lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
21-03-07
15:11
Αχ πολυ κριμα!
Και εμεις ετσι κλαιμε τις εξω γατουλες μας... Αν μετρτησω ποσες περασαν απο μας...ειναι καπου στις 30 σιγουρα!!!Πριν μερικα χρονια ειχαμε 9 εξω, και οι γειτονες δεν ειχαν κανενα προβλημα... Αλλα ειτε εφυγαν, ειτε τα χρυπησε αμαξι ειτε καποια παλιογρια που ειναι εκτος γειτονιας αλλα τους βαζει φαι με φαρμακια μας τα καθαρισαν...
Παντως καιρο εχουμε να δουμε καμια δηλητηριαση (χτυπα ξυλο)... Λετε να τα κακαρωσε επιτελους?
Και εμεις ετσι κλαιμε τις εξω γατουλες μας... Αν μετρτησω ποσες περασαν απο μας...ειναι καπου στις 30 σιγουρα!!!Πριν μερικα χρονια ειχαμε 9 εξω, και οι γειτονες δεν ειχαν κανενα προβλημα... Αλλα ειτε εφυγαν, ειτε τα χρυπησε αμαξι ειτε καποια παλιογρια που ειναι εκτος γειτονιας αλλα τους βαζει φαι με φαρμακια μας τα καθαρισαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
21-03-07
16:54
Αν μπορείτε πείτε μου πως το λένε το φάρμακο αν και δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί τους. Σιγά μην δώσουν λεφτά για γάτες Το κακό είναι ότι βγαίνει και ο Μύρτος και τρέμω. Όσο για τις έξω γατούλες δεν τις εμβολίαζα αλλά ήταν στειρωμένες, με vibramicin όποτε είχαν βήχα, με φάρμακο για έσω παράσιτα, σπιτάκι- με μόνωση παρακαλώ -φαγάκι και νερό. Με αυτά είχα ελπίδα να περάσω το μέσο χρόνο ζωής αλλά ............
Εδώ στο χωριό έχουμε μια κυρία που προσέχει το σπίτι και φυτεύει καμία ντοματιά (για αυτή οχι για εμάς ) και μου λέει το καλοκαίρι μάζεψε τα ζώα σου γιατί έχω ρίξει φάρμακο Που !!!! στο δικό μου σπίτι Αν δεν κάνει επαφή ο εγκέφαλος να σέβεσαι την ζωή τι να περιμένει κανείς
Εδώ στο χωριό έχουμε μια κυρία που προσέχει το σπίτι και φυτεύει καμία ντοματιά (για αυτή οχι για εμάς ) και μου λέει το καλοκαίρι μάζεψε τα ζώα σου γιατί έχω ρίξει φάρμακο Που !!!! στο δικό μου σπίτι Αν δεν κάνει επαφή ο εγκέφαλος να σέβεσαι την ζωή τι να περιμένει κανείς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool