Οι γατίνες δένονται πιο πολύ με το σπίτι;

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
γεια σας και πάλι
τώρα που βλέπω τις κούκλες μου καθημερινά, και πιστεύω ότι όλες μαζί είμαστε μια ευτυχισμένη παρεούλα, μου έρχεται στο μυαλό κάτι που είχα διαβάσει στο φόρουμ σε κάποιο τόπικ

ότι τα γατίνια δένονται πιο πολύ με το σπίτι παρά με τον άνθρωπο

ισχύει κάτι τέτοιο;

δηλαδή προτιμούνε τα έπιπλα και τις κρυψώνες από μια ζωντανή και ζεστή αγκαλιά; ή από μια φωνή ή από τα παιχνίδια που γίνονται;
ή αγαπάνε απλά τα αντικείμενα και εσένα σε θεωρούν ένα ακόμα αντικείμενο;

εύχομαι να μην εκφράζω με λανθασμένο τρόπο την απορία μου, το αντικείμενο δεν είναι υποτιμητικό.. απλά μήπως μας βλέπουν κάπως έτσι

ας πούμε, τώρα κοιμούνται στην προπλαν σκηνούλα τους
είναι δυνατόν να είναι πιο πολύ δεμένα με αυτήν παρά με εμένα που τις μιλάω;
ή με το κρεββάτι παρά με αυτόν που κοιμάται στο κρεββάτι
γιατί το ότι δένονται με το σπίτι το θυμάμαι ότι το διάβασα αλλά έχω διαβάσει τόσα που δεν θυμάμαι που το διάβασα
εύχομαι το τόπικ αυτό να μην είναι άλλη μια επανάληψη απλά δεν βρήκα τίποτε άλλο σχετικό

ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά, περιμένω τις απαντήσεις σας!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι κάτι που λέγεται κατά καιρούς, αλλά το θεωρώ υπερβολικό. Συνήθως οι υπέρμαχοι αυτής της άποψης θα σου πουν για τις σπάνιες περιπτώσεις γατών που το έσκασαν για να γυρίσουν στο παλιό τους σπίτι ύστερα από μετακόμιση. Κανείς δεν λέει τίποτα για τις χιλιάδες γάτες που μετακομίζουν κάθε χρόνο μαζί την οικογένειά τους χωρίς πρόβλημα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τιμή μας κυρία ruko που μας απαντάτε!!:)
απλά το διάβασα κάπου και τρόμαξα και σήμερα που το επεξεργαζόταν το μυαλουδάκι μου, σκέφτηκα να το ρωτήσω....γιατί η μουσταρδούλα αντέδρασε πολύ άσκημα όταν την ανέβασα στο σπίτι της μαμάς μου, με γρατσούνισε στην πλάτη έντονα, και δε με είχε συνηθίσει σε τέτοια και λέω μήπως φτέει το σπίτι..μόλις την κατέβασα εδώ, χαλάρωσε και πάλι ήταν η ίδια μουσταρδούλα που ήξερα...και τώρα μάλλον το τακτοποίησα στο μυαλό μου και ρώτησα

ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το ενδιαφέρον....

Yπαρχουν και ανθρωποι που νιωθουν αβολα σε ξενο περιβαλλον. Αν δεν ειναι στο σπιτι τους τρελαινονται, μελαγχολουν... Θεωρω οτι ειναι το ιδιο και με τις γατες. Καποιες νιωθουν ανετα στο σπιτι που θεωρουν δικο τους, και αν τις πας σε αλλο ειναι αλλες...γατες. Υπαρχουν και αυτες που ειναι μεγαλοι εξερευνητες, που εχουν περασει απο 5 σπιτια και ειναι σε ολα το ιδιο πλασματακι, οπως ειναι ο Μικοτο μου. Δεν τολμω να διανοηθω οτι ο Μικοτινος αγαπαει περισσοτερο την χνουδωτη του μαξιλαρα απο εμενα. Γιατι και στην κρητη και στην αθηνα το ιδιο μου φερεται, αγαπησιαρης και αξιολατρευτος. Θεωρω οτι ειναι το ιδιο και με την γατουλα σου. Τσατιστηκε που την πηρες απο την εδρα της, και σου λεει, "παρε μια ξεγυριστη χαζοβιολα, που μου θες και βολτες!" Αλλα δεν παυει να σε αγαπαει. Εσενα περιμενει πισω απο την πορτα ποτε θα γυρισεις (ακομα και οταν εχει φαι και νερο) και σε σενα ερχεται καθε πρωι για αγαπουλες. Λεω τωρα, δεν ξερω αν ειναι στριτζω το γατουλινι σου :rolleyes:

