Οι γάτες κρυώνουν;

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Επειδή είμαι άσχετη όταν μια γάτα τρέμει σημαίνει ότι κρυώνει ή είναι κάτι άλλο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή είμαι άσχετη όταν μια γάτα τρέμει σημαίνει ότι κρυώνει ή είναι κάτι άλλο?

την ιδια απορια εχω και εγω! Και ειδικα σημερα το πρωι ο μικρος μου ετρεμε και δεν ηξερα απο τι ηταν. Κρυωνε;;; Φοβηθηκε κατι;;; Δεν ξερω! Αλλα ανυσηχισα πολυ!:worry::worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Οι γάτες κρυώνουν?

Βρε παιδιά..δεν κάνει τόσο κρύο για να τρέμουν τώρα οι γάτες σας...μέσα στο σπίτι δεν είναι;; Δεν κάνετε και μια ερωτησούλα στο γιατρό του σαιτ;..Pennylane,ακόμα τρέμει το δικό σου;; μέσα δεν το έχεις;

Βρε παιδιά..δεν κάνει τόσο κρύο για να τρέμουν τώρα οι γάτες σας...μέσα στο σπίτι δεν είναι;; Δεν κάνετε και μια ερωτησούλα στο γιατρό του σαιτ;..Pennylane,ακόμα τρέμει το δικό σου;; μέσα δεν το έχεις;

Ναι μεσα στο σπιτι το εχω!! εννοειται!
Τωρα εχει σταματησει να τρεμει ...οπως ανεφερα και πριν το πρωι ετρεμε και μολις τον πηρα αγγαλια μετα απο λιγο σταματησε! τον εβαλα στην κουβερτα κοιμηθηκε αλλα ειχε ανυσηχο υπνο! Τωρα φαινεται μια χαρα!!!:):):)

Μπας και περασε κανενα φορτηγο..κατι τελος παντων ακουστηκε και τρομαξε;;; :hmm:

Μπας και περασε κανενα φορτηγο..κατι τελος παντων ακουστηκε και τρομαξε;;; :hmm:

Μπορει! δεν ξερω! Μηπως ομως μπορει να φταιει το οτι τα δυο το μποστινα ποδαρακια ηταν βρεγμενα επειδη αποφασισε να παει για ψαρεμα στο ενυδρειο;;:fool:;:P:PΔεν ξερω! Παντως τωρα ειναι μια χαρα το μωρο μου!:)

ααααααααααα...μπορει...τεσπα..αφού είναι τώρα μια χαρά..δεν χρειάζεται να ανησυχείς!:D

Κ εγώ μέσα τον έχω αλλά δεν ανάβω καλοριφέρ ακόμα δεν κρυώνω εγώ να κρυώνει ο Λεόν? Κ εμένα κοιμάται και κάνει χχχχχχρ χχχχχχρ στον ύπνο του... Μπας και βλέπει άλλες γάτες και φοβάται πότε θα του βγει καμμιά απ' την γωνία? Κάθε μέρα και άλλο αναπάντητο ερώτημα γεννιέται μ'αυτό το γατί κουράγιο και όρεξη να 'χετε ν'απαντάτε! :hmm:

Κ εμένα πάντως δεν μου φαίνεται να'χει κάτι μέχρι το ταβάνι πηδάει και κοντεύει να φάει κ εμένα παράπονο δεν έχω.. Να το δω να του βάζω και θερμοφόρα και τι άλλο... :crazy::crazy::crazy:

Ο δικός σου απλά ονειρεύεται καλέ!!..που να δεις τον μπουκάκο...μιλάει μιλάμε κανονικά!!:crazy::crazy::crazy:..επίσης κουνιέται ολόκληρος πολλές φορές..:hehe::hehe::hehe:

Για τα περι κρύου, και ζέστης , το είχα και γω απορία.. πχ,αν ζεσταίνονται το καλοκαίρι με τόσο γουναρικό πάνω τους...
Κάπου ,εδω στο mycat,διάβασα κάποια στιγμή,ότι αντιθέτως,το τρίχωμά τους λειτουργεί ως ¨μονωτικό¨,τις προστατεύει δηλ.από τα καιρικά φαινόμενα. και όσον αφορά το θέμα της ζέστης,έφερνε σαν παράδειγμα, ότι αν καλύψεις ένα παγωτό το καλοκαίρι με μία γούνα, αυτό θα λιώσει πιο αργά,αφού η γούνα λειτουργεί ως μονωτικό...Λογικά,τα περι μόνωσης θα ισχύει και για το κρύο...Αυτα τα έλεγε για τις περσίας, αλλά λογικά δεν θα ισχύει για όλες τις γάτες; Όλες οι γάτες το έχουν το τριχωματάκι τους,η ποσότητα αλλάζει, αλλά φαντάζομαι θα επιτελείται η ίδια λειτουργία...:hmm:

Ρε παιδια, μετα την στειρωση παρατηρησα οτι το μικρο μου τρεμει....... οχι συνεχεια, αλλα ωρες ωρες, το παρατηρησα την Κυριακη το πρωι και ξανα χθες βραδυ που ειχε κουρνιασει στα ποδια μου... Γενικα ειναι καλα, πηδαει, παιζει, τρωει μια χαρα ολα...... αλλα αγχωθηκα! δεν ξερω αν ετρεμε και πριν αλλα δεν το ειχα παρατηρησει.... ετρεμε σιγουρα οταν την ειχα κανει μπανιο... αλλα ενταξει εκει ειχε λογους, και βρεγμενη και καπως τρομαγμενη.... τωρα????:look::look::look:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back