Οίστρος;

eleni999

Πολύ δραστήριο μέλος

Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!:) Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΣΤΡΟΥ ,ΤΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ,ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΚΗ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΣΗΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΤΗΣ .ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΓΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ??ΠΟΝΑ ??ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΥΟΜΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΣΤΡΟ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, είναι οίστρος. Όταν σταματήσει ο οίστρος, είναι η κατάλληλη στιγμή να της κάνεις στείρωση. Μέχρι τότε, αν δεν θέλεις να μείνει έγκυος, πρέπει να προσέχεις πολύ να μην το σκάσει... και μείνει έγκυος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να προσθέσω... ότι όσο τρώει είναι ΟΚ.

Αν σταματήσει να τρώει, "πέσει"... και γενικά αλλάξει η συμπεριφορά της, διαφορετικά, καλό θα ήταν να την δει γιατρός.:)

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΑΝΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ

Εφόσον τρώει κλπ κλπ ΝΑΙ, είναι φυσιολογικό.
Αν πέσει, σταματήσει να τρώει και δεν είναι καλά, να την πας στον γιατρό γιατί μπορεί να ειναι πυομήτρα...

Λογικά θα περάσει σε 3-4 μέρες.:)

Δες και ΕΔΩ τα στάδια, και τα χαρακτηριστικά της κάθε φάσης.

για να μην ανοιξω και γω αλλο θεματακι..μαλλον και μεις μια απο τα ιδια εχουμε!!!!:hmm::hmm: χθες ζητημα να κοιμηθηκα μια ωρα!!!!!!τετοιο νιαουρισμα και κλαμα!!!!!!!!δεν εχει ξαναγινει..:blink::blink:δεν ηθελα να την μαλωσω μωρε και ο αντρας μου ειπε αστη θα σταματησει μονη της..δεν σταματησε παρα μονο το πρωι..εχουμε κλεισει για 20 του μηνα στειρωση θα μπορεσω να την κανω πιο μπροστα?????? απο προχθες αρχισε αλλα οχι τοσο οσο χθες ..καθε 15 λεπτα νιαρρρρ..σα να μιλαει ακουγοταν!!! λεω σημερα να παιξω οσο πιο πολυ μαζι της μπας και το βραδυ της λειψει υπνος και κοιμηθει!!!!!:/::/::/:
παντως υγρα δεν προσεξα ουτε περπατα σερνοντας τα πισω ποδια ακομη τουλαχιστον!!!!!:hmm:

Σε κάθε γάτα είναι και διαφορετικός. Εσένα ria αν ειναι και ο πρώτος θα μπορούσε να είναι και τελείως αθόρυβος, και να μην τον καταλάβαινες καθόλου....;)

Σε κάθε γάτα είναι και διαφορετικός. Εσένα ria αν ειναι και ο πρώτος θα μπορούσε να είναι και τελείως αθόρυβος, και να μην τον καταλάβαινες καθόλου....;)

ο πρωτος ειναι ...παρολο που ειναι 9 μηνων!!!!και ομως τοσο κλαμα και τωρα συνεχιζει!!!!!απορω ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε δεν εχει κουραστει??????:hmm::hmm::blink::blink:

ο πρωτος ειναι ...παρολο που ειναι 9 μηνων!!!!και ομως τοσο κλαμα και τωρα συνεχιζει!!!!!απορω ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε δεν εχει κουραστει??????:hmm::hmm::blink::blink:

...οχι.... :P Κράτα γερά!!!:redface:

για να την στειρωσω πρεπει να σταματησει εντελως ο οιστρος????????:hmm::hmm:γιατι θελω να παρω μηπως κλεισω κατι νωριτερα!!!!!! προχθες αρχισε να νιαουριζει τα βραδια!!!!!!!:hmm::hmm::blink:

Γενικά μπορεί να γίνει στείρωση.. απλά θα πρέπει να την δει ο γιατρός, και να το ξέρει.. και να αποφασίσει αυτός αν θα την κάνει ή θα περιμένετε.

τελικα εκλεισα ραντεβου για την τριτη δεν γινεται ..εχω λιγο αγχος αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!!:happy::happy::(:confused::confused:

για να μην ανοιξω και γω αλλο θεματακι..μαλλον και μεις μια απο τα ιδια εχουμε!!!!:hmm::hmm: χθες ζητημα να κοιμηθηκα μια ωρα!!!!!!τετοιο νιαουρισμα και κλαμα!!!!!!!!δεν εχει ξαναγινει..:blink::blink:δεν ηθελα να την μαλωσω μωρε και ο αντρας μου ειπε αστη θα σταματησει μονη της..δεν σταματησε παρα μονο το πρωι..εχουμε κλεισει για 20 του μηνα στειρωση θα μπορεσω να την κανω πιο μπροστα?????? απο προχθες αρχισε αλλα οχι τοσο οσο χθες ..καθε 15 λεπτα νιαρρρρ..σα να μιλαει ακουγοταν!!! λεω σημερα να παιξω οσο πιο πολυ μαζι της μπας και το βραδυ της λειψει υπνος και κοιμηθει!!!!!:/::/::/:
παντως υγρα δεν προσεξα ουτε περπατα σερνοντας τα πισω ποδια ακομη τουλαχιστον!!!!!:hmm:

Αχ Ρία μου , ομοιοπαθούσα!!:rolleyes: Προχθες ηρθε ο πρωτος οιστρος της Ελβιρας(υπογραφή).10 μηνων ειναι..
Σκεφτομαι προς Μαρτιο να της εκανα τη στείρωση που ενηλικιώνεται κιολας, γιατι καποιοι κτηνιατροι υποστηρίζουν οτι η στειρωση θα πρεπει να γινεται στην ενηλικίωση για να μην επηρεαστεί η αναπτυξη.Και επειδη ειναι που ειναι αργη η αναπτυξη της,μην βιαστώ.Μηπως όμως δεν ειναι το καλυτερο γι αυτην αμα αργησω 2 μηνες ακόμα??:hmm:.Καμια συμβουλή κορίτσια??