Η Ραλλού περνά μισό χρόνο στη Λάρισα, μισό στο χωριό, γνωρίζει και τα δυο τα σπίτια και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Και με το Τζο σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί κάποια στιγμή να είμαστε στο χωριό. Κι είναι πολύ δελεαστικό... 2 στρέμματα περιφραγμένα με δέντρα, θα ήταν παράδεισος για εκείνον! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μια τρύπα που δεν έχουμε εντοπίσει στην περίφραξη, πιθανό σκαρφάλωμα σε κλαδιά που γέρνουν προς τα έξω...
Για να μπορέσουμε να τον εμπιστευτούμε στον κήπο (και πάντα με επίβλεψη) θα πρέπει να περάσουν αρκετές εβδομάδες, να έχει μυρίσει καλά το χώρο, να τον θεωρήσει δικό του.

στριτζω τί θα πει;:D από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα πει 'παράξενο';΄
είναι ένα αγγελούδι, νυχιά δεν ξέρω τί σήμαινε [εκτός από τις πρώτες μας νύχτες] αλλά και στα παιχνίδια της είναι πολύ ήρεμη...

λέτε να ξαναδοκιμάσω να την πάω στο άλλο σπίτι;
δεν θα την αφήσω, απλά επίσκεψη κάναμε... και ούτε καν φύγαμε από το κτίριο! μήπως φοβήθηκε ότι θα την παρατούσα εκεί;

αναρωτιέμαι γιατί δε γνωρίζω....:redface:

στριτζω τί θα πει;:D από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα πει 'παράξενο';΄
είναι ένα αγγελούδι, νυχιά δεν ξέρω τί σήμαινε [εκτός από τις πρώτες μας νύχτες] αλλά και στα παιχνίδια της είναι πολύ ήρεμη...

λέτε να ξαναδοκιμάσω να την πάω στο άλλο σπίτι;
δεν θα την αφήσω, απλά επίσκεψη κάναμε... και ούτε καν φύγαμε από το κτίριο! μήπως φοβήθηκε ότι θα την παρατούσα εκεί;

αναρωτιέμαι γιατί δε γνωρίζω....:redface:

Στριτζω εννοω κακιστρω, κακοτροπη, οχι αγαπησιαρα :P Αλλα αμα λες οτι ειναι ενα αγγελουδι :/: Τοτε απλα θελει το χρονο της να προσαρμοστει. Αυτος ο χρονος μπορει να ειναι απο 5 μερες μεχρι και βδομαδες, αναλογα με την ηλικια απο οτι ξερω. Αν δεν της αρεσει να μετακινειται, απλα θα βασανιζεται αν την πηγαινεις περα δωθε :/: Εκτος και αν υπαρχει η αναγκη να μεινει με την μαμα σου καμια φορα, και θες να την μαθεις, θα σου ελεγα να την πας για κανα δυο μερουλες εκει να δεις αν συνηθιζει.

