Οι "Φύλακες Ψυχών" αναζητούν τον "Παράδεισό" τους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Bijoux

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
Εδώ και λίγους μήνες έτυχε να ανακαλύψουμε έναν αρχαιολογικό χώρο της Ρόδου, όπου κατοικούν πολλές και πανέμορφες γατούλες. Εκεί συγκεντρώθηκαν ύστερα από το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων και μιας κτηνιάτρου, η οποία ανέλαβε τη στείρωση και την ιατρική φροντίδα. Έτσι, σε έναν χώρο ειδυλλιακό με πολύ πράσινο και ψηλούς ευκαλύπτους ζουν τα τελευταία χρόνια αυτά τα όμορφα, καλοσυνάτα, πολύ κοινωνικά και φιλικά ζωάκια, αξιοθέατο και πραγματικό στολίδι για την πόλη της Ρόδου, για όποιον μπορεί να το διακρίνει...
Περνούσα τυχαία ένα απογευματάκι με τον άντρα μου, όταν είδαμε μια κυρία να τα ταΐζει, την κυρία Ελένη. Μας αφηγήθηκε την ιστορία τους και μας σύστησε και κάποιες από αυτές: τη Ρούσα, την Αφροδίτη, το Ριρίκο και πολλούς άλλους γάτους χωρίς όνομα. Επειδή τους τελευταίους μήνες λείπει από την πόλη της Ρόδου, μας εξέφρασε την αγωνία της για το τι θα απογίνουν στη διάρκεια του χειμώνα. Από τότε λοιπόν, αναλάβαμε δράση. Τις επισκεπτόμαστε πολύ τακτικά τις φιλενάδες μας, πάντα ραντεβού στο ίδιο το σημείο για λίγες κονσερβούλες, λίγες κροκετούλες και πάνω απ' όλα πολλά χαδάκια. Περισσότερο αναζητούν το χάδι παρά το φαγητό.

Αποφάσισα λοιπόν να τους κάνω εδώ ένα αφιέρωμα και βέβαια να σας τις συστήσω. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω πολλές φωτογραφίες αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες!!!

Ορίστε λοιπόν οι αγαπούλες μου:

Η Ρούσα, το Ρουσάκι μας
pc040266.jpg

pc040269.jpg

pc040255.jpg

Η Αφροδίτη, πολύ ανεξάρτητη και ακριβοθώρητη
pc040264.jpg

Ο τρυφερός και χαδιάρης Ριρίκος (λιώνει όταν τον χαϊδεύεις)
pc040268.jpg

Το Ριρίκο τον είχε δαγκώσει σφήκα στο αφτί, γι' αυτό και χρειάστηκε να του το κόψουνε λιγάκι. Όλες οι στειρωμένες έχουν επίσης λιγάκι κομμένο το αφτάκι, ενδεικτικό της στείρωσης.

Ο ιππότης-τιγράκος
pc040271.jpg

Η Σταχτούλα με τη γλυκιά φωνούλα και το Μελάκι
pc040257.jpg

Η Ρούσα και πολλά άλλα

pc040272.jpg

Η Ρούσα και ο Ριρίκος

pc040270.jpg

pc040258.jpg

Η Ζουζούνα

pc040275.jpg

Απολαύστε τες!!!

Έπεται και συνέχεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φύλακες Ψυχών

Εξαιρετικό αφιέρωμα Δήμητρα
με υπέροχες φωτογραφίες
και θαυμαστά μοντέλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίθανο θέμα!! Επιτέλους κάτι πραγματικά ευχάριστο και ελπιδοφόρο.
Εύχομαι τα καλύτερα για αυτή την προσπάθεια και περιμένω και άλλες φωτογραφίες:huglove:

Πωπωπωπωω πορτοκαλόγατααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα κουκλιά είναι.

Τελευταία επεξεργασία:

Αυτα ειναι κοσμηματα ,δεν ειναι απλα γατες....Πανεμορφα ολα και πολυ τρυφερη η ενεργεια αυτη να τα φροντιζετε.:kissing::kissing:

Μπράβο σας.
Είναι πράγματι κουκλάκια. Τα συγχαρητήρια και στην κ. Ελένη

Ελπίζουμε να την ξανασυναντήσουμε την κ. Ελένη. Απ' ότι έχω καταλάβει έρχεται στη Ρόδο για τους θερινούς μήνες. Και στα γατούνια τους λείπει πάρα πολύ η κ. Ελένη.

Υπάρχουν όμως άξιοι αντικαταστάτες της που φροντίζουν τα γατάκια για όσο καιρό λείπει :D

Σήμερα το Ρουσάκι είχε μια μικρή πληγή πάνω από το μάτι της και με ανησύχησε! :hmm: Ελπίζω να είναι απλά ένα γδάρσιμο, αν και δεν είμαι σίγουρη, γιατί είχε στρογγυλό σχήμα. Θα την παρακολουθήσω, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Θα ενημερώσω και την κτηνίατρο, αν χρειαστεί.

Φύλακες ψυχών όπως το έγραψες!!!
Πανέμορφα κουκλάκια!!!
Είχα πάει το καλοκαίρι στη Ροδο, αν ήξερα την ύπαρξή τους θα τα επισκεπτόμουν και εγώ να τους δώσω λίγο φαγάκι και πολλά πολλά χαδάκια!!!

Είσαι πολύ γλυκιά! Θα τους τα δώσω εγώ εκ μέρους σου, και τα χαδάκια και την αγάπη, γιατί αν και αδέσποτα είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και εξαιρετικά επικοινωνιακοί!

Και του Δρόμου, και Κυρίες...

Είναι όλα ένα κ'ένα!:bigarmhug:inlove:

Τις αγαπάω πολύ! Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα σπίτι μου:bigarmhug

Τις αγαπάω πολύ! Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα σπίτι μου:bigarmhug

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Οι επόμενες αγκαλίτσες ας είναι και με μια ιδέα από εμάς από την Τρίπολη :redface:

Τωρα το ειδα το θεμα!!! :hehe:
Στον κοσμο μου μια ζωη εγω:P

Δημητρα ειναι τα γατακια που μου ελεγες;;;:D Πανεμορφα ειναι:D

Παντως το προβλημα με τα αδεσποτακια εδω στην ροδο ειναι τραγικο...Πας να μαζεψεις ενα για να το πας σπιτι σου και ξαφνικα τσουπ...εμφανιζονται αλλα δεκα:/:

Θεε μου τι γλυκα γατακια...Ψυχουλες μουουουου!
Μπραβο στην κυρια που τις φροντιζει!
Πολυ ωραιο το θεματακι!!!

Το περιβάλλον για αυτά εκεί είναι ιδανικό, αρκεί να έχουν φαγητό για να μην εγκαταλείψουν το χώρο. Αν τον εγκαταλείψουν θα αποδεκατιστούν. Αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά κάθεται η Μπιζού στα πόδια μου και κοιτάει την οθόνη προσηλωμένη καθώς γράφω και χουρχουρίζει. Έχει πολύ πλάκα! Νιώθω σαν να γράφουμε παρέα!:D

Θεε μου τι γλυκα γατακια...Ψυχουλες μουουουου!
Μπραβο στην κυρια που τις φροντιζει!
Πολυ ωραιο το θεματακι!!!

Απ' ότι έχω καταλάβει υπάρχει και κάποιος άλλος που τους πηγαίνει φαγητό, αλλά δεν έχει τύχει να συναντηθούμε, προφανώς πηγαίνει διαφορετικές ώρες

Μπραβο ρε Δημητρα, μπραβο. Αλλα μη βαλεις αλλες φωτο συντομα. Λυπησου μας! Κινδυνευουμε απο overdose :)

Δεν στο υπόσχομαι...Δύσκολα αντιστέκεται ο φωτογραφικός φακός σε τέτοια ομορφιά!:inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back