Ξύλο

stella160

Νεοφερμένο μέλος

Η stella160 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
γεια σας παιδια μια μερα πηγαινα καπου με το αυτοκινητο κ ειδα εναν γερο που πηγενε βολτα τον σκυλο. ο σκυλος καποια στιγμη σταματησε για να μυρισει το δεντρο . το καημενο το σκυλακι εκανε 2 λεπτα κ μετα ο γερος αρχησε να το χτυπαει με ενα κλαδι οχι ιδιαιτερα δυνατα για να το προχωρισει το σκυλακι. για αλογο το περασε? ελεος πια εχει καποιος ενα σκυλακι κ θελει να τον θεωρουν φιλοζωο? εχω μια μικρη φαρμα κ ποτε μ δεν χτυπησα ουτε ενα απτα ζωακια μου:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα επρεπε να του μιλησεις του μ@λ@κ@!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad: Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση,έχω δει πολλούς παρέα με το λουράκι με το σκύλο να κρατούν και μια βέργα,μάλλον τους έχει μείνει από το γαιδούρι.:(:(:(:(και να μιλήσεις, που εγώ μιλάω σε λουζούν με όλα τα κοσμητικά επίθετα που ξέρουν,καμιά φορά μαθαίνω και καινούργια:(:(

Είναι γεγονός οτι δύσκολα μιλάς, γιατί ξέρεις οτι χαμένα θα πάνε τα
λόγια σου. Εκτός βέβαια εάν δεις κάτι ακραίο.Κατά καιρούς έχω δει
κι εγώ διάφορα και κάθε φορά νιώθω μια μεγάλη θλίψη και συμπόνια
για τα σκυλάκια αυτά. Το περίεργο είναι οτι ενώ τα βλέπω οτι είναι
καθαρά και περιποιημένα (τις περισσότερες φορές), υπάρχει κάτι
στον τρόπο του ιδιοκτήτη, ή στις κινήσεις του, που καταλαβαίνεις
οτι κάτι δεν πάει καλά. Μου έχει τύχει να δώ βλέμμα γεμάτο υποταγή
και τρόμο και μ' έπιασε η ψυχή μου, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο ο
ιδιοκτήτης του.

OXI,πρεπει να μιλαμε,ποτε δεν ξερεις,μπορει εκεινη την ωρα να σε βρισουν γιατι ειναι θεμα εγωισμου αλλα μετα μπορει να τα σκεφτουν και να αλλαξει η συμπεριφορα τους εστω και λιγο.
Ηταν ενας στο απεναντι σπιτι απο εμας που ειχε στο μπαλκονι ενα σκυλακι,αυτο επειδη ηταν μονο του τις περισσοτερες ωρες εκλαιγε,εβγαινε αυτος λοιπον και αρχιζε να το βαραει,μολις το ειδαμε αυτο,βαζει μια φωνη η μητερα μου,μιλαμε και εγω τρομαξα:lol:,σαν λιονταρι ,:lol: και του λεει: τι κανεις εκει ρε??ξεσπας στο σκυλο σου?μην τολμησεις να το ξαναχτυπησεις το σκυλι ,να βγαζεις τα αποθημενα σου αλλου!!!!!!αυτος μιλαμε ειχε μεινει αποσβολωμενος και δεν εβγαλα κιχ και μπηκε μεσα στο σπιτι,απο τοτε σας πληροφορω δεν το εχει χτυπησει καθολου!!:D

Αγγελική μου αυτό έγινε γιατί μένει κοντά σας και και τον πιάσατεε στα πράσα,ίσως να σας ντράπηκε,άλλα οι περισσότεροι έχουν ένα στόμα:happy::happy::happy:

Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, έχεις δίκιο, πρέπει να μιλάμε.
Δεν γίνεται να βλέπεις κάποιον να χτυπάει μια ψυχούλα και
να μην κάνεις ή να μην λές τίποτα.

παιδια,
πολλες φορες οποιοι εχουν σκυλο κρατανε και ραβδι μαζι στη βολτα οχι για να τον χτυπησουν, αλλα για να αποφυγουν ενδεχομενως καποιο καυγα με αδεσποτα και μη σκυλακια. δεν εχουν ολα το ιδιο ταμπεραμεντο!!!

δεν ειναι ολοι καταπτυστοι λοιπον....

(το χω κανει και εγω. ουδεποτε χτυπησα σκυλακι αλλα απεφυγα μια-δυο φορες καποιους ενδεχομενους σκυλοκαυγαδες και δεν το μετανοιωσα , θα χαμε γινει φετες και εγω και ο δικος μου !!)

το πιο άσχημο στην περίπτωση αυτή είναι ότι ο "κύριος" ήταν παππούς..άντε τώρα να του πείς: μη βαράς το ζωντανό.δυστυχώς οι μεγάλοι στην ηλικία άνθρωποι δεν δέχονται εύκολα κριτική..με εξαιρέσεις πάντα.όσες περιπτώσεις έχω δει εγώ πάντως δεν είναι ανεκτικοι στο να τους πεις μια κουβέντα..κρίμα για το ζωάκι..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back