Οι "Φύλακες Ψυχών" αναζητούν τον "Παράδεισό" τους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Φύλακες Ψυχών

Ζουμπουρλουδικα ,αφρατουλια και πανεμορφα πλασματακια !!!!!!!!
Μπραβο σου κοπελια ,που τα φροντιζεις .:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέσα στο χώρο υπάρχουν συνολικά περίπου 30 γάτες. Στειρώνονται από κάποιους και αφήνονται εκεί. Εννοείται πως δεν είμαι η μόνη που τα φροντίζω. Αρχηγός, όπως σας έχω ξαναπεί, είναι η κυρία Ελένη και ο κύριος Κώστας, (σε αυτούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια)!!!
Είναι αδύνατο να τα φωτογραφίσω όλα. Βέβαια τρώνε και από τα σκουπίδια. Το καλοκαίρι, τα ταΐζουν και οι τουρίστες:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι βασιλικες μουτσουνες ειναι αυτες?????Ποποπο,ενα τριχωμα που το 'χουν!!!!!Πολυ ωραιαααα!!!!!Ουψ!Ο Καφετουλης μου ταξιδεψε στη Ροδο?????

Πανέμορφα όλα τα πλάσματα!:)

Καλε τι πασαρελα ειναι αυτη στη Ροδο.:clapping: :clapping:

τα συγκεκριμένα μόνο σε αυτό το "άτυπο" καταφύγιο...κρίμα δεν είναι...που είναι αδέσποτα? εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους?

Είναι όλα τους ένα και ένα μέσα στην ομορφιά:clapup::clapup:
Μπράβο σου Δήμητρα που τα προσέχεις!!!

τα συγκεκριμένα μόνο σε αυτό το "άτυπο" καταφύγιο...κρίμα δεν είναι...που είναι αδέσποτα? εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους?

Ευτυχως που υπαρχει και αυτος ο χωρος, που τους προσφερει μια σχετικη προστασια και ειστε κι εσεις που τα προσεχετε. Χιλιες φορες καλυτερα απο τα αδεσποτα εδω στην Αθηνα.

Ευτυχως που υπαρχει και αυτος ο χωρος, που τους προσφερει μια σχετικη προστασια και ειστε κι εσεις που τα προσεχετε. Χιλιες φορες καλυτερα απο τα αδεσποτα εδω στην Αθηνα.

βέβαια, σίγουρα καλύτερα απ' ότι στην Αθήνα! Η Αθήνα είναι πια κόλαση! όχι μόνο για τα αδέσποτα αλλά και για τους κατοίκους της!

βέβαια, σίγουρα καλύτερα απ' ότι στην Αθήνα! Η Αθήνα είναι πια κόλαση! όχι μόνο για τα αδέσποτα αλλά και για τους κατοίκους της!

Την κολαση της Αθηνας την παλευεις και υπαρχουν και τα καλα της. Ανησυχω που πολλαπλασιαζονται οι καφροι κατοικοι της Αθηνας. Απο αυτους πως θα γλυτωσουμε?

Την κολαση της Αθηνας την παλευεις και υπαρχουν και τα καλα της. Ανησυχω που πολλαπλασιαζονται οι καφροι κατοικοι της Αθηνας. Απο αυτους πως θα γλυτωσουμε?

Μεγάλωσα Αθήνα, σπούδασα, δούλεψα εκεί για χρόνια, έχω το σπίτι μου εκεί, αλλά όποτε ανεβαίνω, τη βλέπω συνέχεια αλλιώς...ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί το κέντρο σε τέτοια εξαθλίωση, όσο την τελευταία φορά πριν από λίγους μήνες. Και μένα με πληγώνει που έχει καταντήσει έτσι....ωστόσο, κάποιες γωνιές της διατηρούν τη γοητεία τους ακόμα...αναμφισβήτητα!

...ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί το κέντρο σε τέτοια εξαθλίωση, όσο την τελευταία φορά πριν από λίγους μήνες. Και μένα με πληγώνει που έχει καταντήσει έτσι....ωστόσο, κάποιες γωνιές της διατηρούν τη γοητεία τους ακόμα...αναμφισβήτητα!

