Οίστρος;

Να μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε μια χαρα,ειπαμε,επεμβαση ρουτινας.:)

:)Ευχαριστούμε πολυ! Θα σας πω τα νεα μας αυριο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι η μανουλα φοβιτσιάρα:/:!Ευχαριστούμε πολυ Ρια.Δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτ αλλο εκτος απο υπομονη και κουραγιο..
Πολυ χαρηκα με την δικια σου που τρεχει και ειναι καλα!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι η μανουλα φοβιτσιάρα:/:!Ευχαριστούμε πολυ Ρια.Δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτ αλλο εκτος απο υπομονη και κουραγιο..
Πολυ χαρηκα με την δικια σου που τρεχει και ειναι καλα!!:)

καλε και το ελβιρακι την κυριακη - δευτερα το πολυ θα χοροπηδαει..:up::up::up:

καλε και το ελβιρακι την κυριακη - δευτερα το πολυ θα χοροπηδαει..:up::up::up:

Ναι, εχεις δικοιο. Και η Νορα που στειρωθηκε περυσι τον Μαρτιο , την ειχα κανει παλι Σαββατο και την Δευτερα ηταν καλα:)

Ελβιράκι καλή επιτυχία και μην ξεχνάς να δίνεις κουράγιο στη μαμά ότι όλα θα πάνε καλά!:)

εμενα η δικια μου ειχε καποιους οιστρους -οχι πολυ εντονους -και δεν ξερω ποια ειναι η καταλληλη στιγμη για ζευγαρωμα...:hmm:

ξερω παντως πως τωρα ειναι η εποχη τους...

Δεν εχει σημασια η εποχη,σημασια εχει η γατα,εχει οιστρο ή όχι;

Τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο!! Ολα πηγαν καλα, μονο που οταν την ανοιξε βρηκε καποιες κυστες τις οποιες αφαιρεσε.Και λογω αυτου του προβληματος δεν αφαιρεσε κατι μαλλον, γιατι δεν γινοτανε, και μας ειπε οτι θα εχει καποιους μικρους οιστρους και οτι αν δεν καναμε στειρωση θα παθαινε καρκινο.Μας ειπε οτι δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας, μονο αυτο για τους οιστρους που μας ειπε!

Τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο!! Ολα πηγαν καλα, μονο που οταν την ανοιξε βρηκε καποιες κυστες τις οποιες αφαιρεσε.Και λογω αυτου του προβληματος δεν αφαιρεσε κατι μαλλον, γιατι δεν γινοτανε, και μας ειπε οτι θα εχει καποιους μικρους οιστρους και οτι αν δεν καναμε στειρωση θα παθαινε καρκινο.Μας ειπε οτι δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας, μονο αυτο για τους οιστρους που μας ειπε!

Ωχ, ακριβώς ότι είχε η άσπρη μου... κύστες, και μελλοντικός καρκίνος....:blink:
Αλλά σε μάς αφαιρέθηκε όλο το σύστημα, και κομπλέ γενν. όργανα και κύστες.:hmm:

Περίεργο μου φαίνεται, να μην τα έβγαλε όλα... και είναι πολύ πιο εύκολο να τα βγάλεις όλα, παρά να αφήσεις κάτι μέσα.....:/:

Τέσπα, περαστικά γρήγορα εύχομαι, και η γατούλα να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείτε πολύ, απο οίστρους....:)

Ωχ, ακριβώς ότι είχε η άσπρη μου... κύστες, και μελλοντικός καρκίνος....:blink:
Αλλά σε μάς αφαιρέθηκε όλο το σύστημα, και κομπλέ γενν. όργανα και κύστες.:hmm:

Περίεργο μου φαίνεται, να μην τα έβγαλε όλα... και είναι πολύ πιο εύκολο να τα βγάλεις όλα, παρά να αφήσεις κάτι μέσα.....:/:

Τέσπα, περαστικά γρήγορα εύχομαι, και η γατούλα να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείτε πολύ, απο οίστρους....:)

Ειναι σοβαρο Τζουλια? Μου ειπε οτι δεν εχουμε κανεναν λογο να φοβομαστε για μεταστάσεις.Απ οτι καταλαβα τα εβγαλε σχεδον ολα.Δεν ξερω τι μπορει να αφησε..:hmm:

Δεν ξέρω να σου πώ, αν παίζουν πιθανότητες μεταστάσεων ή όχι...
Λογικά, αν έμεινε κάποιο άρρωστο κομμάτι μέσα, πιθανών να υπάρχουν πιθανότητες.. αλλά αυτά είναι δική μου γνώμη.. σκεπτόμενη λογικά.:hmm:

Επίσης, όπως και στην δική μου, αν και μου το απέκλεισε η Κτηνίατρος μου, σκέφτομαι πάντα το γεγονός μήπως πρόλαβε και έκανε μετάσταση και κάπου αλλού, και σκάσει ξαφνικά και κάπου αλλού......γιατί η δική μου γάτα, είναι γύρω στα 5, 5+ :|....
Εσένα είναι πιο μικρή αν θυμάμαι καλά.:redface:

Εμένα με παραξένεψε το γεγονός ΓΙΑΤΙ η δική σου να έχει οίστρους... γιατί μικρός ή μεγάλος ο οίστρος είναι οίστρος.. δηλ παραγωγή ορμονών... Οπώτε στην ουσία απλά η γάτα σου θα περνάει όλο το πακέτο... και πες ότι ζευγαρώσει.. δεν θα μείνει έγκυος....:( Έχει η γάτα δηλ την "χαρα" να ζευγαρώνει και δεν πιάνει παιδιά....Το οποίο συμβαίνει όταν απλά αφαιρείτε η μύτρα. Ή μείνει και κάποιο κομμάτι ωοθήκης μέσα....
Α δεν κανω λαθος... :hmm::redface:

