Οίστρος;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ .ΔΕΝ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ Η ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΙΣΩ???
Η ΔΙΚΙΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΥΣΗΧΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογικό είναι.:) Ο πρώτος οίστρος δεν διαρκεί πολύ. Μόλις της περάσει τελείως, καλά θα κάνεις να κλείσεις ραντεβού για στείρωση, γιατί η συσσώρευση ορμονών από τους συνεχείς οίστρους επιβαρύνει τον οργανισμό της.

Με την ευκαιρία, να σε παρακαλέσω να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ria πώς είναι σήμερα η δικιά σου???:)

παιδια να ρωτησω αλλοι κτηνιατροι μου λεν οτι στειρωνεται με οιστρο αλλοι οχι γιατι μπορει να εχει αιμοραγια..τα'χω παιξει ακομη νιαουριζει ειναι η 4η μερα..δεν ξερω τι να κανω ουτε να κοιμηθω μπορω και νιωθω οτι υποφερει μωρε..μεχρι την τριτη θα ειναι ατελειωτες οι μερες!!!!!!! φοβαμαι μην βγει και εξω κλεινω συνεχεια τις πορτες αλλα εχω αγχος..γιατι βλεπει εναν γατουλη στον κηπο!!!..δεν εχει ξανακανει ετσι αρα πρεπει να ειναι ο πρωτος οιστρος..αλλα σαν να διαρκει πολυ δεν ξερω!!!!σε ποσες μερες περιπου μπορει να σταματησει?????ειναι αναλογα στο ζωο?..?????παντως απο υγεια φαινεται πολυ καλα τρωει παιζει...τι να κανω????η απελπισμενη γατομαμα!!!!!!:/::/::/::/:?????

Ή υπομονή να περάσει, ή βρίσκεις κάποιον Κτηνίατρο, με την εμπειρία, που θα την κάνει.

λοιπον παιδια βρηκα εναν καλο κτηνιατρο απο γνωστο μας και θα μας την κανει αυριο ευχηθείτε μας καλη επιτυχια και γρηγορη αναρωση!!!!!!!!!!!ελπιζω ολα να πανε καλα...ειχα και εχω πολυ αγχος ...θα σας ενημερωσω αυριο ........:/::/::blink::blink::blink::blink:

Καλη σας επιτυχια!:)

Ηράκι μικρό, ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις κι εσύ!:) Καλή τύχη σου εύχομαι με την αυριανή επέμβαση και να μας πεις τα νέα σου μόλις συνέλθεις! Άντε, κοριτσάκι, και όλα καλά θα πάνε!

Να ρωτήσω κι εγω κάτι, αν έχουμε 2 γατάκια αρσενικό και θηλυκό που ζούνε μαζί, η αντίδραση της θηλυκιάς θα είναι έτσι όπως οι υπόλοιπες που είναι μόνες τους ? Ή επειδή υπάρχει το αρσενικό δεν θα έχουμε καμία "γκρίνια" ?
Γιατί αν είναι έτσι μπορεί να την έχουν κάνει την "δουλειά" οι 2 τους και εγώ να μην πήρα χαμπάρι :blink: Τουλάχιστον να επισπεύσω την στείρωση του Ζιζού...
Αλήθεια, Ρία τί έγινε με την γατούλα σου ? Πως πήγε ?

λογικα το ιδιο θα ειναι απλα οι γατουλες που ειναι μονες φωναζουν και δεν βρισκουν ανταποκριση...ποσο μηνων ειναι ????

η Ηρουλα μου τα παει μια χαρα χωροπηδα σαν το παρδαλο κατσικι πλεον ριξε μια ματια και στο θεμα μας: :)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28926&page=18

Εεε... είναι στην "ηλικία" που πρέπει... Επειδή μου τα φέρανε αυτά τα 2 αδελφάκια μαζί, τότε πρέπει να ήταν 2-3 μηνών τον Ιούλιο. Να μην είναι τώρα 8-9 μηνών κατά προσέγγιση ? Δες και στο album μου, είναι η Michelle και ο Ζιζού...

η ηλικια μια χαρα για ζευγαρωμα ειναι...ειδες να ψεκαζει καθολου ο αρσενικος ??? ή να κανει φωνουλες η θηλυκια? παντως η ηλικια ειναι καλη για στειρωση και μενα 9 μηνων ειναι περιπου δεν περνεις για καλο και για κακο ενα τηλ στον κτηνιατρο...γιατι ειναι η εποχη τους τωρα και μια που ειναι σε καλη ηλικια...μην εχεις απροοπτα!!!!!!!:hmm::hmm:

Εγω στη θεση σου θα στειρωνα αμεσα το θηλυκο.Μπορει να ειναι ηδη εγκυος...

Θα την στείρωνα τώρα κιόλας αν ήμουν οκ οικονομικά... Θα κάνω τον Ζιζού πρώτα που μου βγαίνει κάπως πιο οικονομικός και τον Φλεβάρη θα πιάσω την Michelle... Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις :)

Απλα αν ειναι ηδη εγκυος η θηλυκη θα εχεις θεμα...γι'αυτο στο προτεινα.;)

Ναι το κατάλαβα και το εκτιμώ :) Αλλά δεν έχω δει καμία "περίεργη" δραστηριότητα γενικά από κανέναν τους. Γι' αυτό κ δεν έχω ανησυχήσει πολύ είναι η αλήθεια :) Και ο μπαμπάς μου όλη τη μέρα σπίτι είναι, δεν έχει παρατηρήσει τίποτα. Θα φανεί! Αύριο αν η κτηνίατρος ξελασκάρει λίγο, θα πάω τον Ζιζού.

Καλη επιτυχια στον Ζιζου τοτε!:)

Εμεις αυριο το πρωι θα πάμε για στειρωση για την Ελβιρα!! Εχω αγχωθει :(

Να μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε μια χαρα,ειπαμε,επεμβαση ρουτινας.:)

Εμεις αυριο το πρωι θα πάμε για στειρωση για την Ελβιρα!! Εχω αγχωθει :(

ελβιρακι κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!!! και στη μαμα ...που ελπιζω να μην ειναι τοσο φοβιτσιαρα οσο εγω!!!!!!:):):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back