Οι γάτες έχουν αέρια;

πάντως με τη Ρουαγιαλ ποτέ δεν είχαμε προβλήματα τέτοιου είδους με τις κονσέρβες έχω παρατηρήσει ότι όσο καλές κ να είναι επηρεάζουν το έντερο της γάτας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως με τη Ρουαγιαλ ποτέ δεν είχαμε προβλήματα τέτοιου είδους με τις κονσέρβες έχω παρατηρήσει ότι όσο καλές κ να είναι επηρεάζουν το έντερο της γάτας

Αυτο ειναι Σιγουρο . Εγω ταιζω με Ρουαγιαλ και με κονσερβα , οταν επερνα τα φακελακια η Ματουλα ειχε πιο πολλα αερια . Γενικα οι κονσερβες φερνουν αερια γιατι ειναι σε υγρη μορφη ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστουμε για τις απαντησεις αγαπητες μας.Θα χρωσταμε καφε Χαλκιδικη:).Ειχαμε διαβασει οτι αν η αμμος ειναι αρωματικη υπαρχει περιπτωση το γατακι να μην πηγαινει στην λεκανη της.Δεν ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο.

εγω παντως με τις κονσερβες που του δινω δεν εχω προβλημα. Αν του δωσω ομως friskies ή fancy feast (aka gourmet) θα κυκλοφορουμε με μασκα στο σπιτι :lol:

Eυχαριστουμε για τις απαντησεις αγαπητες μας.Θα χρωσταμε καφε Χαλκιδικη:).Ειχαμε διαβασει οτι αν η αμμος ειναι αρωματικη υπαρχει περιπτωση το γατακι να μην πηγαινει στην λεκανη της.Δεν ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο.

Δεν ισχυει εκτος και εχει πολυ δυνατο αρωμα .
Της εβερ κλιν ειναι η μουλτι πλε κατ και το αρωμα δεν ειναι εντονο .
Την αλλαγη θα την κανεις σιγα - σιγα προσθετοντας λιγο απο την καινουργια αμμο στην παληα .

υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μην του αρεσει καποια αμμος..εγω χρησιμοποιω την everclean (την πρασινη), την εχω στο δωματιο μου, και δεν μυριζει καθολου! ουτε η αδερφη μου που ειναι πολυ ιδιοτροπη με τις βρωμιες δεν της μυρισε ποτε..ουτε στο αγορι μου εκανε διαφορα που κοιμαται κι αυτος στο ιδιο δωματιο..και η bailey την δεκτηκε αμεσως αν και ηταν γατουλα που μεχρι τα 2,5 της χρονια ζουσε στο δρομο και τα εκανε εξω..

εγω παντως με τις κονσερβες που του δινω δεν εχω προβλημα. Αν του δωσω ομως friskies ή fancy feast (aka gourmet) θα κυκλοφορουμε με μασκα στο σπιτι :lol:

εσυ......εισαι μοναδικη περιπτωση!!!!:lol::lol::P..μαλλον τις εχει συνηθισει το αντερακι του ναρουτο...δεν μιλαμε για κονσερβες φρισκις...τις φτηνιαρικες...μιλαμε για τις ακριβες και τις καλες κιουρια μου..:lol:...παλι μυριζουν περισσοτερο απο την ξηρα τροφη...:D

αν ειναι αρωματικη υπαρχουν πιθανοτητες να μη παει. Πολλες γατες δεν ανεχονται αλλαγες στην αμμο αμεσως και αλλες σιχαινονται τις αρωματικες ή αυτες που δεν εχουν καλη υφη. Ο δικος μου για παραδειγμα δεν παει σε αμμο που εχει μεγαλες πετρουλες ή ειναι σε μορφη pellets. Επισης δεν του αρεσουν αυτες που εχουν πολυ εντονο αρωμα.

Και μενα παρ οτι ειναι 2 γατια τωρα πια η αμμος ειναι στην κρεββατοκαμαρα και δεν μυριζει ...
Βεβαια εχω σωθει και με την αμμο που προανεφερα και οταν δεν την βρισκω περνω την κιτρινη της εβερ κλιν .

εσυ......εισαι μοναδικη περιπτωση!!!!:lol::lol::P..μαλλον τις εχει συνηθισει το αντερακι του ναρουτο...δεν μιλαμε για κονσερβες φρισκις...τις φτηνιαρικες...μιλαμε για τις ακριβες και τις καλες κιουρια μου..:lol:...παλι μυριζουν περισσοτερο απο την ξηρα τροφη...:D

και ομως δεν παραγει καθολου αερια με αυτες που του δινω. Με αλλες ειχε αερια, σε μικροτερο βαθμο σε σχεση με τις fancy feast, αλλα ειχε. Με τις evo ουτε τα κακακια του μυριζουν ουτε εχει αερια. Θυμησε μου οταν κατεβω ελλαδα να σου φερω μερικες evo 95% κοτοπουλο ή μοσχαρι να δεις και μονη σου! :P:P:P

και ομως δεν παραγει καθολου αερια με αυτες που του δινω. Με αλλες ειχε αερια, σε μικροτερο βαθμο σε σχεση με τις fancy feast, αλλα ειχε. Με τις evo ουτε τα κακακια του μυριζουν ουτε εχει αερια. Θυμησε μου οταν κατεβω ελλαδα να σου φερω μερικες evo 95% κοτοπουλο ή μοσχαρι να δεις και μονη σου! :P:P:P

λες να μου..........αρεσουν????????:lol::lol::lol::lol::lol:

Οταν η Ζουζου ηταν μικρουλα και τυχαινε να ειμαι εκει οταν εκανε κακακια,μυρηζαν ιδιως αν ειχε φαει κονσερβα.Γενικα τοτε τα μαζευα κιολας(οταν ηταν μικρη τα εκανε σε αμμολεκανη που ειχαμε στην πυλωτη,τωρα πια τα κανει σε χωμμα αλλα ποτε στο κηπο μας,παει εξω και τα κανει.)Μια μερα ομως που ετυχε να ειμαι κοντα,μυρηζαν σαν κακακια αλλα η οσμη τους δεν ηταν εντονη.

Εσάς οι γάτες σας... αερίζονται;!...

Με λίγα λόγια... και με το συμπάθιο!
Ο γάτος μου κατά διαστήματα είναι μεγάλος πορδίτσας!! Δεν ξέρω αν φταίει η τροφή, αφού και η αδερφή του την ίδια τρώει και είναι μια κυρία..
Αλλά αυτός... πασάς! Κάθε λίγο και λιγάκι εκεί που είναι αραχτός... Δεν ακούγεται τίποτα αλλά έχει μια εσάνς.... θανατηφόρα! Κι έχει κι ένα ύφος ο μπαγάσας.. σαν να λέει "έτσι, γιατί εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού!"...:clapping:
Μήπως να ανησυχήσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Εσάς οι γάτες σας... αερίζονται;!...

Εμας η Σοφη δεν αεριζεται...τουλαχιστον οσο ημαστε στο σπιτι,οταν λειπουμε δεν ξερω τι κανει....αλλα ο αδελφος της ο Τιγρης....αστα να πανε...εργοστασιο παραγωγης ειναι ο ατιμος..:hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδες τελικά... Οι άντρες και το όνομα και τη χάρη!!!

Αποπαρασίτωση τούς έχετε κάνει;
Η Μπριάμ αεριζόταν μόνο όταν είχε παράσιτα πριν απο ένα χρόνο...
:hmm:

Νομιζω κι εγω πως φταινε τα παρασιτα. Μονο ενα γατι εχω γνωρισει που ειχε αερια, τον Σωτηρη. Τον ειχα βρει στην παληα μου γειτονια και τον υιοθετησε ενας φιλος μου, εκεινου του συνεβαινε καθε φορα που τον χαιδευαμε, μιλαμε ομως για πορδες δηλητηριο, αντιασφυξιογονα μασκα χρειαζοσουν. Τον πηγαμε θυμαμαι με την κοπελα του παιδιου στον κτηνιατρο, του εκανε αποπαρασιτωση και δεν ξανασυνεβη ποτε. Μετα ομως μας ελειπε, λεγαμε πως δεν ευχαριστιοταν τα χαδια μας!:/:

Αποπαρασίτωση έχουν κάνει. Τον συγκεκριμένο τον είδε κι ο γιατρός πρόσφατα, σαν τσεκ-απ γιατί πριν κανένα 3μηνο είχαμε πτώση (απ`τον 5ο - μεγάλη ιστορία!), αλλά όλα είναι κομπλέ! Ούτε γρατζουνιά δεν του έμεινε του τυχερούλη.. Και το γαστρεντερικό κατά τ`άλλα μια χαρά..
Δεν είχε πάει το μυαλό μου στα παράσιτα ομολογώ!! Νόμιζα ότι είναι απλά.. μερακλής!
Θα το παρακολουθήσω όμως το θέμα με τη .. μύτη ανοιχτή!...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back