Εγω ειδα την διαφορα στον Μικοτο, που οπου τον παω παθαινει τραμπακουλο να εξερευνει (ακομα και μετα απο 8 ωρες ανευ κατουρηματος στην γατοφορο, αγνοουσε την τουαλετα για μιση ωρα, μεχρι να εξερευνησει το σπιτι στο Ηρακλειο και μετα πηγε πιπι του) εχει περασει απο συνολο 6 σπιτια μεχρι τωρα, και ειναι πανευτυχης σε ολα, ενω απο την αλλη η Σημελα, η μαυρη φουντωτουλα που φιλοξενουσα, της πηρε 5 μερες να συνηθισει στο σπιτι μου, τον πρωτο καιρο την κυνηγουσα κατω απο τον καναπε και το κρεβατι. :/: Ασε που ηθελα να την σηκωσω και εβγαζε νυχι να γατζωθει, ριγε με ειχε κανει. Μετα ηρεμησε, συνηθισε.

μα η σημελα ουτε εσενα σε ηξερε ε ? γιατι και η δικια μου εκανε ενα μηνα να συνηθισει και εμενα και το σπιτι...

μα η σημελα ουτε εσενα σε ηξερε ε ? γιατι και η δικια μου εκανε ενα μηνα να συνηθισει και εμενα και το σπιτι...

Ουτε ο Μικοτο με ηξερε, και του πηρε γυρω στα 26 δευτερολεπτα να με συνηθισει, και πολυ σου λεω :lol: Και σε καθε σπιτι που μπαινει, ειναι λες και ηταν μεσα χρονια. Ακομα και στην τριοροφη μεζονετα του αγοριου μου στην Ολλανδια, οπου και βρισκεται τωρα.
Η Σημελα ηταν και 30 ημερων οταν μου την φερανε, και ο Μικοτο που ειχε ηδη πατησει το τετρακιλο ηθελε να παιζει μαζι της, οποτε ισως εφταιγε και αυτο που ηταν τοσο διστακτικη. Ηταν μια σταλιτσα μωρε. Γαμωτο, την πεθυμησα τωρα :cry:

δεν το πιστευω αυτο σε καμια μα καμια περιπτωση!!! Οταν αφησα τον ναρουτο για 3 μηνες με τον αδερφο μου, ηταν φανερα στρεσσαρισμενος απο την απουσια μου (βαριεμαι να αναφερω τι εκανε, θα μεινω στο οτι πηγε 2 φορες και αφησε τα σοκολατακια του στο κρεββατι μου). Οταν επεστρεψα εγινε το πιο χαδιαρικο, το πιο γλυκο και το πιο χαρουμενο γατι του κοσμου.

χεχεχε..έχεις τέλειο nick εσύ με τα περίεργα γραμματάκια..πώς κατάφερες να το περάσεις; τέλειο!

δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος η μουσταρδούλα να αλλάξει σπίτι γιατί ακόμα και να λείπω έρχεται η μητέρα μου εδώ, απλά ήρθε η θεία μου και ήθελε να δει τη μεγάλη της παρέας και σκέφτηκα να την ανεβάσω ένα λεπτάκι....το ριγέ αυτό που λες το είδα επάνω μου! δηλαδή η αδερφή μου το είδε όταν τσέκαρε την πλάτη μου, εγώ απλά το ένιωσα....

χαίρομαι για αυτά που λέτε κορίτσια, ότι οι μικρές μου με αγαπάνε πιο πολύ από τα μαξιλάρια γιατί το σκεφτόμουν να σας πω την αλήθεια από αυτό που είχα διαβάσει!

χεχεχε..έχεις τέλειο nick εσύ με τα περίεργα γραμματάκια..πώς κατάφερες να το περάσεις; τέλειο!

δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος η μουσταρδούλα να αλλάξει σπίτι γιατί ακόμα και να λείπω έρχεται η μητέρα μου εδώ, απλά ήρθε η θεία μου και ήθελε να δει τη μεγάλη της παρέας και σκέφτηκα να την ανεβάσω ένα λεπτάκι....το ριγέ αυτό που λες το είδα επάνω μου! δηλαδή η αδερφή μου το είδε όταν τσέκαρε την πλάτη μου, εγώ απλά το ένιωσα....

χαίρομαι για αυτά που λέτε κορίτσια, ότι οι μικρές μου με αγαπάνε πιο πολύ από τα μαξιλάρια γιατί το σκεφτόμουν να σας πω την αλήθεια από αυτό που είχα διαβάσει!

Eιναι το ονομα του γατουλινου μου στα ιαπωνικα :happy: Σημαινει πριγκηπας, και η γραμματοσειρα λεγεται hiragana, αν θες να την κατεβασεις. Μπορω να σου γραψω και το μουσταρδουλα στα ιαπωνικα αν θες :P !

ムスタルヅゥラ

Επειδη δεν εχουν τα δικα μας γραμματα, αναγκαστικα η μουσταρδουλα σου εγινε μουσουταρουδουλα :lol: Το ου ομως οι ιαπωνες το λενε σχεδον αηχα.

Ο Μικοτο ειναι ευτυχισμενος και με το αγορι μου, ειναι πολυ καλοβολο γατι. Οταν ομως βαζουμε καμερα με τον Σεμπαστιαν, και σηκωνει τον Μικοτο κοντα στην οθονη, αυτος βαζει το πατουσακι του εκει που ειναι το μαγουλο μου :redface: Επισης, του ειχα δωσει ενα μαξιλαρακι αγαπημενο, που το ειχα ψεκασει με το αρωμα μου στην μια πλευρα. Και μου ελεγε ο Σεμπαστιαν πως ο Μικοτο το αγνοουσε, μεχρι που το γυρισε απο την μερια που το ειχα ψεκασει, οποτε περασε ο Μικοτο απο διπλα του, το μυρισε λιγο και μετα πηγε και ετριβε το κεφαλακι του πανω του και γουργουριζε :cry: Μου λειπει το μωρο μου!

τί καλή που είσαι! η ムスタルヅゥラ έχει ξαπλώσει στο πληκτρολόγιο[πώς αλλάζει το χρώμα; μπερδεύτηκα!!] και λίγο δυσκολεύομαι να πληκτρολογήσω. θα ήταν τέλειο να το βάλω στην υπογραφή αλλά δεν θέλω να σου στερήσω τη μοναδικότητα και την υπεροχή του ονόματός σου.θα το κρατήσω απλά για σπέσιαλ εμφανίσεις...:D

το καταλαβαίνω πόσο πολύ σου λείπει!!
γιαυτό σου εύχομαι να κάνεις συχνά επισκεψούλες για να βλέπεις τους δύο άντρες σου!!!!:)

ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο τόπικ αυτό, νομίζω ότι δεν θα προσπαθήσω τώρα κοντά να της ξανακάνω μετακόμιση έστω και για 5 λεπτά... ας έρχονται οι άλλοι να μας βλέπουν!:)

Εγω νομιζω οτι δενονται με τον ανθρωπο αλλα οτι ο χωρος τοπυς δημιουργει ασφαλεια αν εχουν μεγαλωσει σε αυτον. Πχ γατακι απο εξω ηταν ο αντρας ο σωστος μια χαρα προσαρμοστηκε στου διαολου τη μανα στον κυριο που τελικα τον δωσαμε γιατι κριναμε καταλληλοτερο απο τη γαλλιδα κυρια που τελικα δεν ηρθε στο ραντεβου. Ο γατουλης πηδηξε στην αγγαλια του κυιου κα τους αφησαμε αγγαλια.Εαν ειχε δεθει με τον τοπο θα προσπαθουσε να ξαναγυρισει, αυτουνου ουτε του περασε απο το μυαλο , μονο την αγγαλια σκεφτότανε.
Το ιδιο και πολλα αλλα μεγαλυτερα που εχουμε δωσει. Οταν βρηκαν τον καταλληλο ανθρωπο προσαρμοστηκαν μια χαρα μ την καταλληλη διασικασια πριν. Ουτε που τους περασε απο το μυαλο να ξαναγυρισουν.

Ευχαριστιση μου :happy: Διαλεξα ενα μουσταρδι, για να ταιριαζει :P Εκει που εχε το μεγαλο Α οπως γραφεις, και απο κατω μια μαυρη γραμμη και απο διπλα ενα μικρο τριγωνακι που κοιταζει προς τα κατω, ετσι αλλαζεις χρωμα :P

ムスタルヅゥラ

Και με απλα μαυρα γραμματα.

Καλεεεεε, αλλαξε το nickname σου αν θεεεες :lol: Σιγα μη σου ζητησω και το copyright! :up:
Εγω στην παρουσα φαση ειμαι Πολωνια για ερασμους, στις 30 Οκτωβρη ομως θα παω για Halloween στην Ολλανδια να δω τα αντρακια μου :happy: Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αδημονω. :rolleyes:

Χαρα μου να συμμετεχω στο τοπικ :happy: Ειναι κατι που με απασχολει και μενα, καθως ειναι η πρωτη φορα που ο Μικοτο ειναι μακρια μου τοσο καιρο, και φοβαμαι οτι ισως με ξεχασε. :( Το αγορι μου μου λεει οτι μοιαζει να με αναζηταει, αλλα δεν ξερω, θα δω αντιδρασεις σε μια βδομαδα που θα παω. Ασε που αυτο το γατι μοιαζει να αγαπαει ολο τον κοσμο, και καμια φορα με πιανουν οι ζηλιες, αραγε ξερει οτι ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ειμαι η μανουλα του? :cry: :rolleyes:

δεν το πιστευω αυτο σε καμια μα καμια περιπτωση!!! Οταν αφησα τον ναρουτο για 3 μηνες με τον αδερφο μου, ηταν φανερα στρεσσαρισμενος απο την απουσια μου (βαριεμαι να αναφερω τι εκανε, θα μεινω στο οτι πηγε 2 φορες και αφησε τα σοκολατακια του στο κρεββατι μου). Οταν επεστρεψα εγινε το πιο χαδιαρικο, το πιο γλυκο και το πιο χαρουμενο γατι του κοσμου.

Θα συμφωνησω μαζι σου.

Κι εμενα μου το εχουν πει κατα καιρους οτι μας θελουν απλα για το φαγητο και τη στεγη αλλα ο πρωτος γατος που ειχα οταν ακομη πηγαινα δημοτικο, οταν εφευγα διακοπες στο χωριο εμενε σπιτι με τη μαμα μου αλλα δεν ετρωγε σχεδον καθολου μεχρι να επιστρεψω και γενικα ειχε εντελως διαφορετικη συμπεριφορα. Και την ιδια στεγη ειχε και τροφη και καλη παρεα.

Νομιζω η μουσταρδουλα σε γρατσουνισε γιατι δεν τη πηγες με γαοφορο και γιατι ισως ησουν λιγο ανχωμςνη στον τροπο με τον οποιο εκανες τη μεταφορα. αν την αλλη φρα τη πας με γατοφορο και τη περιμενουν τα γνωστα αντικειμενα θα ειναι πολύ διαφορετικα

και πάλι σε ευχαριστώ πρίγκηπα στα ιαπωνικά!
μη στεναχωριέσαι για το αγόρι σου το μικρό, φαντάζομαι σε σκέφτεται όπως και το μεγάλο....

ευχαριστώ κορίτσια για τις συμβουλές σας... η μουσταρδούλα ήρθε να με μαζέψει όπως κάθε βράδυ...μάλλον δικό μου ήταν το λάθος ασημίνα,δεν σκέφτηκα τη γατοφόρο!

Δεν ειναι σκυλακι. Αλλα α θελεις μπορεις να τη μαθεις να κυκλοφορει στην ιδια πολύκατοικια για επισκεψεις με σαμαρακι και να πηγαινετε επισκεψεις

χεχεχε....αυτό θα είναι πολύ αστείο!! έχω δει σε ντοκιμαντές μια κυρία που έτσι έβγαζε βόλτα την γάτα της. η διαφορά ήταν ότι η κυρία ζούσε στην ιταλία! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back