Δεν ξέρω να σου πώ, αν παίζουν πιθανότητες μεταστάσεων ή όχι...
Λογικά, αν έμεινε κάποιο άρρωστο κομμάτι μέσα, πιθανών να υπάρχουν πιθανότητες.. αλλά αυτά είναι δική μου γνώμη.. σκεπτόμενη λογικά.:hmm:

Επίσης, όπως και στην δική μου, αν και μου το απέκλεισε η Κτηνίατρος μου, σκέφτομαι πάντα το γεγονός μήπως πρόλαβε και έκανε μετάσταση και κάπου αλλού, και σκάσει ξαφνικά και κάπου αλλού......γιατί η δική μου γάτα, είναι γύρω στα 5, 5+ :|....
Εσένα είναι πιο μικρή αν θυμάμαι καλά.:redface:

Εμένα με παραξένεψε το γεγονός ΓΙΑΤΙ η δική σου να έχει οίστρους... γιατί μικρός ή μεγάλος ο οίστρος είναι οίστρος.. δηλ παραγωγή ορμονών... Οπώτε στην ουσία απλά η γάτα σου θα περνάει όλο το πακέτο... και πες ότι ζευγαρώσει.. δεν θα μείνει έγκυος....:( Έχει η γάτα δηλ την "χαρα" να ζευγαρώνει και δεν πιάνει παιδιά....Το οποίο συμβαίνει όταν απλά αφαιρείτε η μύτρα. Ή μείνει και κάποιο κομμάτι ωοθήκης μέσα....
Α δεν κανω λαθος... :hmm::redface:

Μου διευκρινησε οτι τις κυστες τις εβγαλε ολες οποτε απο αυτο ειμαστε ενταξει απο θεμα μεταστασεων.Παντως ειναι εμπειρος στις στειρωσεις και γενικα σαν γιατρος ειναι πολυ καλος.Τον εχουμε εναμιση χρονο και δειχνει ενδιαφερον.Οποτε δεν θα εκανε κατι που θα ειχε επιπτωσεις στο ζωο.Μπορει να ειχε λογο που το εκανε...να μην γινοταν αλλιως...:hmm:
Το σοβαρο θα ηταν να αφηνε καποιες κυστες μεσα.:hmm:

εχει..απλα οχι πολυ εντονους οπως ειχε η αλλη η γατα πριν τη στειρωσουμε...:hmm:
δεν εχει δλδ και παρα πολυ δυνατο νιαουρισμα ομως πριν λιγες μερες εγινε καπως πιο εντονο τωρα παλι ηρεμησε καπως...δεν ξερω..:/:

Μπορει να της περασε.Δεν κραταει πολλες μερες.Θες οπωσδηποτε να τη ζευγαρωσεις;Αν ναι,μιλησε με το γιατρο σου σχετικα με τα συμπτωματα του οιστρου,ποτε ειναι καλυτερα να ζευγαρωσει,να ενημερωθεις σχετικα με τις εξετασεις που πρεπει να εχει κανει και αυτη και ο αρσενικος,τις ευθυνες και τη διαδικασια,καθως και τους κινδυνους μιας γεννας,βρες σπιτια για τα πιθανα γατακια,και δρασε αναλογα.

ναι οκ..απ τη γεννα και μετα εν θα υπαρχει προβλημα..:)

με τους οιστρους εχω μπερδευτει λιγακι και το ποτε πρεπει ναβρεθει με τον αρσενικο αλλα αυτα θα μου τα πει ο κτηνιατρος την αλλη βδομαδα..:)

Τί να σου πώ Ελένη δεν είμαι ειδική,... μακάρι όλα να είναι καλά. :redface:
Απλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός γιατί να έχει οίστρους, και γιατί να ταλαιπωρείτε έστω και αυτό το λίγο...

Παιδια οι δικιες σας γατουλες κοιμοντουσαν πολυ την ημερα της στειρωσης?Εμενα κοιμαται αρκετα σημερα.Αναπνεει παντως.

Αν δεν έγινε αντίδοτο ναι, μέχρι και 2 μέρες μπορεί να κάνει να σηκωθεί να πάει να φάει και να παει τουαλέτα.:)

Αν της έγινε αντίδοτο.. εμένα στο μισάωρο, μία ώρα, ανέβαιναν στους καναπέδες και ήθελαν να ρημάξουν το ψυγείο...:P

Κάθε γάτα είναι διαφορετική, και αντιδράει και διαφορετικά. Μή φοβάσαι.:)

Αν δεν έγινε αντίδοτο ναι, μέχρι και 2 μέρες μπορεί να κάνει να σηκωθεί να πάει να φάει και να παει τουαλέτα.:)

Αν της έγινε αντίδοτο.. εμένα στο μισάωρο, μία ώρα, ανέβαιναν στους καναπέδες και ήθελαν να ρημάξουν το ψυγείο...:P

Κάθε γάτα είναι διαφορετική, και αντιδράει και διαφορετικά. Μή φοβάσαι.:)

Nai με αντιδοτο.Ειχε ξυπνησει και προσπαθουσε να βγει απο το κλουβακι να περπαατησει αλλα επεφτε και εβγαζε φωνουλες απο τον πονο.Αλλα μαλλον ταλαιπωηθηκε και κοιμαται

Πιθανόν, παίζει ρόλο και πόση ώρα κοιμόταν, και αν την είχε και ώρα... και με την κύστη κλπ.. αν είναι και η τομή μεγάλη.. θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.:)

Θα της δίνεις εσύ αντιβίωση ή της έκανε την μακρά??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back