Οι γάτες επιβιώνουν από όλα;

εχετε δει κατι παρομοιο σαν αυτο που εχω γραψει παρακατω
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι πολες φορες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι

• οχι μου το εχου πει μονο

• οχι

• Total voters
    0

royf

Νεοφερμένο μέλος

Ο royf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Εγω πιστευω πως ναι.Για παραδειγμα μια γυτονησα μας καταλαθος εκλεισε μεσα στο σπιτι της μια γατα το καλοκαιρι για περιπου 3 μηνες και μαλον για να επιζησει εποινε νερο απο την τουαλετα και ετρωγε καραμελες απο ενα μπολ που της ειχε ξεχασμενες.Μα αυτο που μου εκανε τρομερη εντιποση ηταν οτι μολις βγεικε απο το σπιτι ολες οι γατες την αφησαν να φαει πρωτη απο το μπολακι τους χωρις καμοια αντιρηση.εσεις εχετε δει κατι τετοιο ή κατι παρομοιο αν ναι γραψτετο εδω ή απαντηστε στην δημοσκοπηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και στην γιαγια μου ειχε μεινει μια γατα μεσα αλλα οχι για 3 μηνες,για 1 εβδομαδα,αλλα επινε νερο απο την τουαλετα,για φαι δεν ξερω,μαλλον δεν ειχε κατι.χωρις νερο δεν νομιζω οτι η γατα που λες θα ειχε επιβιωσει,χωρις φαι αντεχουν περισσοτερο.δυστυχως ομως δεν επιβιωνουν απο ολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι γάτες έχουν φοβερά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα , πιο ισχυρό από αυτό του ανθρώπου . Ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει για 40 ημέρες μόνο πίνοντας νερό . Φανταστείτε ... ;)

και αυτη η γατα που λεω επεινε απο την τουαλετα νερο:lol:

:P:P:P:P:P:P:P:P

μπιαχ ε?!:lol:

Eίναι λίγο ... Μια φορά πέτυχα τον έναν από τους γάτους μου και δεν ήταν ότι καλύτερο . Είμαι απαράδεκτη που ξέχασα να τους βάλω νερό ... Ξέρω . Θέλω σκότωμα ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::down::down::down::down::down:

για φαντασου εναν ανθρωπο να πεινει απο την τουαλετα!!! ε ενταξι οχι και σκωτομα αλλα καλυτερα μην το ξεχνας,εγω εχω χασει 2 γατες απο το νερο:( .

Ήμουν απαράδεκτη . Καλά το λέω . Εν τω μεταξύ έχω προσέξει ότι ακόμα κι όταν έχουν νερό , όταν κάνω μπάνιο και μου κάνουν παρέα , επειδή βαριούνται πίνουν από τη βρύση ενώ είναι κλειστή . Και στην τουαλέτα και στην κουζίνα . Τώρα πια όμως το καπάκι της λεκάνης είναι πάντα αυστηρά κλειστό . :down:

για φαντασου εναν ανθρωπο να πεινει απο την τουαλετα!!! ε ενταξι οχι και σκωτομα αλλα καλυτερα μην το ξεχνας,εγω εχω χασει 2 γατες απο το νερο:( .

τι εννοεις εχεις χασει 2 γατες απο το νερο???????????:(

Όχι μόνο καλό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά μπορούν και να αναρρώσουν πιό εύκολα απο ατυχήματα! Η Κόζα μου (έχω γράψει την ιστορία της) όχι μόνο επέζησε απο σπασμένη σπονδυλική στήλη, αλλά έγινε και καλά!

Εμεις παλια ειχαμε ενα γατο, τον Αζα που ηταν υπεροχος και εζησε μετα απο ατυχημα που ειχε: Ειχε πεσει μεσα σε φρεσκο ασβεστη και καηκε ολοκληρος! Εγινε καλα και μετα απο καιρο τον χτυπησε δυστηχως αυτοκινητο....:(

τι εννοεις εχεις χασει 2 γατες απο το νερο???????????:(
ειχα 2 μικρα γατακια που τους εδεινα γαλα επειδι ειχαν χασει την μανα τους μολις γενιθικαν,και αποτι ξερω τα γατακια οταν πεινουν γαλα τους διμιουργουντε αφιδατοση και εποιδη εγω δεν το ηξερα πεθαναν απο ελειψη απο νερο:(

μα ειναι δυνατον να παθουν αφυδατωση ενω πινουν γαλα:hmm: ??

μονο αν πινουν απο το γαλα της μανας τους δεν χρειαζεται νερο,οπως γινεται και με τους ανθρωπους!

μα οι γονεις τους οπως ειπα και πιο πριν ειχαν πεθανει και εμεις τους διναμε φρεσκο γαλα και για αυτο πεθαναν!

Ναι, οι γάτες είναι αρκετά ανθεκτικές σε τέτοιες κακουχίες, αλλά ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε. Φοβάμαι οτι αν κάποιος δει αυτό το θέμα μπορεί να του δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να παραμελεί τη γατούλα του επειδή "επιβιώνει απο όλα" :down:

τα μικρα γατακια δεν πρεπει να πινουν το γαλα που πινουν και οι ανθρωποι,αλλα ειδικο γαλα απο το pet shop αλλιως πεθαινουν,δεν πεθαναν επειδη δεν ειχαν νερο,και εγω φετος το εμαθα οτι το ανθρωπινο γαλα στα νεογενητα γατακια ειναι θανατος

τα μικρα γατακια δεν πρεπει να πινουν το γαλα που πινουν και οι ανθρωποι,αλλα ειδικο γαλα απο το pet shop αλλιως πεθαινουν,δεν πεθαναν επειδη δεν ειχαν νερο,και εγω φετος το εμαθα οτι το ανθρωπινο γαλα στα νεογενητα γατακια ειναι θανατος

Να το προσθεσουμε στη λιστα με αυτα που δεν πρεπει να φανε ποτε οι γατες

Μου ειχε πει ο κτηνιατρος όταν εχασα τον γατο μου πως τα γατακια εχουν καλυτερς αντοχες σε πτώσεις και χτυπήματα που αφορουν στο μυοσκελετικό τους συστημα, αλλά στα υπόλοιπα ειναι αρκετα ευπαθείς. Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back