Lins
Νεοφερμένο μέλος
Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
22-11-09
11:56
Το γλυκο μου φαινεται οτι βρισκεται στον πρωτο του οιστρο...Δυστυχως πρεπει να αναβαλω τη στειρωση για το Γεναρη.Νιαουριζει,γρατσουναει πορτες ολο το βραδυ, βγαζει παραπονεμενες κραυγουλες και τρεχει πανω κατω.Υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να ηρεμησει?Στενοχωριεμαι να το βλεπω να υποφερει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-11-09
11:58
Οχι,δεν υπαρχει τιποτα που να μπορειτε να κανετε.Κατα πασα πιθανοτητα σε δυο εβδομαδες περιπου θα του ξαναερθει.Εχετε το νου σας να μη σας ξεφυγει και γυρισει εγκυος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lins
Νεοφερμένο μέλος
Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
22-11-09
12:06
Αρσενικος ειναι
.Δυσκολο να βγει,αλλα ουτε στο μπαλκονι δεν τον αφηνω,ειμαι σιγουρη οτι θα πεσει.
.Δυσκολο να βγει,αλλα ουτε στο μπαλκονι δεν τον αφηνω,ειμαι σιγουρη οτι θα πεσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
22-11-09
12:22
Αρσενικος ειναι.Δυσκολο να βγει,αλλα ουτε στο μπαλκονι δεν τον αφηνω,ειμαι σιγουρη οτι θα πεσει.
ναι..οντως.....ειδικα στο μπαλκονι και με οιστρο...ειναι πολυ επικυνδυνο.....παντως θα σου συνιστουσα να τον στειρωσεις νωριτερα...μιας ημερας υποθεση ειναι....

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-11-09
12:36
Τα αρσενικα δεν εχουν οιστρο.Αφυπνιζονται σεξουαλικα σε καποια ηλικια και εκδηλωνουν σεξουαλικη συμπεριφορα οποτε εχουν θηλυκο σε οιστρο διαθεσιμο.Ειστε σιγουροι οτι δεν εχει κατι αλλο το γατακι;
Lins
Νεοφερμένο μέλος
22-11-09
13:10
Μπορει να μη χρησιμοποιουμε τον ορο οιστρος στα αρσενικα(κατι που δεν ηξερα,τωρα το ακουω!),παντως στο κτηνιατρειο μου ειχαν πει οτι θα το καταλαβω οταν αρχισει να νιαουριζει εντονα, να θελει να φυγει και να "ψεκαζει".
Δεν βλεπω παντως να εχει κατι αλλο....Μονο καημο να βγει εξω!(Και γενικοτερα προχθες ημασταν στο γιατρο για εμβολιο,δεν ειδε τπτ ανησυχητικο)
Μακαρι να μπορουσα να τον στειρωσω αμεσως αλλα για διαφορους λογους δεν γινεται
Δεν βλεπω παντως να εχει κατι αλλο....Μονο καημο να βγει εξω!(Και γενικοτερα προχθες ημασταν στο γιατρο για εμβολιο,δεν ειδε τπτ ανησυχητικο)
Μακαρι να μπορουσα να τον στειρωσω αμεσως αλλα για διαφορους λογους δεν γινεται

moukelis
Επιφανές μέλος
22-11-09
13:56
Τοτε απλα εχετε το νου σας γιατι ειδικα Γεναρη που σκοπευετε να τον στειρωσετε θα γινεται χαμος απο θηλυκες που θα καλουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum