Οι γάτες - βιβλίο Skai

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Πριν από λίγο, παρακολουθώντας την εκπομπή του ΣΚΑΙ "Παρά τρίχα" είδα μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση βιβλίου.:D
Είναι το "Γάτες-Μάθετε τα πάντα γι' αυτές" από τις εκδόσεις ΣΚΑΙ-βιβλίο.
Δεν ξέρω αν έχει καιρό που κυκλοφόρησε ή αν είναι νέα κυκλοφορία.:hmm:
Απ' ότι είπαν στην εκπομπή υπάρχει και στα περίπερα στην τιμή 8,90ευρώ.
Το βρήκα στο site του βιβλιοπωλείου-Παπασωτηρίου
https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1882246&prid=1136478&deid=0
Ενδιαφέρον δείχνει.:)
Το έχει πάρει κανείς, πώς του φάνηκε;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν από λίγο, παρακολουθώντας την εκπομπή του ΣΚΑΙ "Παρά τρίχα" είδα μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση βιβλίου.:D
Είναι το "Γάτες-Μάθετε τα πάντα γι' αυτές" από τις εκδόσεις ΣΚΑΙ-βιβλίο.
Δεν ξέρω αν έχει καιρό που κυκλοφόρησε ή αν είναι νέα κυκλοφορία.:hmm:
Απ' ότι είπαν στην εκπομπή υπάρχει και στα περίπερα στην τιμή 8,90ευρώ.
Το βρήκα στο site του βιβλιοπωλείου-Παπασωτηρίου
https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1882246&prid=1136478&deid=0
Ενδιαφέρον δείχνει.:)
Το έχει πάρει κανείς, πώς του φάνηκε;:hmm:
Ακούγεται πολύ καλό και ενδιαφέρον!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το ψάξω Ναταλία μου ή στα περίπτερα ή στου Παπασωτηρίου.:)
Και θα σας πώ τι γνώμη μου.:)

Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω ότι ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το αντίστοιχο βιβλίο για σκύλους από το ΣΚΑΙ-βιβλίο.:)

Υ.Γ Ξέχασα να αναφέρω ότι ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το αντίστοιχο βιβλίο για σκύλους από το ΣΚΑΙ-βιβλίο.:)
Και εγώ θα κοιτάξω μήπως το βρω!!!:):):)Και όποιος το βρει πρώτος, μας λέει και τις εντυπώσεις του!!!:P:P

Και εγώ θα κοιτάξω μήπως το βρω!!!:):):)Και όποιος το βρει πρώτος, μας λέει και τις εντυπώσεις του!!!:P:P

Το ψάχνα, το ψάχνα και τελικά το βρήκα εντελώς τυχαία, το βιβλίο.;)
Που; στα Carrefour(Ευκαρπίας) στο τμήμα με τα βιβλία.;)
Προς το παρόν μόνο το΄έχω ξεφυλλίσει αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική!:up:
Έχει ενότητες
1. ιστορία γάτας-εξέλιξη γάτας
2.γάτες και πολιτισμός-γάτες στην τέχνη,κόμικς,θρησκεία, λαική παράδωση παραμύθια,προέλευση των θρύλων και στην λογοτεχνία.
3.Ράτσες-γεννετικός σχεδιασμός της γάτας,χρώματα και σχέδια τριχώματος,σωματότυπος και σχήμα κ.α (με αναλυτική παρουσίαση φυσικά της κάθε ράτσας από τότε που πρωτοκαταγράφηκε κ.α)
4.Βιολογία της γατας με εκτενή αναφορά στον εγκέφαλο, ορμόνες, νευρικό σύστημα,αισθήσεις,δέρμα τρίχωμα,σκελετό,μύες και κίνηση,καρδιά πνεύμονες,πέψη, αναπαραγωγή,ανοσιοποιητικό σύστημα και νοημοσύνη της γάτας, πώς επικοινωνούν οι γάτες κ.α πολλά.
5.Η ζωή με την γάτα
6.Η φροντίδα και η υγεία της γάτας
Αξιόλογη προσπάθεια του Δρ.Bruce Fogle που μέσα σε 320 σελίδες προσπαθεί να περικλείσει ολόκληρο τον κόσμο της γάτας, εμπλουτισμένη με πολλές υπέροχες φωτογραφίες.:)
Μπράβο στον ΣΚΑΙ και για την προσπάθεια αλλά και για την προσιτή τιμή των 8,9 Ευρώ.;)
Υ.Γ Οτι πρέπει για δώρο , μέρες που είναι, για γατόφιλους!;):D:D

Το ψάχνα, το ψάχνα και τελικά το βρήκα εντελώς τυχαία, το βιβλίο.;)
Που; στα Carrefour(Ευκαρπίας) στο τμήμα με τα βιβλία.;)
Προς το παρόν μόνο το΄έχω ξεφυλλίσει αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική!:up:
Έχει ενότητες
1. ιστορία γάτας-εξέλιξη γάτας
2.γάτες και πολιτισμός-γάτες στην τέχνη,κόμικς,θρησκεία, λαική παράδωση παραμύθια,προέλευση των θρύλων και στην λογοτεχνία.
3.Ράτσες-γεννετικός σχεδιασμός της γάτας,χρώματα και σχέδια τριχώματος,σωματότυπος και σχήμα κ.α (με αναλυτική παρουσίαση φυσικά της κάθε ράτσας από τότε που πρωτοκαταγράφηκε κ.α)
4.Βιολογία της γατας με εκτενή αναφορά στον εγκέφαλο, ορμόνες, νευρικό σύστημα,αισθήσεις,δέρμα τρίχωμα,σκελετό,μύες και κίνηση,καρδιά πνεύμονες,πέψη, αναπαραγωγή,ανοσιοποιητικό σύστημα και νοημοσύνη της γάτας, πώς επικοινωνούν οι γάτες κ.α πολλά.
5.Η ζωή με την γάτα
6.Η φροντίδα και η υγεία της γάτας
Αξιόλογη προσπάθεια του Δρ.Bruce Fogle που μέσα σε 320 σελίδες προσπαθεί να περικλείσει ολόκληρο τον κόσμο της γάτας, εμπλουτισμένη με πολλές υπέροχες φωτογραφίες.:)
Μπράβο στον ΣΚΑΙ και για την προσπάθεια αλλά και για την προσιτή τιμή των 8,9 Ευρώ.;)
Υ.Γ Οτι πρέπει για δώρο , μέρες που είναι, για γατόφιλους!;):D:D
Ακούγεται εξαιρετικό!!!:P:P:PΘα ψάξω να το πάρω και εγώ!!!:P:P:P

Αγόρασα χθες το βιβλίο αυτό, κοστίζει 8.90 ευρώ.
Υπάρχει στα περίπτερα αλλά λεπτομέρειες βρίσκουμε και εδώ
https://shop.skai.gr/default.asp?pid=84&la=1&itm=8830&ct=365
Είναι αρκετά καλό, αναφέρεται πολύ στα θέματα των ρατσών, αλλά έχει σημαντικές πληροφορίες και πολύ υλικό για υγεία, διατροφή, εκπαίδευση, πρόληψη κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγόρασα χθες το βιβλίο αυτό, κοστίζει 8.90 ευρώ.
Υπάρχει στα περίπτερα αλλά λεπτομέρειες βρίσκουμε και εδώ
https://shop.skai.gr/default.asp?pid=84&la=1&itm=8830&ct=365
Είναι αρκετά καλό, αναφέρεται πολύ στα θέματα των ρατσών, αλλά έχει σημαντικές πληροφορίες και πολύ υλικό για υγεία, διατροφή, εκπαίδευση, πρόληψη κλπ.
Και εγώ το έχω αυτό το βιβλίο!!!:D:D:DΜου το έστειλε από Θεσ/κη μια γλυκειά φίλη από εδώ!!!:P:P:P
Είναι πολύ ωραίο και έχει πολλές πληροφορίες...:D:D:D:D
Και τώρα έβγαλε ο Σκαι το ίδιο βιβλίο και για σκυλούνια!!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΟΙ ΓΑΤΕΣ - Βιβλίο SKAI

Το βιβλίο ειναι αυτό που λεει τα πάντα για τις γάτες; Αλήθεια έχει χαρακτηριστικά μονο για κάθε ράτσα ή λέει κ αλλα πραγματα όπως για τη διατροφή τους κλπ

Το βιβλίο ειναι αυτό που λεει τα πάντα για τις γάτες; Αλήθεια έχει χαρακτηριστικά μονο για κάθε ράτσα ή λέει κ αλλα πραγματα όπως για τη διατροφή τους κλπ
Έλενα, έχει τα πάντα για τις γάτες...:D:D:DΌτι πληροφορίες θες!!!:clapup::clapup::clapup:

Εξαιρετικο το βιβλιο παιδια σκιζει νμελλεται ιδιο και για σκυλους

Γραψτε τιτλο και συγγραφεα του βιβλιου ,γιατι απο εδω κατευθειαν δεν με αφηνει να μπω στο λινγκ.

Γραψτε τιτλο και συγγραφεα του βιβλιου ,γιατι απο εδω κατευθειαν δεν με αφηνει να μπω στο λινγκ.

Το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν για αυτό το βιβλίο του Σκαι δες
εδώ

και εδώ

Εμένα μου άρεσε πολύ το βιβλίο Ναταλία μου(χαίρομαι πολύ που σου άρεσε:D) , σήμερα το είδα να πουλιέται και στο πρατήριο εφημερίδων και περιοδικών.:)

Μετέφερα τα μηνύματα απ' το παλιό θρεντ για να μη χαθούν εκεί (thanks, Νίκη).
Ωραίο φαίνεται το βιβλίο. Υπάρχει ακόμα στα περίπτερα;

Άκυρο, τώρα είδα ότι υπάρχει. Θα το ψάξω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back