Οι γάτες στα όνειρά μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα δεν με κυνηγανε τα μικρα!!Τα μεγαλα με περνουν στο κυνηγι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..........................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν με κυνηγανε τα μικρα!!Τα μεγαλα με περνουν στο κυνηγι!

Ωχ!:rolleyes: Και μετα τι γινεται;;;:hmm:

Τιποτα, τρεχω τρεχω τρεχω!
Αν ετρεχα ετσι στην πραγματικοτητα θα ειχα χασει 10 κιλα!!!

Τιποτα, τρεχω τρεχω τρεχω!
Αν ετρεχα ετσι στην πραγματικοτητα θα ειχα χασει 10 κιλα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :/: :lol: !!!!!!!!!!!! Ωχ, δε θα κοιμασαι καθολου...

Όταν βλέπω τον Φέλιξ μου στο όνειρο μου ξέρω ότι την επομένη κάτι κακό θα συμβεί.Στην αρχή θεωρούσα ότι ήταν απλά σύμπτωση,τώρα πια γνωρίζω ότι με προειδοποιεί.Ίσως ακούγονται χαζά όλα αυτά αλλά η παρουσία του στα όνειρα μου είναι ένα σημαδι που πρέπει πάντα να το υπολογίζω.

Υ.Γ. Τον επόμενο μήνα,στις 15 Φεβρουαρίου,κλείνει ένας χρόνος χωρίς να υπάρχει στη ζωή μου.Αυτή η μέρα θα με ακολουθεί πάντα.

Εγω βλεπω τις γατες μου, να μου μιλανε και να μου λενε ποσο τροφη θελουν, τι γευσεις τους αρεσουν και τετοια!:lol:

ιχ 15 φεβρουαριου εχω γενεθλια.εγω δεν βλεπω γατες.

πωπω πως περασεετσι ο καιρος βρε κοριτσια σαν να ηταν εχτες που βρεθηκαμε κ γιναμε μια παρεα νιωθω οτι σας ξερω χρονια πωπω λετε κ ειμαστε γνωστες χρονια εισαστε οι κολλητες μου σε εσας παρατηρησα οτι τα λεω ολα. Βλεπω ονειρα με γατες αλλα το μονο που βλεπω ειναι εμενα κ τον ποκυ μου να καθομαστε σε ενα λειβαδι μετα απο λιγο σκοτινιαζει ο ουρανος κ ο ποκυ τρεχει εγω τον ακολουθω τρχω ξωπισω του τρεχω περναει μια γεφυρα που εγω φοβαμαι να περασω τον βλεπω να με περιμενει μολις παω να την περασω παντα γκρεμιζετε κ εγω πεφτω στο σπολυτο κενο κ ξυπναω

Ladycat ποσο καιρο εχει που υπαρχει αυτη η παρεα; Ποτε αρχισε να δημιουργειται;:)

απο οσο θυμαμαι 29/4/2006 βγηκαμε για καφε στο μοναστηρακι γιατι ειχαμε την αναγκη να μιλησουμε η μια στην αλλη να μοιραστουμε αυτο που φοβομασταν να μοιραστουμε με τους γυρω μας για τα γατια μας

Γνωριστηκατε στο σαιντ ή το σαιντ δημιουργηθηκε απο ομαδα φιλων;:)
Παντως και γω ενιωσα οτι μπορω να μοιραστω τους προβληματισμους μου για τις γατες μου εδω, γιατι η αληθεια ειναι πως σαν καινουργια με κατοικιδια ειχα χιλιαδες αποριες και κανενα να με βοηθησει. Ετσι σας ανακαλυψα, εντελως τυχαια!:)

:cry: :cry: ουουουουουουου κι εγω θελω τετοια παρεουλα!!! αλλα ειμαι αποκλεισμενη στο παλιονησι!!!!! ρε κοριτσια ελατε κρητη,θα σας φιλοξενησω!!! θα σας παω και νοτια κρητη που ειναι ωραια..:D και σας διαβεβαιω, εχω μαζεψει τοσες γατες που δεν θα σας λειψουν!!!!

Εγω το Φεβρουαριο και το Μαρτιο τα δευτεροτριτα θα ειμαι Αθηνα, θα χαιρομουν να σας γνωρισω και απο κοντα παιδια. Σας καλυνιχτιζω προς το παρον.:)

μεσα απο το σαιτ γνωριστηκαμε καλε δεν ειμασταν παρεα πριν αγνωστες μεταξυ αγνωστων εκεινο το πρωτο ραντεβου ηταν φοβερο με μια γατοτροφη στοπ χερι κ με αγωνια αν θα της βρω

:) :) :)
Τι καλα! Οταν ειναι να κατεβω να ανταλλαξουμε τηλ να σας γνωρισω. Πολυ θα χαρω!:) Ποσα ατομα ειστε παρεα που βρεθηκατε εκεινη τη μερα;:)

Παντως εγώ χαιρομαι πολύ που σας βρήκα έστω και μόνο στο ιντερνετ ακόμη. Που θα παει.... Θα βρεθούμε κάποια στιγμή.
Στο θέμα, όνειρα με γατακια δεν βλέπω ομολογώ. Μονο όταν πεθανε ο γάτος τον ειδα 1 φορά νομίζω. Εφιαλτες βλέπω σπανια. Κυριως με σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμους. Αλλά γατάκια οχι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back