ελενακι... μου καλο ειναι να την στειρωσεις γιατι και μενα ο γιατρος ειπε απλα να περιμενουμε να ερθει ο πρωτος οιστρος...για να ολοκληρωθει η αναπτυξη της!!!!!!!...
εκλεισα ραντεβου για την τριτη εγω!!!!!!! για να μην ταλαιπωριεμαι ουτε εγω ουτε το ζωο!!!!!!:):) το ειχαμε ξανασυζητησει...ειδες τα χρυσουλια μου μαζι ειπαν να ξεκινησουν!!!!!!!! προχθες αρχισε και σε μας

ελενακι... μου καλο ειναι να την στειρωσεις γιατι και μενα ο γιατρος ειπε απλα να περιμενουμε να ερθει ο πρωτος οιστρος...για να ολοκληρωθει η αναπτυξη της!!!!!!!...
εκλεισα ραντεβου για την τριτη εγω!!!!!!! για να μην ταλαιπωριεμαι ουτε εγω ουτε το ζωο!!!!!!:):) το ειχαμε ξανασυζητησει...ειδες τα χρυσουλια μου μαζι ειπαν να ξεκινησουν!!!!!!!! προχθες αρχισε και σε μας

Σ'ευχαριστώ για την απαντηση!Θα την κανω κι εγω τώρα κοντά.Όλα θα πανε καλα για την μικρή σου!! Να μου τη φιλήσεις!!

ευχαριστω ελενη μου!!!!! θα σας πω συντομα νεα!!!!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!και συ τη δικια σου φιλα μου!!!!!!!:):):):up::up:

Τα είπαμε με τη Ρία αλλά ήθελα να πω περαστικά και στα υπόλοιπα κορίτσια... Σε γατούλες που νιαουρίζουν και στις γατομαμάδες που δεν κοιμούνται...:lol: Τυχερές είστε που τους ήρθε οίστρος τόσο αργά... Η δικιά μου από 5 μηνών άρχισε τα προεόρτια και στους 6 παραλίγο να είχαμε και μωρά! Οπότε στειρώθηκε στους 6,5 μήνες και ησυχάσαμε και εμείς και αυτή! Εμάς ήταν μικροκαμωμένη από την αρχή και μετά τη στείρωση δεν πήρε άλλο μπόι, μόνο κοιλιά!!!:lol:

:lol::lol:.Ευχαριστούμε πολυ Χρυσσα!!:)Εμεις εχουμε ενα πατσοκοιλο που φτανει σχεδον μεχρι το πατωμα:blink:.Αμα μεγαλωσει κι αλλο αλοιμονό μας:rolleyes:.Δεν θα μπορει να περπατήσει:confused::blink:
Αχ παει το ονειρο μου να δω το Ελβιρακι μεγαλη γάτα:rolleyes:...Το νανακι μου

:lol::lol:.Ευχαριστούμε πολυ Χρυσσα!!:)Εμεις εχουμε ενα πατσοκοιλο που φτανει σχεδον μεχρι το πατωμα:blink:.Αμα μεγαλωσει κι αλλο αλοιμονό μας:rolleyes:.Δεν θα μπορει να περπατήσει:confused::blink:
Αχ παει το ονειρο μου να δω το Ελβιρακι μεγαλη γάτα:rolleyes:...Το νανακι μου

Γιατί καλέ το λες νανάκι το παιδί? Από το χώρο που καταλαμβάνει στην καρέκλα στη φωτο της υπογραφής σου μια χαρά φαίνεται!!! :up: Ε, μπορεί να μην μας πάρουν στην ομάδα μπάσκετ του φόρουμ, αλλά δεν είμαστε και γάτες τσέπης! Στο κεφαλάκι μοιάζει με τη Μπουμπού το Ελβιράκι, μόνο που είναι αντίθετα τα χρώματα! Εμείς έχουμε πιο πολύ άσπρο στην άλλη μεριά!Πάντως αφού είναι 10 μηνών τώρα, δε νομίζω να ψήλωνε άλλο έτσι κι αλλιώς! Οπότε μην σε στεναχωρεί η στείρωση...

Γιατί καλέ το λες νανάκι το παιδί? Από το χώρο που καταλαμβάνει στην καρέκλα στη φωτο της υπογραφής σου μια χαρά φαίνεται!!! :up: Ε, μπορεί να μην μας πάρουν στην ομάδα μπάσκετ του φόρουμ, αλλά δεν είμαστε και γάτες τσέπης! Στο κεφαλάκι μοιάζει με τη Μπουμπού το Ελβιράκι, μόνο που είναι αντίθετα τα χρώματα! Εμείς έχουμε πιο πολύ άσπρο στην άλλη μεριά!Πάντως αφού είναι 10 μηνών τώρα, δε νομίζω να ψήλωνε άλλο έτσι κι αλλιώς! Οπότε μην σε στεναχωρεί η στείρωση...

Ναι, μοιάζουν στο κεφαλάκι:).Εχει γινει μπαλάκι στρουμπολό η Ελβίρα αλλα δεν ειναι σαν γατα 10μηνών στο μέγεθος.Δεν πιστεύω κι εγω να ψηλωσει άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back