Οι γάτες μου με οδηγούν σταδιακά και σταθερά στην τρέλα

Η Απομακρυνση ειναι θεμα χαραλκτηρα οχι στειρωσης , προσεξε γιατι διαβαζοντας σε βλεπω οτι εχεις μια ταση να σκεφτεσαι τια γατες σαν ανθρωπους γι αυτο τρελαινεσαι. Εξισου ολο αυτο με την μητροτητα το σκεφτσαι σαν να αφορα ανθρωπους. Οι γατες ειναι αλλο πραγμα κα μαλιστα ωφελουνται απο τη στειρωση ενω ατουα ανθρωπους βιωνεται σαν τραυμα. Το θεμα ειναι οτι οταν κανενας μεγαλωνει τα ζωα του με ανθρωπινες αντιληψεις πολύ συχνα θα οδηγηθει σε τρελλες καταστασεις οπως αυτη. Καλυτερα να τις σειρωσεις να δωσεις ταμικρα και να προσπαθεις απο την συμπεριφορα τους να καταλαβεις τι θελουν οι ιδιες αντι να αποφασιζεις με ανθρωπινες θεωριες και λογικες
Δεν νομίζω οτι κάνω καθόλου κατι τέτοιο, δεν σκέφτομαι οτι οι γάτες έουν ανθρώπινα συναισθήματα απλά δεν θεωρώ την μητρότητα στις γάτες ως κατι απαραίτητα κακό από την στιγμή που δεσμευομαι απεναντι στα γατάκια ωστε να έχουν ατομα που θα τα αγαπούν στο μέλλον . Και ούτε φυσικά χρησιμοποιώ τις γάτες μου για αναπαραγωγή. Φυσικά είμαι υπέρ της στείρωσης κατι που όπως τόνισα έχω κάνει στις γάτες που είχα στο παρελθόν αλλα και στην Shakira την μικροτερη μου γάτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται ότι θέλουμε φωτογραφίες και μάλιστα σύντομα!
Άσχετο, Άννα είσαι φιλόλογος;:hmm:
όχι δεν είμαι φιλόλογος, διεθνείς σχέσεις έχω σπουδάσει,γιατί;Άλλωστε αν ήμουν φιλόλογος θα έβαζα και κανένα τόνο που και που

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι δεν είμαι φιλόλογος, διεθνείς σχέσεις έχω σπουδάσει,γιατί;Άλλωστε αν ήμουν φιλόλογος θα έβαζα και κανένα τόνο που και που
Με άλλα λόγια ,μακάρι να ήμουν...

Μου άρεσε το "απαθανατίζω" που έγραψες :)
ΑΑα!!πάντως έχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες με τα μωρα σε στιγμές ηρεμίας στη gallery.Έχετε δει ποτέ πως μαλώνουν μεταξύ τους τα μωρά την ώρα του θηλασμού; Αν και 3 ημερών δείχνουν κάποια άγρια ένστικτα όσον αφορά το φαγητό...

Ή στην αυτοκτονία, κατ΄αρχήν καλησπέρα. Λοιπόν το πρόβλημα είναι το εξής : εχω 3 γάτουλες με τις οποίες την ζωή θα μπορούσε κανείς να την περιγράψει ως παράδεισο μέχρι πρόσφατα, τι άλλαξε; Αρχικά να τονίσω την σχέση μεταξύ τους, η Estee είναι η μαμά, η Ισαβέλλα και η Shakira είναι οι κόρες της. Πρέπει να τονίσω οτι αν και οι μικρές είναι 1 1/2 χρονών δεν σταμάτησαν να θηλάζουν παρα μόνο ένα πολύ μικρό διάστημα!!!!Ούτε και όταν έμεινε έγκυος η estee ούτε και όταν έμεινε έγκυος η Ισαβέλλα..Ναι έγκυος γάτα θήλαζε μια άλλη έγκυο.....Το κορυφαίο είναι όταν γέννησαν.... H Estee δεν θέλει να αφήσει τα μεγάλα της παιδιά και πολύ συχνά τα καλεί για να ταϊσει στα κρυφά...(την μαλώνω γι΄αυτο το κάνει στα κρυφά). Επίσης η Ισαβέλλα δεν θηλάζει τα μωρά της εαν δεν είναι η αδερφή της στο δωμάτιο την οποία την δαγκώνει απο το σβέρκο για να μπεί μέσα στη ντουλάπα που είναι και η φωλιά της παρά της διαμαρτυρίες της καημένης της Shakira η οποία τα έχει χαμένα με τα καινούργια γατακια, και δεν τελειώνει φυσικά εκει. Το κορυφαίο όλων ειναι όταν έρχεται η Estee στο δωμάτιο της Ισαβέλλας μπαίνει μέσα στη φωλιά της θηλάζει την Ισαβέλλα την οποία την θηλάζουν τα δικά της μωρά...Πρέπει να τις παρακολουθώ συνέχεια γιατι εκτός των άλλων η Estee έχει 5 γατάκια, το γάλα θα φτάσει; Γιατί αυτή έχει σκοπό να ταϊζει τις δύο γάτες της από την προηγούμενη γέννα, τα 5 νεογέννητα γατάκια της αλλά και τα τρία γατάκια της Ισαβέλλας...και να σημειωθεί παρακάλω οτι προσπάθω να τις έχω σε διαφορετικό δωμάτιο!!!!Και να τελείωνε εκεί καλά θα ήτανε, διάβασα κάπου οτι οι γάτες κοιμούνται 16 ώρες αλλά οι δικές μου επουδενί, θα έλεγα οτι έχουν το νού τους περισσότερο τι κάνουν τα γατάκια όχι τα δικά τους αλλά η Estee της Ισαβέλλας και η Ισαβέλλα της Estee και έτσι έχουμε μια συνεχή ανησυχία με την Shakira να παρακολουθεί αμήχανη...Καμμιά συμβουλή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back