mpompos
Νεοφερμένο μέλος
Ο mpompos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
13-05-07
13:07
συμφωνω απολιτος και ας μην τοχα σκευτη νοριτερα ολα αυτα ειναι σοστα!Ναι, τους αρέσει το φρέσκο τρεχούμενο νερό. Κι εμείς δεν θα προτιμούσαμε νερό από τη βρύση απ' το νερό που κάθεται όλη μέρα εκτεθειμένο στο ποτήρι;
Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τις περιπτώσεις που αναφέρατε. Σίγουρα, πολλές φορές γίνονται "θαύματα" (όχι με τη θρησκευτική έννοια), τόσο στα γατιά όσο και στους ανθρώπους. Δεν έχουμε διαβάσει όλοι περιπτώσεις ανθρώπων που επιβίωσαν σαν από θαύμα; Αλλά για τον ένα που γλίτωσε πχ από το σεισμό όταν έπεσε το σπίτι του, υπάρχουν άλλοι εκατό που δεν τα κατάφεραν.Γι' αυτό συμφωνώ με τη Μισέλ, καλό είναι να μην ανάγουμε τέτοιες εξαιρέσεις σε κανόνα.
Όσο για το ισχυρό ανοσοποιητικό ή μυοσκελετικό σύστημα της γάτας, δεν έχω λόγο να σας αντικρούσω βέβαια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είναι και κάτι το τρομερό: η φύση (ή η φυσική επιλογή) μας έφτιαξε ώστε να είμαστε ανθεκτικοί. Αλλιώς θα πεθαίναμε με το παραμικρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
13-05-07
14:07
Για να μην γινουν παρεξηγησεις οι γατες δεν επιβιωνουν απο ολα τα πραγματα ο κοσμος μεσα στο σπιτι ειναι επικινδυνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
13-05-07
15:54
Ναι, τους αρέσει το φρέσκο τρεχούμενο νερό. Κι εμείς δεν θα προτιμούσαμε νερό από τη βρύση απ' το νερό που κάθεται όλη μέρα εκτεθειμένο στο ποτήρι;
Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τις περιπτώσεις που αναφέρατε. Σίγουρα, πολλές φορές γίνονται "θαύματα" (όχι με τη θρησκευτική έννοια), τόσο στα γατιά όσο και στους ανθρώπους. Δεν έχουμε διαβάσει όλοι περιπτώσεις ανθρώπων που επιβίωσαν σαν από θαύμα; Αλλά για τον ένα που γλίτωσε πχ από το σεισμό όταν έπεσε το σπίτι του, υπάρχουν άλλοι εκατό που δεν τα κατάφεραν.Γι' αυτό συμφωνώ με τη Μισέλ, καλό είναι να μην ανάγουμε τέτοιες εξαιρέσεις σε κανόνα.
Όσο για το ισχυρό ανοσοποιητικό ή μυοσκελετικό σύστημα της γάτας, δεν έχω λόγο να σας αντικρούσω βέβαια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είναι και κάτι το τρομερό: η φύση (ή η φυσική επιλογή) μας έφτιαξε ώστε να είμαστε ανθεκτικοί. Αλλιώς θα πεθαίναμε με το παραμικρό.
σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι τα καημενα τα αδεσποτα που αναγκαζονται να πινουν νερο απο βρωμικους νερολακους..
. καμια σχεση με φρεσκο τρεχουμενο νερο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum