Ξύλινη σκάλα vs γάτα

• Thread starter Thread starter youla
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Παιδιά,
θα ήθελα τα φώτα σας, αν γνωρίζει κάποιος. Θα μετακομίσω σύντομα σε ένα σπίτι που έχει εσωτερική ξύλινη σκάλα. Πώς θα προστατέψω τα ξύλινα σκαλοπάτια από τα νυχάκια των γατιών μου:eek:; Οταν κυνηγιούνται βάζουν απίστευτη δύναμη στα πίσω πόδια τους και έχουν αφήσει κατά καιρούς ίχνη από τα νυχάκια τους στα ξύλινα μπράτζα του καναπέ μου. Καμιά ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μοκέτα στη σκάλα ίσως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστό και αυτό με τη μοκέτα.Βέβαια...άλλο το μπράτσο του καναπέ..και άλλο η σκάλα.Να κυνηγιούνται στη σκάλα;Κάπως απίθανο μου φαίνεται..:)

Εμείς έχουμε εσωτερική ξύλινη σκάλα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ξύλο των σκαλοπατιών είναι ανθεκτικό και απλώς ανεβοκατεβαίνουν, δεν κυνηγιούνται. Μπορεί να ξαπλώσουν στα σκαλοπάτια και να κρεμούν χέρια πόδια και να παίζουν. Και είχα και 2 γάτες που πλακονώντουσαν ώρες-ώρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back