Eτσι ειναι, εγω το βλεπω καθημερινα που περναω απο το κεντρο. Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα μας. Αν θελαμε να το συνδεσουμε λιγο, θα μπορουσαμε να παραφρασουμε το θεμα σου σε ''φυλακές ψυχών''. Ανθρωπινων ψυχων:(

2012-01-01154419.jpg

Μόλις επέστρεψα από το χώρο που είναι τα γατάκια...είχα πάει να τα ταΐσω και βρήκα την παραπάνω γατούλα να σέρνεται στα πίσω πόδια, πρέπει να είναι χτυπημένη! Έχω καταστεναχωρηθεί!:( γύρισα μόλις σπίτι να πάρω τη γατοφόρο και να την πάω στην κτηνίατρο που ανοίγει στις 5:30. Ευχηθείτε μου να την ξαναβρώ και να τη μαζέψω...ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Το εύχομαι ολόψυχα!
Μακάρι και άλλοι άνθρωποι να βοηθούσαν τα τραυματισμένα ζωάκια.
Να πάνε όλα καλά!

Όλα καλά θα πάνε Δημητρούλα μου. Έχουν και αυτά τα πλασματάκια τον δικό τους φύλακα, εσένα!!

Όχι ρε γμτ η κουκλίτσα :(:(
Εύχομαι όλα να πάνε καλά :):)

Όχι.... :( :( :( Καλή τύχη, κράτα μας ενήμερους... Καημένη γατούλα.... :(

Μόλις επέστρεψα...δεν είναι γατούλα τελικά, είναι γατούλης! Αλλά αυτό δεν έχει σημασία! Τον άφησα στην κτηνίατρο για θεραπεία. Είναι χτυπημένος στη σπονδυλική στήλη και έχουν παραλύσει τα πίσω πόδια. Το θετικό, είναι , ότι κάνει κάποιες προσπάθειες να περπατήσει και αντιδρούν κάποια νεύρα. Θα το παλέψουμε μου είπε η κτηνίατρος με κορτιζόνη για 5-7 μέρες, όσο κρατά η θεραπεία, αλλά αν δεν ανταποκριθεί θα πρέπει να πάρουμε την απόφαση για ευθανασία :/: Είμαι πολύ στεναχωρημένη, θυμωμένη και φορτισμένη συγκινησιακά, γιατί όταν πήγα στην κτηνίατρο, ψυχορραγούσε ένα σκυλάκι από φόλα και έζησα από κοντά το θρήνο των δικών του ανθρώπων... πέρα από το δικό μας πρόβλημα!Έχουν πετάξει παιδιά φόλες στους δρόμους παντού:(

Δεν ξέρω, είναι δύσκολη η περίπτωση του γατούλη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Είναι τόσο καλός και όμορφος ο κακομοίρης...τον χάιδευα και χουρχούριζε όσο περιμέναμε, γιατί προσπαθούσαν να σώσουν το σκυλάκο, που τελικά δεν τα κατάφερε...Φοίβος ήταν το όνομά του...ο Φοίβος πια στον κόσμο του Φωτός και όχι στον κόσμο του Ζόφου των ανθρώπων...

Περισσότερα νέα από αύριο...

Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό το κακό στην Ελλάδα!
Και μετά καμαρώνουμε για τον πολιτισμό μας!
"Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από το πώς φέρεται στα ζώα." είπε ο Γκάντι.
Να είσαι καλά που πήγες το γατούλη στον κτηνίατρο. Έίναι παρήγορο ότι υπάρχουν κάποιοι πολιτισμένοι άνθρωποι στη χώρα μας. Εύχομαι να γίνει καλά ο γάτος. Μου θυμίζει λίγο το Μάριο :) και αισθάνομαι με την πράξη σου ότι έτσι έκανες καλό και σε κείνον. Γιατί ο γείτονάς μας δυστυχώς δεν είχε τον πολιτισμό σου!

Τελευταία επεξεργασία:
Aπό τις τελευταίες συζητήσεις καταλάβαινα ότι κάτι κακό έχει συμβεί, και απέφευγα να μπω στο θεματάκι σας Δημητρούλα....
Δεν έχω λόγια...
Τρομάζω που γύρω μου κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι...νιώθω απροστάτευτη και φοβισμένη απέναντι στην τόση κακία και την τόση αλαζονεία ...
Εύχομαι το καλύτερο Δήμητρά μου γ'αυτό το υπέροχο, πανέμορφο πλάσμα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back