saital
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση....!!!! Είμαι από Θεσσαλονίκη και αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να πάρω την γάτα μου μαζι μου στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα,έχω ρωτήσει πολλά κτηνιατρεία αλλά όλα μου λένε τα ίδια δηλαδή ότι δεν μπορουνε!!! Υπάρχει κάποιος χώρος είτε κτηνιατρείο είτε σε στυλ ξενοδοχείο που θα μπορούσα να αφήσω την γάτα μου όταν μου είναι αδύνατη η μετακίνησή της και εαν ξερει κανεις πάνω κάτω και τις τιμές που κυμαίνεται κάτι τέτοιο!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saital
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
saital
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
Πρόκειαται να λείψουμε για μερικές μέρες και σκεφτόμαστε να αφήσουμε τη γάτα μας σε ένα ξενοδοχείο για γάτες.Πιστεύετε πως είναι ασφαλές?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχετε πάει να την δείτε απο κοντά, έχετε μιλήσει με τους ιδιοκτήτες, θα είναι μαζί με άλλα γατιά, θα είναι μόνη της, η δική σας είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη?
Είναι πολλά που πρέπει να προσεχθούν και ανάλογα και πόσες μέρες είναι. Αν είναι λίγες 4-6 καλύτερα θα έλεγα να μείνει σπίτι σας, και να έρχεται κάποιος να την βλέπει, ταΐζει καθαρίζει κλπ.

Οι γάτες προτιμούν το σπίτι τους και ας είναι και μόνες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό είναι σχετικό, γιατί αν δεν προσέξετε με το ξενοδοχείο μπορούν να συμβούν διάφορα.. πολύ χειρότερα απο την μοναξιά.
6-7 μέρες δεν είναι πολύ πάντως, αν μπορεί κάποιος καθημερινά να πηγαίνει...
Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Ποιό ξενοδοχείο είναι αυτό?
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αυτέ τις λεπτομέριες δεν τις έχουμε δεί ακόμα...Πιστεύω πάντως οτι θα υποφέρει πολύ αν μείνει μόνη της έστω και για 6-7 μέρες που θα λείψουμε..
εμεις την αφηνουμε και 10 μερες μονη της και δεν παθαινει τιποτα..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καπου στο παλιο σαιτ ( δε ξερω που) ειχα βαλει ενα θεμα που ελεγε ποιος φυλαει γατες σαν γατονταντα σε διαφορα μερη αν το βρειτε ( σας το ευχομαι) ειναι πολυ καυτερη μεθοδος απο γαοξενοδοχειο εκτος αν βρειτε καλο τετοιο
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Δέν θα μελαγχωλήσει μόνη της?Το ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσουμε και δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα...![]()
οχι μην αγχωνεσαι..να της αφησεις μπολικο φαγακι και νερο..εγω βαζω 2 μπολακια ξηρη και 2 νερο για μια βδομαδα και ολα καλα..αν εχεις και καποιον να πηγαινει να της ριχνει καμια ματια ακομα καλυτερα

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν μπορεί κάθε μέρα να πηγαίνει κάποιος.... ή κάθε 2 είναι καλά.
Πολλά παιχνίδια στο πάτωμα, και κουβερτούλες να χουχουλιάζει...

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω πιστευω αν ειναι αστειρωτη και ρατσας ειδικα οτι θα ειναι χειροτερα η πανσιον απο το να μεινει στο σπιτι.Μπορειτε να πειτε σε καποιον να ασχολειται μαζι της καποιες ωρες τη μερα και να καθαριζει την αμμο,να βαζει φαγακι και νερο κι ολα θα πανε καλα.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
εγω πιστευω οτι ειναι αρκετα ασφαλες.βεβαια απο ο,τι ξερω ειναι λιγακι ακριβα αλλα αμα ειναι να ειναι καλα το γατακι σου.μακαρι να υπηρχαν και για αλλα ζωακια στην πολη μου γιατι και εγω εχω ενα γλυκουλι κουνελακι και οταν παμε διακοπες ειναι παντα ενα θεμα με ποιον θα μεινει.

bella sofia
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αν ασχοληθει και λιγακι μαζι της δε θα εχει προβλημα μη φοβασαι.Και σκεφτειτε να της παρετε μια παρεουλα για να μην εχετε τετοια θεματα την επομενη φορα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool