youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
06-06-11
15:17
Παιδιά,
θα ήθελα τα φώτα σας, αν γνωρίζει κάποιος. Θα μετακομίσω σύντομα σε ένα σπίτι που έχει εσωτερική ξύλινη σκάλα. Πώς θα προστατέψω τα ξύλινα σκαλοπάτια από τα νυχάκια των γατιών μου
; Οταν κυνηγιούνται βάζουν απίστευτη δύναμη στα πίσω πόδια τους και έχουν αφήσει κατά καιρούς ίχνη από τα νυχάκια τους στα ξύλινα μπράτζα του καναπέ μου. Καμιά ιδέα;
θα ήθελα τα φώτα σας, αν γνωρίζει κάποιος. Θα μετακομίσω σύντομα σε ένα σπίτι που έχει εσωτερική ξύλινη σκάλα. Πώς θα προστατέψω τα ξύλινα σκαλοπάτια από τα νυχάκια των γατιών μου
; Οταν κυνηγιούνται βάζουν απίστευτη δύναμη στα πίσω πόδια τους και έχουν αφήσει κατά καιρούς ίχνη από τα νυχάκια τους στα ξύλινα μπράτζα του καναπέ μου. Καμιά ιδέα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
06-06-11
21:32
Μοκέτα στη σκάλα ίσως;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
06-06-11
21:35
Σωστό και αυτό με τη μοκέτα.Βέβαια...άλλο το μπράτσο του καναπέ..και άλλο η σκάλα.Να κυνηγιούνται στη σκάλα;Κάπως απίθανο μου φαίνεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoi-podilato
Νεοφερμένο μέλος
Η zoi-podilato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
10-06-11
16:11
Εμείς έχουμε εσωτερική ξύλινη σκάλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ξύλο των σκαλοπατιών είναι ανθεκτικό και απλώς ανεβοκατεβαίνουν, δεν κυνηγιούνται. Μπορεί να ξαπλώσουν στα σκαλοπάτια και να κρεμούν χέρια πόδια και να παίζουν. Και είχα και 2 γάτες που πλακονώντουσαν ώρες-ώρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum