Οι γάτες του Φλοίσβου επεκτείνονται... :-)

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου, αν και κάπως καθυστερημένα ίσως, να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για την απόφαση της "επέκτασής" σας καθώς και για το έργο που παράγετε καθημερινά με όσα μέσα έχετε και μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς..
Οι στειρώσεις (και οι υιοθεσίες βέβαια) είναι για εμένα το σημαντικότερο μέτρο που μπορεί να πάρει ο άνθρωπος ενάντια στον αυξανόμενο αριθμό των αδεσπότων!Ειδικά όταν τόσο έξυπνα, καταφέρνετε να "χτυπάτε" μεγάλες και γνωστές αποικίες γατών και διατηρείτε τον αριθμό τους ελεγχόμενο!
Και εσείς όλο αυτό το κάνετε έμπρακτα και με πολύ αγάπη και φροντίδα...

Ως άνθρωπος που έχω βοηθήσει πολλές φορές αδέσποτες γατούλες, σας συγχαίρω για το έργο σας και πάλι και τολμώ να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των ζωόφιλων του φόρουμ, για αυτό που ΕΣΕΙΣ κάνετε τόσο καλά!!

Χαίρομαι πολύ που υπάρχετε!!!
Συνεχίστε με την ίδια ένταση και πάθος!!!
Καλή δύναμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως!
Φαντάζομαι πως αν γινόταν ένας ¨απολογισμός¨ των γατουνακίων που έχετε αποκαταστήσει και που αυτή τη στιγμή δεν είναι έξω στο κρύο και χαίρουν των προνομίων ενος ζεστού σπιτικού με αγάπη και φροντίδα ,
και μόνο οι αριθμοί θα ήταν εντυπωσιακοί...
Συγχαρητήρια...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε πολύ κορίτσια, είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι έστω κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι με αυτό που κάνουμε βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στο τόσο μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων.:)

ευχαριστούμε πολύ κορίτσια, είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι έστω κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι με αυτό που κάνουμε βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στο τόσο μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων.:)

Αλίμονο! Εάν όχι εσείς, τότε ποιός???:) (φυσικά δεν ξεχνώ τα μεμονωμένα άτομα που κάνουν το ίδιο) Σαν ομάδα όμως κάνετε καταπληκτική δουλεία την οποία δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς!
ΕΜΕΙΣ ευχαριστούμε για όσα κάνετε!

κοριτσια πραγματικά μπράβο......
όπου κ να πάω κ να συζητησω πχ με φιλόζωους της γειτονιάς, με κτηνιάτρους κτλ πάντα σχεδόν αναφέρονται στο σημαντικό έργο σας;););)
αυτό που κάνετε είναι απλά αξιοθαυμαστο...είναι σπουδαίο να βλέπεις φιλόζωους εν δράση κ όχι μόνο στα λόγια..;) μπράβο καλή συνέχεια κ εύχομαι να μας ενημερώνεται συχνα για τις δρασεις σας...;)

Ευχαριστούμε πραγματικά κορίτσια.
Τα νέα μας μπορείτε να τα μαθαίνετε καλύτερα από την σελίδα μας στο φατσοβιβλίο;)

Φατσοβιβλίο;; :confused:

(τί είναι αυτό;; :redface: )

Πολύ καλή δουλειά, προσφέρετε πάρα πολλά.:)

χαχαχαχαχα!!!!! μην κλαις μαρινακι μόνο χαρά εδω μεσα!!!! χαχαχα

προχτες είχα βγει για καφέ στα εξάρχεια με μια παρέα όπου οι περισσότεροι για να μην πω όλοι ήταν ερωτευμένοι με το είδος Γατα!!!!

και όλοι μα όλοι αναφέρθηκαν στο έργο σας και στην βοήθεια που προσφέρετε!!!

μου έκανε εντύπωση πραγματικά!!!

και χάρηκα διότι όντως το έργο που παράγετε είναι αναγνωρισμένο από πολύ κόσμο!!!
και λέγοντας πράγματα για όσα έχετε κάνει πραγματικά συγκινήθηκα και ο θαυμασμός μου είναι πια κατάκτηση σας!!!χαχαχαχα

Όπως έχω ξαναγράψει νομίζω σε προηγούμενο θέμα μου,
είχα πάρα πολλές γάτες στη ζωή μου , ίσως περισσότερες από 15.
και ξέρω πολλά για αυτές. έτσι έμαθα και το πόσο πολλά μπορεί να έχετε προσφέρει σαν οργάνωση.
το έργο που κάνετε είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Είστε φιλόζωοι με δράση και ευαισθησίες και
νομίζω είναι κάτι που δύσκολα το βρίσκεις στην πράξη! πραγματικά ένα τεράστιο μπράβο και εύχομαι
να συνεχίσετε έτσι για πολύ μα πάααρα πού καιρό!
Συγχαρητήρια!

Παιδιά ευχαριστούμε πραγματικά πολύ για τα καλά σας λόγια! :kissing:

ΑΑ!! Οι γάτες του Φλοίσβου!
μπραβο και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back