Οι γάτες έχουν αέρια;

^Dark Angel^

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα.
Σημερα μου γεννηθηκε η εξης απορια:εχουν οι γατες αερια???:hmm:
Το απογευμα που πηγα να ταισω τη ζουζου,οσμηστηκα κατι ασχημο που κρατησε για λιγο και μαλλον ερχοταν απο τα οπισθια της.Σκεφτηκα οτι ισως να εχει αερια.Εχουν ομως????:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα μου γεννηθηκε η εξης απορια:εχουν οι γατες αερια???:hmm:
Το απογευμα που πηγα να ταισω τη ζουζου,οσμηστηκα κατι ασχημο που κρατησε για λιγο και μαλλον ερχοταν απο τα οπισθια της.Σκεφτηκα οτι ισως να εχει αερια.Εχουν ομως????:hmm::hmm:
Βεβαιως!! Ζωντανοι οργανισμοι ειναι οπως και μεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα,δεν το ηξερα.Σας ευχαριστω που μου απαντησατε.:)

Δεν ήξερες ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί ή ότι έχουν αέρια;:P:P:P
Βέβαια παίζει ρόλο κ η διατροφή αν δεν της δίνεις κακής ποιότητας κονσέρβα ή ξηρά τροφή τότε θα περιορίσεις το φαινόμενο :lol:

Δεν ήξερες ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί ή ότι έχουν αέρια;:P:P:P
Βέβαια παίζει ρόλο κ η διατροφή αν δεν της δίνεις κακής ποιότητας κονσέρβα ή ξηρά τροφή τότε θα περιορίσεις το φαινόμενο :lol:
Δεν ηξερα οτι εχουν αερια.Ειναι η πρωτη φορα που εγινε αυτο,δεν το εχει ξανακανει.Το πιο αστειο ειναι οτι εκεινη τη στιγμη ημουν ακριβως απο πισω της......:redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ηξερα οτι εχουν αερια.Ειναι η πρωτη φορα που εγινε αυτο,δεν το εχει ξανακανει.Το πιο αστειο ειναι οτι εκεινη τη στιγμη ημουν ακριβως απο πισω της......:redface::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μμμ, δεν ήσουν και πολύ τυχερή!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:,ναι......

kala εισαι...ο γατος μιας φιλη ςμου στο χτενισμα μας ριχνει μπολικο πραμα...πολυ κλανιαρης ιεναι ο ατιμος....ειδικα στο χτενισμα γιατι του πασπατευουμε την κοιλια...

παντως το επιμένω παίζει μεγάλο ρόλο η τροφή που τους δίνεται. η κονσέρβα για παράδειγμα προκαλεί αέρια καθώς κ οι τροφές χαμηλής ποιότητας

ειναι λογικο και σωστο αυτο που λες...
ο συγκεκριμενος οντως δεν τρωει την καλυτερη τροφη...
αλλα επισης παιζει πιστευω και σημαντικο ρολο οτι και αυτος αλλα και οδικος μου(ειδικα ο δικος μου) αποχωριστηκαν πολυ νωρις το μιτροικο γαλα...και αυτο πιστευω εχει συνεποιες ακομα και τωρα...που της φιλη ςμου ειναι 1 και ο δικος μου 5...

να παρατιρισω επισης οτι απο τι στιγμη που αλλαξα τοφη στον δικο μου...και του περνω μια πολυ καλυτρη απο την προϊγουμενη εχουν ελατοθει παρα-παρα πολυ σε σχεση με πριν...

οποτε πολυ καλα κανεις και το λες!

Σιγουρα παίζει ρόλο το ότι απογαλακτίστηκε ποιο νωρίς αλλά όχι σ αυτό που λες, παίζει ρόλο στην ανάπτυξή του κ στην κοινωνικοποίησή του. Τα εντερικά προβλήματα είναι άλλο πράγμα κ νομίζω ότι παίζει ρόλο η τροφή κ αυτό το λέω γιατί βλέπω τη διαφορά στα δικά μου γατιά τα 2 που τρώνε μόνο Ρουαγιαλ κροκέτα δεν έτυχε ποτέ να μυρίσω κάτι άσχημο, ενώ η άλλη γατούλα που τρώει κυρίως κονσέρβα έχει πολλά ατυχήματα :lol:

ωχ...δηλαδη ο δικος μου αν δεν τον εβρησκα 1 μηνων αλλα 2 ποσο θα γινοταν?10 κιλα?:|:lol:...

εχεις δικιο σιγουρα!

καλα τις zouzou μια φορα βεβαια δεν σημενει κατι...μπορει να ξαπλωνε στα πλακακια πριν:P

χαχα...ωραια...βρηκα πως θα τους πισω να του παρουνκαλυτερης ποιοτητας τροφη...θα τους πω για να λυθει το κλανοζητιμα του γατου!!!:up:

Αμάν, κάναμε μια κλανιά ζήτημα ολόκληρο! :lol::lol::lol:

αμέ βεβαια εχουν ειδικα αν δε παει καλα το στομαχακι

Μυριζουν τα κακα της.

Πολλες φορες οταν η Pixie μας κανει τα κακα της,αυτα μυριζουν αρκετα.Εχει να κανει με τη διατροφη της?Υπαρχουν καποια σκευασματα η τροφες που μπορουν να μειωσουν αυτες τις οσμες?

συνηθως με καλης ποιοτητας τροφη δεν μυριζουν..:hmm:

Της δινουμε Royal Canin για μικρες γατουλες και 2 φορες δωσαμε κονσερβα science plan kitten.

παντως το επιμένω παίζει μεγάλο ρόλο η τροφή που τους δίνεται. η κονσέρβα για παράδειγμα προκαλεί αέρια καθώς κ οι τροφές χαμηλής ποιότητας

Πολλες φορες οταν η Pixie μας κανει τα κακα της,αυτα μυριζουν αρκετα.Εχει να κανει με τη διατροφη της?Υπαρχουν καποια σκευασματα η τροφες που μπορουν να μειωσουν αυτες τις οσμες?

Συμφωνω Απολυτα με τους προηγουμενους .
Η Ματουλα μου εχει αερια και ειδικα οταν ερχεται στα ποδια μου αγκαλια τοτε τις ριχνει ολες . Η μικρη τιποτα .
Τρωνε τα ιδια αλλα πιστευω οτι τα αερια προερχονται απο την κονσερβα και το εντερακι καθε γατιου .
Και βεβαια μακρυα οταν τις αφηνουν γιατι βρωμαειειει ...

η royal canin γραφει οτι μειωνει τις οσμες..μηπως ειναι κακης ποιοτητας η αμμος και γιαυτο μυριζει τοσο?

Της δινουμε Royal Canin για μικρες γατουλες και 2 φορες δωσαμε κονσερβα science plan kitten.

Η royal canin ειναι μια απο τις καλυτερες τροφες ...
Μηπως πρεπει να αλλαξεις αμμο ???
Δοκιμασε την multiple cat της ... , δεν μπορω να θυμηθω τωρα την μαρκα οταν την θυμηθω θα στην γραψω.
Ακομα και οταν την καθαριζεις ερχεται μια καθαρη μυρωδια .
Υ.Γ. την αμμο την εχω μεσα στην κρεββατοκαμαρα .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back