izabo
Νεοφερμένο μέλος
Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
03-09-06
12:46
Μπάνιο????
Παιδια αυτά που ακούω με κάνουν να νιώθω αχριστη!!! Ούτε που θα σκεφτόμουνα να μπανιάρω το Μεζε!!!! Εδω λίγο του καθαρίζω το σαγόνι με βαμβάκι και το χέρι μου θυμίζει ξυσμένη ασφαλτο!!!!! Δεν θέλω ούτε να σκεφτω τι θα γίνει αν τον βάλω στο μπάνιο!!!
Παιδια αυτά που ακούω με κάνουν να νιώθω αχριστη!!! Ούτε που θα σκεφτόμουνα να μπανιάρω το Μεζε!!!! Εδω λίγο του καθαρίζω το σαγόνι με βαμβάκι και το χέρι μου θυμίζει ξυσμένη ασφαλτο!!!!! Δεν θέλω ούτε να σκεφτω τι θα γίνει αν τον βάλω στο μπάνιο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
03-09-06
13:20
Τα περισσότερα γατιά είναι έτσι...
Εμενα μόνο ο Ξανθούλης τρελαινότανε για το νερό και αυτό τελικά γιατί ήταν η ράτσα του τέτοια...
Στην αρχή μου είχε φανεί παράξενο που του άρεσε το μπάνιο, μετά όμως διάβασα σχετικά....
οπότε και δεν μου φαινότανε τίποτα παράξενο πιά.....

Εμενα μόνο ο Ξανθούλης τρελαινότανε για το νερό και αυτό τελικά γιατί ήταν η ράτσα του τέτοια...
Στην αρχή μου είχε φανεί παράξενο που του άρεσε το μπάνιο, μετά όμως διάβασα σχετικά....
οπότε και δεν μου φαινότανε τίποτα παράξενο πιά.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
13-09-06
13:32
ο Ξανθουλης ειναι Αγκυρας Maxi?
Lady
Δραστήριο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
13-09-06
16:57
Βαν Τουρκίας.Από τη φύση τους αγαπάνε το νερό.( Οι πιο πολλές τουλάχιστον)
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
13-09-06
22:35
Ο Ξανθούλης ήταν Βαν Τουρκίας και τρελαινότανε για μπάνιο.
Ο Ζιζού είναι ράτσα "Κεραμιδό" και είναι κρυφός θαυμαστής του νερού. 'Οταν τρέχει το νερό της μπανιέρας που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο εκεί είναι...
Ο Ζιζού είναι ράτσα "Κεραμιδό" και είναι κρυφός θαυμαστής του νερού. 'Οταν τρέχει το νερό της μπανιέρας που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο εκεί είναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum