frozi1
Νεοφερμένο μέλος
Εχω δυο ομαρφα Περσικα παιδακια,τον Λευτερη κ την Silky οπου ο Λευτερης ειναι 2 χρονων περιπου.Σημερα παρατηρησα πανω στα παιχνιδια τους (κανοντας χαδακια) οτι του εφυγε ενα νυχι.Οχι εντελως βεβαια,εμεινε πανω στο χαλι σαν ενα ξεφλουδισμενο νυχι.Σαν τρελη μανα τα'παιξα εντελως κ φοβηθηκα κ εψαξα σε ολα του τα ποδαρακια τα νυχια αλλα δεν ελειπε κανενα.Εψαξα κ την μικρη (Silky) αλλα τπτ κ εκεινη.Αν κ ειμαι 100% σιγουρη οτι εφυγε απ'τον Λευτερη.Να ανησυχω ή οχι?Ειναι φυσιολογικο? (καποιος να με καθησυχασει pls......!)

Ευχαριστω εκ των προτερων κ εγω κ τα παιδια μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα κάποια στιγμή θα βρεις καμιά τρίχα στο πάτωμα, όταν είχα δει πρώτη φορά μου φάνηκε πολύ αστείο,και της το δωσα να το μυρίσει,να κόψω αντίδραση και νευρίασε![]()

Σου λεει "εντάξει μουστάκι είναι τι μου το δίνεις να το μυρίσω, παράτα με¨!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σχετικά με το θέμα: ναι, οι γάτες αλλάζουν νύχια, ειναι πιθανό οτι θα βρεις αρκετά νυχοκαύκαλα κοντα στο ονυχοδρόμιο τους.
Raisa
Περιβόητο μέλος
...και κανένα στριφτό γιατί εμένα που με βλέπεις, είμαι απ' τα Ζωνιανά;''Μα γιατί? Με τα μαύρα μουστάκια θα είναι σαν Κρητικός μαυροπουκαμισάς, θα ακούει Ξυλούρη και θα σου λέει "ζιάντα μωρε δε μ'εφερες να φάω χοχλιούς μπουρμπουριστούς?"
Σχετικά με το θέμα: ναι, οι γάτες αλλάζουν νύχια, ειναι πιθανό οτι θα βρεις αρκετά νυχοκαύκαλα κοντα στο ονυχοδρόμιο τους.

Είναι φυσιολογικό ή μπορεί να φταίει κάποιο θέμα υγείας;
Τρώει κυρίως ξηρά τροφή (Purina για γατάκια), είναι εφτά μηνών και στειρώθηκε πριν από κανένα μήνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας και παλι!παρατηρησα χτες ενα νυχι πεσμενο στο πατωμακοντα στο χαλι..το ειδα καλυτερα και οντως ηταν ετσι.Σημερα που εκανα ηλεκτρικη βλεπω αλλο ενα.δεν ξερω τι γινεται.τον γατουλη δεν μπορω να τον πιασω για να καταλαβω.πιστευω οτι οταν ξυνει τα νυχια του γαντζωνουν στο χαλι και επισης δεν μπορω να του τα κοψω.ειναι κατι σοβαρο;μπορω να κανω κατι;ευχαριστω προκαταβολικα!
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
^ Ειμαι σιγουρη οτι αυτο που βρηκες δεν ειναι το νυχι του αλλα μια φλουδα απο το νυχι. Και της δικιας μας εχω βρει πολλες φορες.Τα νυχια ξεφλουδιζουν.
Kαλησπέρα,
και η δικιά μου αφήνει φλουδίτσες από τα νύχια της στο σπίτι. Είναι συνηθισμένο κ λογικό. Αυτό που με ανησυχεί τις τελευταίες μέρες είναι ότι όταν πλένεται δαγκώνει επίμονα τα νύχια της σαν να τα τραβάει.Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;
Υπέθεσα αρχικά ότι προσπαθεί να τα καθαρίσει καλά επειδή πατάει στο χώμα κ λερώνεται όμως το κάνει και άσχετες ώρες όταν είναι καθαρή μέσα στο σπίτι
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Και τα δικα μου το κανουν επι μονιμου βασεως, παντα οταν πλενονται θα καθαρισουν πολυ καλα και τα νυχακια και μαλλον προσπαθουν να βγαλουν αυτες τις φλουδιτσες που βρισκουμε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool