μελαγχωλήσει μόνη της?Το ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσουμε και δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα...:worry:

Δέν θα μελαγχωλήσει μόνη της?Το ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσουμε και δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα...:worry:

οχι μην αγχωνεσαι..να της αφησεις μπολικο φαγακι και νερο..εγω βαζω 2 μπολακια ξηρη και 2 νερο για μια βδομαδα και ολα καλα..αν εχεις και καποιον να πηγαινει να της ριχνει καμια ματια ακομα καλυτερα:)

Βασικά να της καθαρίζει την τουαλέτα....:redface:
Αν μπορεί κάθε μέρα να πηγαίνει κάποιος.... ή κάθε 2 είναι καλά.

Πολλά παιχνίδια στο πάτωμα, και κουβερτούλες να χουχουλιάζει...;)

Κι εγω πιστευω αν ειναι αστειρωτη και ρατσας ειδικα οτι θα ειναι χειροτερα η πανσιον απο το να μεινει στο σπιτι.Μπορειτε να πειτε σε καποιον να ασχολειται μαζι της καποιες ωρες τη μερα και να καθαριζει την αμμο,να βαζει φαγακι και νερο κι ολα θα πανε καλα.

εγω πιστευω οτι ειναι αρκετα ασφαλες.βεβαια απο ο,τι ξερω ειναι λιγακι ακριβα αλλα αμα ειναι να ειναι καλα το γατακι σου.μακαρι να υπηρχαν και για αλλα ζωακια στην πολη μου γιατι και εγω εχω ενα γλυκουλι κουνελακι και οταν παμε διακοπες ειναι παντα ενα θεμα με ποιον θα μεινει.:)

Ευτυχώς υπάρχει η μητέρα μου που θα μπορεί να έρχεται να την ταϊζει και να της καθαρίζει την άμμο.Η παρέα θα της λείψει...:(

Αν ασχοληθει και λιγακι μαζι της δε θα εχει προβλημα μη φοβασαι.Και σκεφτειτε να της παρετε μια παρεουλα για να μην εχετε τετοια θεματα την επομενη φορα.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back