kat-cats
Διάσημο μέλος
πάντως όπως είπε και ο Γιώργος πολλά ζώα θέλουν σταδιακά πολύ σταδιακά την αλλαγή...άλλα δεν έχουν πρόβλημα....ίσως να έγκειται εκεί η διάθεσή τους να τρώνε κάτι που έχουν συνηθίσει κατά κόρον..... πάντως η ακάνα έχει πολύ καλούς κωδικούς, μόνο το ψάρι δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω κι αυτό γιατί δεν ξέρω αν θα το φάει, αλλιώς ίσως να είναι και ο καλύτερος κωδικός της σειράς αυτής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα!!! Μαλλον φταινε εκεινες οι ξανθες ανταυγειες που ειχα κανει πριν καιρο!!

Πωπω... καλα!!! Ξανακοιταω το μηνυμα μου και γελάω με τα χάλια μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αισθανομαι .... τελείως χαζη ομως!!!
χαχαχα!!! Μαλλον φταινε εκεινες οι ξανθες ανταυγειες που ειχα κανει πριν καιρο!!
Πωπω... καλα!!! Ξανακοιταω το μηνυμα μου και γελάω με τα χάλια μου!!!
ναι καλά.σάμπως το δικό μου???????

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν και μου εδωσε η κτηνίατρος διαφημιστικό της Hills(science κατι) ξηρά και την κατασπαράξανε! Την έχετε δοκιμάσει?
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουφ κουραστηκα με την διατροφη ουτε διαιτολογος τετοια μελετη συστατικων .κ αυτο που με κουραζει πιο πολυ ειναι που δεν εχουν ολα τα πετ τις ιδιες τροφες κ συνεχεια εκτος της ροϋαλ τους παιγρνω κατι αλλο κ αυτο δεν κανει κ καλο τωρα π.χ τους πηρα μια καναδεζικη την nutram διαβασα τα συστατικα καμια σχεση βεβαια με ακανα που θελω να βρω κ δεν βρισκω κ λεει κιολας οτι ειναι για αρσενικα γατια με προβλημα στο ουροποιητικο κ εμενα δεν εχει (φτου φτου)ο αρσενικος προβλημα κ τρωει κ η μικρη απ αυτες..θα παθουν κατι λετε;
Και μενα μου εχουν σπασει τα νευρα με το θεμα της διατροφης!!
Δεν το ξαναψαχνω! Εαν μεινουν ευχαριστημένα με την hills αυτή θα τους συνεχισω, εαν οχι royal canin α τελειωνουμε, και κανενα σπιτικο κρεατικο !
Γαιτι δεν κανεις εναν κοπο να παρεις στα κεντρικα γραφεια της εισαγωγικης να στο στειλουν απο εκει(ακανα)? 2810831081 (ηρακλειο κρητης)
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Φωτεινούλα μου, τα ίδια κι εδώ.. με το που έφτασε η Acana στη Κύπρο έκανα σαν τρελή.. μόνο που ο Disney επαθε διάρροιες που δεν σταματούσαν με τίποτα. Έδωσα κτηνιατρική της Hills για να συνέλθει και αργότερα έκανα σταδιακή μετάβαση στην Nature's Best της ίδιας εταιρείας. Τι να κάνουμε; Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί οι ίδιοιΕμένα έτρωγαν από καιρό Royal Canin (η Μίσι στο παρελθόν έτρωγε και χύμα τροφή ή από σούπερ μάρκετ-δεν ήξερα, δε ρώταγα;- ενώ ο Ορφέας δεν ξέρω τι έτρωγε ακριβώς στο παλιό του σπιτάκι, ξηρά και μαγειρευτό/ωμά ψαράκια έχω την εντύπωση). Τώρα είναι 10 και 9 μηνών αντίστοιχα (θεέ μου, πότε πήγαν;Μόλις τώρα το υπολόγισα!) και όταν προσπάθησα να τους γυρίσω σε acana, ξεχώριζαν κι έτρωγαν τη Royal και στις μεγάλες πείνες έτρωγαν και τις κροκέτες της acana που είχαν περισσέψει. Με τα χίλια ζόρια τους έκανα τη μετάβαση (μιλάμε για σκηνικό να μένει ώρες η τροφή στο πιάτο, ενώ η Royal εξαφανίζεται σε dt). Σε λίγες μέρες αφότου έτρωγαν acana αποκλειστικά ξεκίνησαν οι διάρροιες (και στα δύο!). Οπότε πήγαμε σε κλινική τροφούλα για 3 εβδομάδες περίπου και συνεχίσαμε από 'κει που είχαμε μείνει, royal canin sterilized kitten...
ΥΓ: Τουλάχιστον μέσα στην ατυχία μας ίσως είμαστε και τυχεροί που τους αρέσουν τα ίδια πράγματα και αντέδρασαν και το ίδιο.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Κοιτάζω να βρω μια τροφή που να μπορώ να αγοράσω και φυσικά να έχει όσο το δυνατόν καλύτερα συστατικά και να τους αρέσει!! εάν δεν τους ταιριάζει μια τροφή δεν βλέπω γιατί να επιμένω....
Ολες οι τροφές που κυκλοφορούν, και ειδικά οι πολύ γνωστές, δεν είναι του πεταματού τροφές άρα δεν πιστεύω ότι θα πάθουν κάτι!!
Όταν το τρίχωμά τους είναι ΟΚ, τα εντερικά τους κυρίως και η διάθεσή τους, τότε θεωρώ ότι μια τροφή είναι μια χαρά!! όλα τα άλλα είναι μάρκετιγκ και μας έχουν τρελάνει με τον βομβαρδισμό και επειδή ξέρουν ότι τα αγαπάμε έχουν βρει και τα κάνουν!
Ούτε για εμάς δεν έχω κάνει τόση έρευνα τροφής.....
ε ας χαλαρώσουμε και ας πάρουμε ότι καλύτερο μπορεί ο καθένας και αν τα ζουδάκια μας τα τρώνε και είναι καλά τότε όλα καλά και για εμάς!!
Φωτεινούλα μου, τα ίδια κι εδώ.. με το που έφτασε η Acana στη Κύπρο έκανα σαν τρελή.. μόνο που ο Disney επαθε διάρροιες που δεν σταματούσαν με τίποτα. Έδωσα κτηνιατρική της Hills για να συνέλθει και αργότερα έκανα σταδιακή μετάβαση στην Nature's Best της ίδιας εταιρείας. Τι να κάνουμε; Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί οι ίδιοι
Παιδιά και εγώ έτσι έκανα αλλά πλέον δεν....
Κοιτάζω να βρω μια τροφή που να μπορώ να αγοράσω και φυσικά να έχει όσο το δυνατόν καλύτερα συστατικά και να τους αρέσει!! εάν δεν τους ταιριάζει μια τροφή δεν βλέπω γιατί να επιμένω....
Ολες οι τροφές που κυκλοφορούν, και ειδικά οι πολύ γνωστές, δεν είναι του πεταματού τροφές άρα δεν πιστεύω ότι θα πάθουν κάτι!!
Όταν το τρίχωμά τους είναι ΟΚ, τα εντερικά τους κυρίως και η διάθεσή τους, τότε θεωρώ ότι μια τροφή είναι μια χαρά!! όλα τα άλλα είναι μάρκετιγκ και μας έχουν τρελάνει με τον βομβαρδισμό και επειδή ξέρουν ότι τα αγαπάμε έχουν βρει και τα κάνουν!
Ούτε για εμάς δεν έχω κάνει τόση έρευνα τροφής.....ε ας χαλαρώσουμε και ας πάρουμε ότι καλύτερο μπορεί ο καθένας και αν τα ζουδάκια μας τα τρώνε και είναι καλά τότε όλα καλά και για εμάς!!
![]()
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι, δεν μπορεί η royal και οι υπόλοιπες της ίδιας κατηγορίας να είναι του πεταματού... Από την άλλη πολλές φορές μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω κάποτε και πάλι να τους τη δώσω... Μου αρέσει που έχει και διαφορετικές γεύσεις για να αλλάζουν και λίγο. Αν και θέλω να πιστεύω πως με τα κονσερβάκια που τους δίνω μέρα παρά μέρα γίνεται ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση... Καλά να είναι μωρέ τα γατούνια μας και τι να πω! Το καλύτερο προσπαθούμε για αυτά! Ας μην αγχωνόμαστε άλλο...
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Η μια είναι για αδυνάτισμα και λέγεται Hill's Metabolic Diet ενώ κυκλοφόρησε 2 νέους κωδικούς έναν grain free (!!) και έναν με καστανό ρύζι!

Ελπίζω να έρθουν και στην Ελλάδα και ιδανικά σε μεγάλες συσκευασίες!

έχετε απόψεις για τις τροφές αυτές;
ελπίζω να μην έχω ποστάρει σε λάθος θέμα...
ευχαριστώ εκ΄των προτέρων για τις απαντήσεις.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Μόλις τώρα το υπολόγισα!) και όταν προσπάθησα να τους γυρίσω σε acana, ξεχώριζαν κι έτρωγαν τη Royal και στις μεγάλες πείνες έτρωγαν και τις κροκέτες της acana που είχαν περισσέψει. Με τα χίλια ζόρια τους έκανα τη μετάβαση (μιλάμε για σκηνικό να μένει ώρες η τροφή στο πιάτο, ενώ η Royal εξαφανίζεται σε dt). Σε λίγες μέρες αφότου έτρωγαν acana αποκλειστικά ξεκίνησαν οι διάρροιες (και στα δύο!). Οπότε πήγαμε σε κλινική τροφούλα για 3 εβδομάδες περίπου και συνεχίσαμε από 'κει που είχαμε μείνει, royal canin sterilized kitten...