Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nikos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
04-06-15
20:48
Διάβασα κάποια θέματα σχετικά με τις ξηρες τροφές και θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή μιας ποιοτικής και σχετικά οικονομικής τροφής.
Ως τώρα για τα δύο μικρά που φροντίζω, περίπου 3 μηνών δίνω την Royal Canin.
Από όσα διάβασα η Purina Tonus είναι η πιο οικονομική και σχετικά καλής ποιότητας. Υπάρχει κάποια άλλη που θα προτείνατε "ενδιάμεσα" σε Purina Tonus και Royal;
Ως τώρα για τα δύο μικρά που φροντίζω, περίπου 3 μηνών δίνω την Royal Canin.
Από όσα διάβασα η Purina Tonus είναι η πιο οικονομική και σχετικά καλής ποιότητας. Υπάρχει κάποια άλλη που θα προτείνατε "ενδιάμεσα" σε Purina Tonus και Royal;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nikos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
07-06-15
12:21
Καμια πρόταση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
07-06-15
13:33
Κοίτα ανάμεσα στην royal canin και την tonus υπάρχει το χάος! Εγώ έχω δώσει josera, arden grange, farmina N&D, applaws. Όλες είναι στα 12/13 ευρώ. Όλες θεωρούνται καλές, οι arden και applaws είναι grain free, η farmina low grain. Στον γάτο μου δεν ταίριαξαν όλες, αυτό είναι κάτι που δοκιμάζεις και βλέπεις δυστυχώς.
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
07-06-15
13:50
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Οι grain free θεωρούνται καλύτερες για τα γατάκια;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
07-06-15
19:08
Ναι,σαφεστατα θεωρουνται πολυ καλυτερες.Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Οι grain free θεωρούνται καλύτερες για τα γατάκια;

Lumen
Νεοφερμένο μέλος
Η Lumen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
03-10-15
14:50
Οικονομική τροφή για πολλές γάτες
Καλησπέρα σε όλους και χαίρομαι που βρήκα την παρέα σας
έχω προς το παρόν 2 σκύλους, 6 γάτες ενήλικες και 5 νεογέννητα και έχω βγει από το παράθυρο!!!
Αν δε βρω σπίτι για τα μικρά αναγκαστικά θα τα κρατήσω.
Αυτή τη στιγμή δίνω applaws και arden αλλά έχω γονατίσει..
Ψάχνω οικονομική τροφή, χωρίς ζωικά υποπροϊόντα κλπ. Για όποιον έχει ασχοληθεί σοβαρά με τις τροφές, θα ήθελα συμβουλή παρακαλώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα σε όλους και χαίρομαι που βρήκα την παρέα σας
έχω προς το παρόν 2 σκύλους, 6 γάτες ενήλικες και 5 νεογέννητα και έχω βγει από το παράθυρο!!!
Αν δε βρω σπίτι για τα μικρά αναγκαστικά θα τα κρατήσω.
Αυτή τη στιγμή δίνω applaws και arden αλλά έχω γονατίσει..
Ψάχνω οικονομική τροφή, χωρίς ζωικά υποπροϊόντα κλπ. Για όποιον έχει ασχοληθεί σοβαρά με τις τροφές, θα ήθελα συμβουλή παρακαλώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki