Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι κι εγώ να γιάνει ο μικρός φύλακας...τόσες ψυχές που έχει φυλάξει δεν μπορεί, τώρα θα τον προστατεύσουν κι αυτές!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Εύχομαι να εισακουστούν οι ευχές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Δήμητρα εύχομαι όλα να πάνε καλά για τον γατούλη
στέλνουμε θετική σκέψη και ευχές
Μίκυ, Τούλης, Πούπσυ, Μπίλλιω
marina289
Περιβόητο μέλος
Μα κοιτάχτε πλάσματα.... Αριστουργήματα είναι αυτά τα μωρά....
αχ αυτός ο πάνθηρας................
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Είναι σαν να τους έχετε κάνει ..κάστινγκ και να έχετε επιλέξει τα πιο κουκλιά!
Εύχομαι ο Αριστάκος να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο....
Αναρωτιέμαι...γίνεται να ζητήσεις από την ΟΔ να προσθέσεις στο πρώτο ποστ, στην πρώτη σελίδα κάποιες φωτογραφίες τους ;;; Πχ αυτή του πανθηράκου...και κάποιες άλλες υπέροχες που έχουν μπει σε επόμενες σελίδες...Γιατί κάποιοι διαβάζουν μόνο την πρώτη σελίδα...
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν ξέρουμε το βαθμό ζημιάς...δεν μπόρεσε να του βγάλει σήμερα ακτινογραφία, γιατί έκρινε πως θα ήταν καλύτερα να μην του κάνει ακόμα μυοχαλαρωτική. Φοβήθηκε, γιατί δεν ήταν καλή η αναπνοή του. Του χορήγησε αντιβίωση και παυσίπονο. Τα θετικά, είναι ότι σήμερα έφαγε και λίγο πάτησε τα πίσω πόδια. Ελέγχεται ακόμα το αν ελέγχει τις ανάγκες του...μέχρι την Πέμπτη θα γνωρίζουμε περισσότερα...προσεύχομαι στο θεό των γάτων να σωθεί ο αριστοκράτης Αρίστος!!!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι όλα ένα κι ένα..Εμένα που με ξετρελαίνουν τα ΗΜΙ-μακρύτριχα, έχω πάθει την πλάκα μου..Εάν δεν είχα βρει τις μικρές αδερφούλες που έχω τώρα, σίγουρα θα βούταγα ένα...
Αλήθεια, είναι φιλικά? Έχουν επαφές με ανθρώπους?
Δε ξέρω εάν ακούγομαι σαν μια αφελής αισιόδοξη, αλλά κάποια από αυτά κάποιος θα τα ζητήσει..Είναι απίθανες περιπτώσεις!
Απλά κράτα την αγγελια ψηλά!

Προσευχομαι και εγώ για τον γατούλη...
Καλή τους τύχη!
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία νέα μας έφερες Δήμητρα απ'ότι φαίνεται ο γατούλης έχει κουράγιο και όρεξη για ζωή και θα το ξεπεράσει και αυτό...
Μακάρι βρε παιδιά! Είναι αξιολάτρευτος, αλλά ακόμα είναι νωρίς...σε καμιά δεκαριά μέρες θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Βούρκωσα με τον κακομοίρη τον Φοίβο!!

Μα θύμωσα πάρα πολύ που βρήκες τον Αρίστο σε αυτή την κατάσταση!

Ελπίζω να γίνει καλά,δεν του αξίζει να μην γίνει!!

Ταράχτηκα βραδιάτικα!
Περιμένω τις εξελίξεις

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι έγινε Δήμητρα,έχουμε κανένα νέο από την κατάσταση του Αρίστου?
Τον Αρίστο τον επισκέπτομαι κάθε μέρα...νοσηλεύεται και θα νοσηλευτεί για αρκετό καιρό ακόμα...το θετικό είναι ότι ελέγχει τις ανάγκες του, χρησιμοποιεί την άμμο μέσα στο κλουβάκι. Είχαμε μεγάλη αγωνία για το αν θα αφοδεύσει..αλλά το ξεπέρασαμε κι αυτό! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! Παρόλα αυτά, τα πίσω του πόδια βρίσκονται στην ίδια κατάσταση...δεν μπορεί να τα πατήσει και να στερεωθεί. Κάνει θεραπεία, προς το παρόν και βλέπουμε...θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρει να στηριχθεί στα πίσω πόδια (μάλλον είναι πρόβλημα λεκάνης)!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφου έκανε και την ανάγκη του είναι πολύ καλό νέο!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε είναι η περίοδος που όλα τα καταπονημένα γατιά γίνονται καλά κ έχουν ευτυχισμένο τέλος με σπίτι και οικογένεια σαν τις ταινίες του Hollywood. Εδώ τη γλύτωσαν πολύ χειρότερες περιπτώσεις από τον...γαλαζοαίματο, θα τη σκαπουλάρει κι αυτός. Είπαμε, συνεχίζεται η θετική ενέργεια
Μακάρι να είναι όπως τα λες! Κι εγώ είμαι αισιόδοξη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool