Οι γάτες μας, μας μοιάζουν; (Και το αντίστροφο...);

:blink: :blink: Γιατι να μας μαζευανε καλε? Λες να μην ειναι ζωοφιλοι?:D :hmm: Να το κανονισουμε για αποκριες!:D :D Ισως την γλυτωσουμε ετσι....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα φροντίσω να έχω αδυνατίσει μέχρι τότε για να μου πηγαίνει η στολή γάτας!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα φροντίσω να έχω αδυνατίσει μέχρι τότε για να μου πηγαίνει η στολή γάτας!:rolleyes:

Λες να προλαβει να φυτρωσει η πορτοκαλι μου γουνα μεχρι τον Φεβρουαριο??:hmm: :hmm: :rolleyes: :rolleyes: :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΑντως ακομη κι ετσι θα ημασταν πολυ πιο σοβαροι απο μερικους συνανθρωπους μας.... Μακαρι να ειχαμε και τοσο καλα αισθηματα οι ανθρωποι....
:) :) :)

και εγω μοιαζω στη γατα μου η αυτη σε μενα δε ξερω πος εγηνε.
αμα τσαντιζομαι και τα παρω βγαζω νυχια με χαιδεουν μονο οταν θελω εγω και αμα δε θελω ριχνω και μερικες γρατζουνιες(πρεπει βεβαια να αλαξω σημειο χερια και ποδια οπως το ντινακι μου):D
Και μ αρεσει το μαβρο δηχνει κατι σκοτεινο και τρομαχτικο:)
Ασε που θυμωνω και ξαφνικα οπως το ντινακι μου.Αρα εγω θα πρεπει να ερθω με μαβρα και νυχακια καλα ακονισμενα:P :D
και αμα προσπαθησω να το σκασω απ το μπαλκονι θα πρεπει να φροντισετε να μου κεντρισετε το ενδιαφερον με το ποντικακι μου για να ερθω σε σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back