nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Που ειναι οι ειδικες παστες? Που ειναι οι Hairball control ξηρες?

Γνωστη μου μου ειπε πως ξυριζουν την γατα τους ανα διαστηματα επειδη εχει τετοιο θεμα.Παει μαλιστα ο γιατρος στο σπιτι, ΝΑΡΚΩΝΕΙ (ολοι ξερουμε πως η αναισθησια ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και πρεπει να ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας λυση για καποια κατασταση) την γατα και μετα πεφτει το...κουτσουρεμα.
Υ.Γ. Ειδα και εναν γατο αγκυρας προσφατα ξυρισμενο σε ενα ιατρειο-πετ σοπ και ηταν χαλια ο κακομοιρης!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εννοειται οτι ειναι επικινδυνη η ναρκωση,αυτοι που το κανουν για τοσο χαζο λογο δεν δικαιολογουνται.

Ο μονος λογος που δικαιολογει κουρεμα ειναι να πιασει πολλους κομπους η γουνα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
έλεος....
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν τους βγάζει και τα νύχια καλύτερα να μην χαλάνε τα έπιπλα???
έλεος....
δυστυχως γινεται κ αυτο...στην αμερικη ειναι μοδα...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλα αυτο που ειπε η Ιβανα σημαινει οτι τους τα βγαζουν,με επεμβαση,ολο το νυχι και τον τενοντα που το συγκρατει.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλα την ακρη ολοι λιγο πολυ την κοβουμε,της Μόιρας ας πουμε πρεπει να κοβονται γιατι μπηγονται στο μαξιλαρακι της.
Αλλα αυτο που ειπε η Ιβανα σημαινει οτι τους τα βγαζουν,με επεμβαση,ολο το νυχι και τον τενοντα που το συγκρατει.
ακριβως...ου να μου χαθουν..τι παιρνουν γατες? δεν ξερουν οτι εχουν νυχια? οι σαδιστες...
ruko
Διάσημο μέλος
Αν σας πω οτι με ψαλιδακι της κοβουν και τα νυχια...![]()
Αυτό το κάνουν πολλοί και δεν είναι κατ' ανάγκη κακό, αφού δεν περιορίζει καθόλου τη γάτα στη χρήση των νυχιών της. Επίσης, είναι κάτι που προτείνουν αρκετοί σε όσους σκοπεύουν να πάρουν δεύτερη γάτα και θέλουν να αποφύγουν τους άγριους καβγάδες στην αρχή. Αλλά πέραν αυτού, ομολογώ πως ακόμη δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα αυτής της πρακτικής.
(Edit: τώρα είδα την απάντηση της Δώρας)
Φυσικά, οι γνωστοί σου φαίνεται να έχουν γενικότερο πρόβλημα με το ζωικό βασίλειο.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Το κόψιμο είναι λογικό...(πάντα στα μπροστινά μονο, φυσικά...)

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν σας πω οτι με ψαλιδακι της κοβουν και τα νυχια...![]()
Ουτε εγω θεωρω οτι ειναι κακο το κοψιμο των νυχιων.Και στα δικα μου τα κοβω στις ακρες,γιατι εχουμε ελληνορωμαικη παλη,καθε τοσο,και οι μυτες τους ολο και με καποια γρατζουνια ειναι!
Τωρα για το κουρεμα,με η χωρις ναρκωση,για μενα ειναι απλα αστειο.Εγωιστικη αποφαση υιοθετησης ενος μακρυτριχου ζωου.Α!θελω φουντωτο γατακι λενε στην αρχη,και την ανοιξη που αρχιζει και μαδαει,του βαρανε ξυρισμα.(μεχρι την επομενη ανοιξη που θα εχουν κουραστει,και θα το αφησουν στο "φυσικο του περιβαλλον" για να μαδαει ανετα)
Ενα πραγμα δεν μπορω να χωνεψω:γιατι παιρνουν ζωακι,με μοναδικο κινητρο τα"θελω" τους.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο , ουτε εγω μπορω να το καταλαβω...Ενα πραγμα δεν μπορω να χωνεψω:γιατι παιρνουν ζωακι,με μοναδικο κινητρο τα"θελω" τους.![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
, αλλά χτενιζόμασταν κάθε μέρα. Όμως μια φίλη που έχει γάτα Αιγαίου με μεταξένιο μακρύ τρίχωμα που κάνει αμέσως κόμπους, πρόπερσι το καλοκαίρι την ξύρισε και το γατί φαινόταν πιο καλά... έκανε φρικτές ζέστες και τη θυμάμαι πιο παιχνιδιάρα από άλλα καλοκαίρια (της έκανα cat - sitting και είμαι σίγουρη γι'αυτό που σας λέω). Δεν έκανε έξτρα νάρκωση, το συνδύασε με νάρκωση που θα γινόταν για καθαρισμό δοντιών, κι έγινε μια μόνο φορά. Μπήκα κι εγώ στον πειρασμό με τους Νινόμελους...
αλλά δεν τολμάω, δεν κάνω νάρκωση για πλάκα για να μη μαζεύω τρίχες, χίλιες φορές το καθημερινό χτένισμα
julia
Διακεκριμένο μέλος
) είναι πιο ευαίσθητο σε μυκητιάσεις.. και το σημαντικότερο, ΔΕΝ παρέχει καμία προφύλαξη απο την ζέστη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί απλά μπορούν να το πάρουν, να κάνουν την δουλειά τους, και να το παρατήσουν χωρίς κανένα αντίκτυπο... ας πλήρωναν πρόστιμο, και να γίνονταν και ρεζίλι στα ΜΜΕ όπως γίνεται αλλού, και θα βλέπαμε...![]()
Ακριβως!!!!!
Γιατι στον πλανητη γη,αυτου του ειδους τα διποδα οντα,μονο στο βωμο του χρηματος και του καθαρου κουτελου,φοβουνται και μαζευονται.
Ηθικες αρχες και αξιες,απλα ανυπαρκες.Μονο τι θα πει ο διπλανος μου για μενα,και ποσα ευρωπουλα θα χασω......αυτα εχουν ως αρχες
stellak
Διάσημο μέλος
Η Catia παντως το καλοκαιρι που απλα κοντυνε το τριχωμα του γατου της δυο καλοκαιρια ειδε οτι ανακουφιστηκε.
Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ, διότι είχα τη δυνατότητα να το παρατηρήσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool