ELENIP
Διάσημο μέλος
Πιθανόν, παίζει ρόλο και πόση ώρα κοιμόταν, και αν την είχε και ώρα... και με την κύστη κλπ.. αν είναι και η τομή μεγάλη.. θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω.
Θα της δίνεις εσύ αντιβίωση ή της έκανε την μακρά??
Την κρατησε περιπου 40 λεπτα , η τομη ειναι μικρη (οπως καταλαβαινω 2 ποντους περιπου) και της εδωσε μακρα αντιβιωση διαρκειας σε ένεση αλλα μου ειπε να της δωσω κι εγω αυριο και μεθαυριο μονο.Χαπακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
β)θα ειναι τοσο εντονο οσο τη πρωτη φορα?
γ)αν θελω να την αφησω να το "κανει" την παω απλα στο σπιτι μια γνωστης μας που εχει γατο ιδια ρατσα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά, και γρήγορα. Άστην να ηρεμήσει την κακομοίρα.. και αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ναι, ήταν ώρα.. αν σκεφτείς ότι σε νορμάλ όλη η διαδικασία είναι θέμα 15 λεπτών.
Περαστικά, και γρήγορα. Άστην να ηρεμήσει την κακομοίρα.. και αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!![]()
Ευχαριστουμε πολυ Τζουλια !!
julia
Διακεκριμένο μέλος
γεια σας!!θελω να σας ρωτησω κατι !!η γατα μου ειχε οιστρο πριν μια μιση βδομαδα,οταν της περασε τισ πρωτες μερες δεν ετρωγε καλα υπεθεσα οτι φυσιολογικο και ουτε ηταν στα κεφια της,πριν 2-3 μερες αρχισε να τρωει κανονικα και να ειναι κεφατη!αλλα σημερα εχει ξανα τα συπτωματα του οιστρου α) ποσο θα κρατησει αυτη τη φορα?
γ)αν θελω να την αφησω να το "κανει" την παω απλα στο σπιτι μια γνωστης μας που εχει γατο ιδια ρατσα??
α) σε κάθε γάτα είναι διαφορετικό απο 3 μέρες μέχρι 10...μπορεί και παραπάνω
Β) μπορεί και εντονότερο...

Γ) Δεν είναι απλό το θέμα.
Διάβασε αν θέλεις λίγο εδώ.https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Θέλει να γίνουν εξετάσεις και στους 2 για αρρώστιες, (aids, λευχαιμία κλπ).. και να έχεις βρεί σπιτάκια για τα μικρά!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα κρατησει παλι οσο την πρωτη φορα,αλλα στο μελλον θα ερχεται ολο και πιο εντονος.Δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,πρεπει να κανουν και τα δυο ζωα εξετασεις για ειτζ,λευχαιμια,και λοιμωδη μονοπυρηνωση,αιματος για να δουν αν θα εχουν προβλημα στο θηλασμο,να σου πει ο γιατρος τι μεγεθους αρσενικο να βρεις(καποιες σιαμ ειναι πολυ μικροσωμες και αν ζευγαρωσουν με μεγαλοσωμο αρσενικο εχουν προβλημα στη γεννα),να ταιριαξουν με το αρσενικο και να μη φαγωθουν,να βρεις γονεις για τα μικρα,να ενημερωθεις σχετικα με τη γεννα και τις τροφες και την παρακολουθηση που θα χρειαστει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...δε νομιζω να ξεχασα κατι.Αν τα κανεις ολα αυτα,ναι,ειναι απλο.γεια σας!!θελω να σας ρωτησω κατι !!η γατα μου ειχε οιστρο πριν μια μιση βδομαδα,οταν της περασε τισ πρωτες μερες δεν ετρωγε καλα υπεθεσα οτι φυσιολογικο και ουτε ηταν στα κεφια της,πριν 2-3 μερες αρχισε να τρωει κανονικα και να ειναι κεφατη!αλλα σημερα εχει ξανα τα συπτωματα του οιστρου α) ποσο θα κρατησει αυτη τη φορα?
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
,δεν συμφωνω, αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα
moukelis
Επιφανές μέλος
cat mama
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας!
Ο μικρός μου γάτος είναι 11 μηνών και οπως είναι φυσιολογικό έχει οίστρο. Το θέμα είναι οτι εκτός απ'τις φωνές του τα κάνει όπου βρει, πάνω στον καναπέ στο πάτωμα κ κατάφερε να χωθει και στη ντουλάπα!!

Θα τον στειρώσω την Τετάρτη απλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει. Ο μεγάλος μου γάτος δεν είχε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο εκτός απο μια φορά που κατούρησε το πάπλωμα.
Δε με πειράζει να ενισχύω το καθαριστήριο της γειτονιάς αλλά έχει καταντήσει καουραστικό οπότε όποιος ξέρει κάτι ας μου πει.
Ευχαριστώ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Πως και το καθυστερησατε τοσο;Ο γατουλης φερεται απολυτως φυσιολογικα,μαρκαρει την περιοχη του.Το μονο που δεν ειναι σιγουρο ειναι αν θα σταματησει να ψεκαζει ακομα και μετα τη στειρωση,γιατι σε καποια μενει σαν συνηθεια αν αργησουν να στειρωθουν.Αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης,με το καλο να στειρωθει και να ηρεμησετε ολοι!
maRina33
Νεοφερμένο μέλος
εμενα που ειναι θηλυκια και τα εχει κανει αρκετες φορες στο κρεβατι μου ειναι επισης φυσιολογικο?...
παντως δεν εχω ακουσει για θηλυκια που μαρκαρει το χωρο της...
julia
Διακεκριμένο μέλος
γεια!εμενα που ειναι θηλυκια και τα εχει κανει αρκετες φορες στο κρεβατι μου ειναι επισης φυσιολογικο?...
παντως δεν εχω ακουσει για θηλυκια που μαρκαρει το χωρο της...
![]()
Ναι, και όμως υπάρχει και είναι και πολύ συχνό!

Ειδικά όταν έχει οίστρο!!!
titam1987
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω με το αγόρι μου να υιοθετήσουμε κάποια στιγμή έναν αρσενικό γάτο ράτσας βρατανική κοντότριχη. Το θέμα είναι ότι του λέω ότι πρέπει να τον στειρώσουμε και του παραθέτω όλα τα υπέρ της στείρωσης, συμβουλευόμενη τα άρθρα του site!!Ναι, είναι οίστρος. Όταν σταματήσει ο οίστρος, είναι η κατάλληλη στιγμή να της κάνεις στείρωση. Μέχρι τότε, αν δεν θέλεις να μείνει έγκυος, πρέπει να προσέχεις πολύ να μην το σκάσει... και μείνει έγκυος.

Εκείνος διαφωνεί και λέει (θα το πω ευγενικά...
) ότι θα ήθελε ο γατούλης μας να έχει οίστρο...Θέλει να είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ....... Τι να κάνω? Εγώ δεν θέλω να τρίβεται στα έπιπλα και να μου τα κάνει ΧΑΛΙΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι ο Σειριος δεν ειναι καποιας ρατσας,δε μπορουμε να ξερουμε αν ειχε καποιο προγονο γιατι ηταν αδεσποτακι.Αληθεια;Να τα πουμε το καλοκαιρι αν ερθετε διακοπες!
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πρεπει να εισαι πολυ περιφανη για τα αξιοζηλευτα γατοπαιδια σου! Οταν ανεβω Βολο θα σου πω για να ερθω...να στα ΚΛΕΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool