myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Και από αυτά που διαβάζω εδώ στο forum επιβεβαιώνεται. Ειδικά σε περίπτωση που συνορεύεις με ανθρώπους που βάζουν φόλες ή αδιαφορούν.
Ο μπαμπάς μου π.χ. έχει πολλές έξω και παρόλο που κανείς δεν τις πειράζει, αντίθετα τις ταίζουν κι άλλοι, πολλές φορές οι γάτες πεθαίνουν από τα φάρμακα που ρίχνουν για τα ποντίκια, σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ .
Επίσης εάν δεν τους παρέχονται τα απαραίτητα εμβόλια οι έξω γάτες πεθαίνουν κι από αρώστιες.
Για να μην μιλήσουμε για τον κίνδυνο νούμερο 1: αυτοκίνητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

nadia2
Νεοφερμένο μέλος
nadia2
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki καλημερα!μας θυμασαι?τι κανει ο γατουλης σου?
καλημερα!!!! που χαθηκες???ο φρου μου σημερα νιαουριζει αστσματητα λογο αερα!!! τι κανει το μωρο σου???

mimikaki
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μη βάζουν ότι βρουν μπροστά τους που συνήθως είναι φυτοφάρμακο , έλεος πια μ αυτή την κατάσταση από παιδί κλαίω γάτες γιατί κάποιοι θέλουν να «καθαρίσουν» ότι υπάρχει γύρω τους και να ζήσουν μόνοι.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως υπάρχουν ποντικοφάρμακα που δεν πειράζουν αλλά ζώα. Είχε βάλει τέτοια η συννυφάδα μου γιατί είχε γεμίσει το σπίτι της αρουραίους και εκεί γύρω υπήρχαν πολλές γάτες που τις φροντίζουν οι γείτονες.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Και στο χωριο μου, δεν εχει ποντικια, αλλα κατι αρουραιους πιο μεγαλους και απο γατες.
Βεβαια δεν νομιζω να εφαγαν καποιον, αλλα μαλλον τους κυνηγουσαν!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει μη νομίζεις υπάρχουν κάτι αρουραίοι σε μέγεθος γάτας , . οι γάτες ασχολούνται με μικρότερα ποντικάκια. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τους καταπολεμήσουν αλλά όχι με χρήση φυτοφαρμάκων πάνω σε σαλαμάκι και τυράκι. Η δύναμη των φυτοφαρμάκων είναι τέτοια που δε προλαβαίνεις να σώσεις το ζώο σου ακόμη και να είσαι μπροστά στο συμβάν . ο σκύλος μου κάποτε δάγκωσε δηλητηριασμένο αρουραίο και μόνο απ αυτό είχε πρόβλημα στο στόμα του μετά και κάναμε ειδικές πλύσεις εγκαύματα είχε πάθει σκεφτείτε για τη βαθμό δραστικότητας μιλάμε έχουν όλα αυτά που τις περισσότερες φορές από άγνοια ρίχνουν κάποιοιΑφου οι γατες τρωνε τα ποντικια, τι τα θελουν τα ποντικοφαρμακα?
anabou
Διάσημο μέλος
). Βέβαια γύρω από το σπίτι υπήρχαν θερμοκήπια και πέθανε από δηλητηριασμένο ποντίκι που έφαγε μάλλον, την πήγε ο θείος μου στον γιατρό αλλά δεν την προλάβανε. Στο θέμα ποντίκια-ποντικοφάρμακο τώρα, υπάρχουν πολλοί που το προτιμούν από τις γάτες. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι ο ξυλουργός δίπλα μου γιατί λέει ότι οι γάτες του λερώνουν
. Τι να πει κανείς για το μυαλό του αλλουνού;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γάτες που ζουν έξω ασχολούνται και με αρουραίους. Στο χωριό στη Ρόδο υπήρχε μία γάτα (αδέσποτη που την ταΐζαμε αλλά δεν πιανόταν) και είχε πιάσει ουκ ολίγες φορές αρουραίους τεράστιους (βρίσκαμε τα κεφάλια μόνο). Βέβαια γύρω από το σπίτι υπήρχαν θερμοκήπια και πέθανε από δηλητηριασμένο ποντίκι που έφαγε μάλλον, την πήγε ο θείος μου στον γιατρό αλλά δεν την προλάβανε.
Στο θέμα ποντίκια-ποντικοφάρμακο τώρα, υπάρχουν πολλοί που το προτιμούν από τις γάτες. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι ο ξυλουργός δίπλα μου γιατί λέει ότι οι γάτες του λερώνουν. Τι να πει κανείς για το μυαλό του αλλουνού;
Θέλει ο αξιότιμος κύριος ξυλουργός να το πει αυτό στον αστυνομικό υπηρεσίας μήπως;;;;;
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Πάντως εγώ τόσα χρόνια στο σπίτι ποντίκι δεν έχω δει. Μάλλον η μυρωδιά του Σάκη ευθύνεται γιατί αν ο Σάκης συναντήσει ποντίκι μάλλον θα συμβεί αυτό που περιγράφει παρακάτω ο Αρκάς.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλόόόό! Λατρεύω τον Αρκά! Ο Σάκης πάει και σινεμά μόνος του? Και σινεφίλ λοιπόν!!! Ο δικός μας μόνο τηλεόραση παρακολουθεί...
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Siva πάντως δεν μυρίζει αντιποντικοάρωμα. Μαλλον γι αυτο ειχαμε ποντίκια στο προηγούμενο σπίτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool