Hlianna
Διάσημο μέλος
καλε τους γεμισα το μπολακι το Σαββατο και ακομα ειναι στη μεση!γατες ειναι οχι πουλια!
![]()
μηπως να παρεις την babycat?ειναι πολυ μικρα ακομα και ισως να μην μπορουν να μασησουν..τα κοβω οτι ειναι οσο ηταν και ο πρινς οταν τον βρηκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μηπως να παρεις την babycat?ειναι πολυ μικρα ακομα και ισως να μην μπορουν να μασησουν..τα κοβω οτι ειναι οσο ηταν και ο πρινς οταν τον βρηκα
αν και ειναι μικρη και η κροκετα αυτη τι να πω..θα το δοκιμασω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Μα ίσα-ίσα που νομίζω ότι αυτή είναι πιο μικρή και πιο λεπτή από την ρογιαλ.
Τι να πω, φαίνεται είχαν συνηθίσει να τρώνε λίγο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μα ίσα-ίσα που νομίζω ότι αυτή είναι πιο μικρή και πιο λεπτή από την ρογιαλ.
Τι να πω, φαίνεται είχαν συνηθίσει να τρώνε λίγο.
τις κονσερβες μια χαρα τις κατεβαζουν τα λιγοφαγα!

Hlianna
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ποιες κροκετες δινεις σιμ?
δινω καποιες που εφερε η Κωνσταντινα..
Δεν ξερω..νομιζω ειναι rc ?? η Κωνσταντινα θα διαλευκανει την υποθεση!

konstans
Περιβόητο μέλος

Όχι δεν είναι ρογιαλ.
Είναι πιο φθηνές, γιατί αν ταΐζουμε όλα τα μωρά ρογιαλ θα φαλιρίσουμε.

Τώρα πως τις λένε, θα σας γελάσω. Δεν θυμάμαι καθόλου, είναι πάντως χύμα.

ρε παιδιά εγώ παίρνω μια τροφή για στειρωμένους γάτους από τον κτηνιάτρο (δεν υπάρχει κάποια άλλη στηνπόλη που μένω να πάρω) η οποία λέγεται perscription diet c/d που θα την εναλλάσω με την w/d μου είπε και κοστίζει 22 ευρώ το 1,5 κιλό που είναι αρκετά τσιμπημένη τιμή για κάποιον σαν κ μένα που δεν έχω και την καλύτερη οικονομική κατάσταση.επειδή σε λίγες μέρες θα πάω αθήνα έχετε να μου προτε'ίνετε κάποιο pet shop που να έχει άλλες τροφές πιο φθηνές? η τουλάχιστον αν μπορώ να παραγγείλω από κάπου στο ίντερνετ?επιδή βλέπω κ από άλλα μέλη στο site που βρίσκουν πολύ πιο φθηνές τροφές.
επίσης επειδή μου έχει μείνει κανονική ξηρά τροφή από πριν την στείρωση και ο κτηνίατρος μου είχε πει πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν δίνω στον γάτο και λίγη από την παλιά μαζί με τη ντροφή για τους στειρωμένους.σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναι..νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα...

Κοιτα,..απο τις πιο φτηνες τροφες για στειρωμενες γατες,απο οτι εχω δει ειναι της pro plan..δεν θυμαμαι τωρα ποια ακριβως...η tonus ισως,αλλα μπορει και να κανω λάθος.Μια καλη επιλογη ειναι η ακανα..που δεν γραφει βεβαια οτι ειναι για στειρωμενα,διοτι προερχεται απο τον καναδα..και εκει τις στειρωνουν ολες τις γατες.Επισης ειναι free grains,που ειναι πολυ βασικο..διοτι μονο προβληματα προκαλουν στα γατια.Κοστιζει περιπου 21 ευρω,τα 2.500 κιλα.Αλλα κραταει πολυ,διοτι ειναι ακρως περιεκτικη τροφη..δηλαδη το γατακι χορταινει..με πολυ μικροτερη ποσοτητα απο οτι με καποιες αλλες.Εγω οταν επαιρνα ρουαγιαλ,τους εβαζα σχεδον τη διπλασια ποσοτητα ...

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες..βρήκα στο ιντερνετ μια τροφή της pro plan με 22,80 ευρώ είναι 3 κιλη δηλαδή 2πλάσια ποσότητα από αυτή που παίρνω τώρα..μια ερώτηση μόνο..συγκεκριμένα λέγεται PROPLAN AFTER CARE ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΣ 3 KG..αυτή είναι για στειρωμένους έτσι δεν είναι?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναι..νομιζω οτι αυτη ειναι..αλλα λογικα θα το γραφει και στη συσκευασια..

ναι ok τα βρήκα σε ευχαριστω!!!
metatron
Νεοφερμένο μέλος

πάντως θα προσυπογράψω ότι με την orijen τρώνε λιγότερο! πριν έδινα royal kitten και έτρωγε περίπου 120 γρ. τη μέρα (αν κ το συνιστώμενο ήταν 80γρ.), τώρα με orijen έχουμε πέσει κ κάτω από τα 80...!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλημερα.Θελω να ξαναξεκινησω να δινω στα γατια μου την blue.απλα δεν υπαρχει κωδικος για στειρωμενα.Ξερει κανεις για πιο λογο δεν εχει ειδικη τροφη?κ αν ταιζω την adult indoor health θα εχω προβλημα?ειναι για γατες που ζουνε μεσα στο σπιτι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεις να δεις τι εχει γραφτει για τη blue στο forum εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
μου απαντησαν κ μου ειπαν αυτο που ειχατε πει κ εδω..οτι δεν το γραφουν απλα γιατι στην αμερικη οι περισσοτερες γατες ειναι στειρωμενες..τωρα τι να πω..ελπιζω να ισχυει..
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι ειναι! Κι εγω απο την οση ερευνα μπορεσα να κανω αυτο καταλαβα.
Παντως ειναι σιγουρα πολυ καλη τροφη και η indoor εχει τις προδιαγραφες κατα τη γνωμη μου για να δοθει σε στειρωμενες γατες!
tatouska
Νεοφερμένο μέλος
Και επίσης, πιστεύω ότι τα περισσότερα βασίζονται στην ευαισθησία του κάθε ζώου. Ξέρω στειρωμένη ημι-περσική που είναι 15 ετών και πάντα έτρωγε light χύμα όμως τροφή!!! Και είναι υγιέστατη. Δεν έχει πάει ποτέ σχεδόν στον γιατρό.
Όπως και στον άνθρωπο, όλα είναι θέμα τύχης. Να μην την προκαλούμε βέβαια κιόλας δίνοντας ό,τι ναναι, αλλά ας είναι εστω το καλύτερο που μπορουμε...
κοστιζει γυρω στα 36-38 ευρω και ειναι μια πολυ οικονομικη τροφη για οσους εχουν πολλες πολλες στειρωμενες γατουλες κ λιγα λεφτα

Πλήρης και εξειδικευμένη τροφή για γάτες που ζουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, η οποία περιέχει την σωστή ισορροπία ανόργανων αλάτων έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και να ενισχύεται η προστατευτική άμυνα από ουρολιθιάσεις.
Συσκευασία :20 kg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδη η διατροφη του στειρωμενου γατου,ειναι σοβαρη και κυριως πονεμενη υποθεση (και για την τσεπη μας),εμεις του δινουμε τις κροκετες που παιρναμε παντα(για αστειρωτα) 9 ευρω το 5κιλο και μας δινει ο γιατρος μας( του εχουμε τυφλη εμπιστοσυνη!!) ,παστα για τα αλατα για να αποφυγουμε τις ουρολιθιασεις.Ετσι 5 μερες καθε μηνα παιρνει την παστουλα του.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι καλο για το βαρος του. Για να μην παχαινουν οντως χρειαζεται τροφη για στειρωμενα αλλιως τους περιοριζεις λιγο την ποσοτητα και τους βαζεις πολυ μικρα αλλα τακτικα γευματα ωστε να μην νιωθουν πεινασμενα! Αυτο κανουμε εμεις και μην μας ματιασω ειμαστε καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool