Οι γάτες μας, μας μοιάζουν; (Και το αντίστροφο...);

εγω εχω διαβασει πως οι σκυλοι μιμουνται την χροια της φωνης του αφεντικου τους:hmm: :) και πρεπει να ισχιει γιατι οπως ο μπαμπας μου( που τον αναγνωριζει σαν αφεντικο της) εχει βροντερη φωνη ετσι κι αυτη εχει βροντερο γαυγισμα (δεν καταλαβαινεις πως ειναι θυληκο:redface: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περα απο την πλακα, νομιζω οτι εγω και η σαρδελα εχουμε κοινα.
Κατ'αρχην ειμαστε και οι δυο τσουπωτες!:P :D
Επισης, μπορω να γινω πολυ κακια, οταν θελω(η σαρδελα ειναι μονιμως κακια).
Ειμαστε και τεμπελες, μας αρεσει το κρεβατι και ο υπνος...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τον γατουλη μου σιγουρα μοιαζουμε(οταν τον θυμαμαι στεναχωριεμαι, μανα με παρατησει ετσι και να την κοπανησει?). με το κατσουλι μου τωρα δεν ξερ αν μοιαζουμε, αλλα ειναι και αυτη τσουγδο, οποτε κατι πηρε απο εμενα:P . εγω παλι απο αυτη σιγουρη εχω παρει τον σταρχιδισμο της:lol: :lol: :lol: . κοσμαρα αυτο το γατι τελειως, ειναι θεα!!!!

στο σκυλακι μου ηταν πιο εντονο το ποσο μοιαζαμε αν και δεν το μεγαλωσα εγω αλλα σε εμενα ειχε αδυναμια!!!!

εχω μια απορια αφου συνδυαζετε φωτο γατιου με αφεντικο εγω πως θα ειμαι????????????:hmm:

εχω μια απορια αφου συνδυαζετε φωτο γατιου με αφεντικο εγω πως θα ειμαι????????????:hmm:
Πολύχρωμη:blink: :blink: :P
Αλλά σίγουρα γλυκιά!:)

Τσουπωτες κατσουλι σταρχιδισμο τσουγδο:blink: :blink: :P :P :P

Εγώ πάντως σίγουρα δεν είμαι γαλανοματα.:P :P :P

Δεν νομίζω ότι οι γάτες μου μου μοιάζουν κατά κάποιον τρόπο ή το αντίστροφο, απλώς έχουν συνηθίσει σε ήρεμη συμπεριφορά κ είναι κι αυτές αρκετά ήρεμες. Πιστεύω ότι πιο πολύ ο τρόπος που τους φερόμαστε επηρεάζει την ψυχολογία κ τη συμπεριφορά τους, αν είχαν ένα πιο αγχωτικό κ νευρικό αφεντικό, φαντάζομαι θα ήταν κι αυτές έτσι…

Εγω παντως και ο Κανελος ειμαστε ιδιοι. Αφου τον πιανω αγγαλια και κολλαω την φατσα μου στη δικια του πλαι πλαι, και λεω¨ ιδιοι δεν ειμαστε???'' :lol: :lol:

Η Σταλιτσα παλι, στριφνο αντερο σαν τον φιλο μου:lol: :lol: Αλλα απ οτι φαινετε εχω μια ταση να αγαπαω τα στριφνα αντερα....Ισως να το ψαξω το θεμα:rolleyes: :hmm:

Εγώ πάντως είμαι πεπεισμένη ότι μοιάζουμε με τα γατάκια μας, όπως και με όλους τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους (και μη :P).

Ας πούμε έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου ότι μερικές φορές οι κινήσεις μου είναι αρκετά "γατίσιες", δηλαδή ξαπλώνω όπως ο γατούλης μου, τεντώνομαι όπως αυτός κλπ :)
Ευτυχώς δεν έχω αρχίσει ακόμα να τρώω με τη μουσούδα μου :lol:

Πάντως όπως δύο άνθρωποι που είναι μαζί πολύ καιρό (πόσω μάλλον να μένουν και μαζί όπως με τα γατόνια μας) αρχίζουν και εξομοιώνονται, νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με τα γατόνια :D

Πάντως εγώ από μικρή ήθελα να έχω γούνα και ουρά!
Βέβαια και στα δύο δεν έχω παράπονο: Έχω μπόλικη τριχοφυία και πριν λίγα χρόνια έκανα δύο εγχειρήσεις στην ουρά μου για κύστη κόκκυγα. Μάλιστα σκεφτόμουν να τους πω αφού το έχετε ανοίξει που το έχετε ανοίξει, δεν κάνετε εμφύτευση και μια ουρά? :P

:lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑντως βρε παιδιααυτο με τις γατησιες κινησεις το εχω παρατηρησει κι εγω.... Κι εγω κανω κατι κινησεις που μου θυμιζουν γατα.
Οταν εμενα μονη με τα γατακια και συχνα δεν ειχα που να μιλησω, ελεγα πως θα αρχισω να νιαουριζω.... Αλλα ενταξει, περασε αυτο το σταδιο.
Θα συμφωνησω πως αυτο που περισσοτερο επηρεαζει τα γατακια ειναι το περιβαλλον στο οποιο υπαρχουν και αναλογη ειναι και η συμπεριφορα τους

και εγω το παρουσιαζω το νιαουρισμα..λετε να ειναι ανησυχητικο γιατρε μου?

Εγώ πάλι έχω το γουργούρισμα όταν με χαϊδεύουν και μου σηκώνεται η τρίχα (κυριολεκτικά) όταν συναντάω ανθρώπους που δεν συμπαθώ...:confused: :hmm: :rolleyes:

Ασπασία, το επόμενο στάδιο είναι να τους κάνεις και χχχχχχχχ!! :lol: :lol:

Ασπασία, το επόμενο στάδιο είναι να τους κάνεις και χχχχχχχχ!! :lol: :lol:
Το μόνο που λείπει! Το περίεργο είναι ότι αυτές τις αντιδράσεις τις είχα πάντα, πολύ πριν πάρω τα γατάκια μου...:hmm:
Έχω ξαναπεί άλλωστε ότι ο πατέρας μου με χαρακτήριζε γατάκι στις καλές μου και αγριόγατα όταν είχα νεύρα, ενώ η αδελφή μου λόγω του ότι πάντα με ακολουθούσαν γάτες στο δρόμο, μου έλεγε ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουνα είτε γάτα είτε μάγισσα!:blink: Μάλλον ήμουν εκ γεννετής γατόφιλη αλλά άργισα να το καταλάβω!!!...:rolleyes: :P :P

Αρκεί που το κατάλαβες! Ποτέ δεν είναι αργά :P

Πάντως γενικά εμείς΄οι γυναίκες είμαστε "γάτες", πως να το κάνουμε!!!;) :D :D :D :lol: :P

Aσπασία μου, δεν έχω δει γυναίκα να μοιάζει με γάτα όσο εσύ! Aληθινή catwoman! ;)

Ναι, ειδικά το πράσινο το μάτι εεεε?:lol: Λες γι'αυτό να ήταν η αγαπημένη μου στολή τις Απόκριες?:confused:

ασχετο αλλα εμένα μικρή με έντυναν Κοζάκο (με το ζόρι), τι ψυχικό τραύμα να εχω αραγε...?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back