evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
22-10-09
02:49
κι ομως εχει πολλα μελη του φορουμ που τα εκπαιδευσαν και βγαινουν βολτα με σαμαρακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα.
22-10-09
10:43
Οπως λεει και η Εβελινα πολλοι το εκπαιδευσαν και οχι μονο στο εξωτερικο!
Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω κι εγω και το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι τι θα πει η γειτονια και γενικα οσοι με δουν να βγαζω βολτα γατακι
Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω κι εγω και το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι τι θα πει η γειτονια και γενικα οσοι με δουν να βγαζω βολτα γατακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα.
22-10-09
10:56
Εγώ πάλι με τον μικρό μου έχω καταλάβει ότι είναι συνδυασμός δεσίματος..Είναι δεμένος με το σπίτι γιατί το θεωρεί χώρο του και περνάει καλά σε αυτό..Όμως πέρα από το χώρο του περνάει καλά γιατί είμαστε και εμείς μέσα..Στην πρώτη απόπειρα διακοπών τον είχαμε μαζί μας, φάνηκε έντονα ότι δεν πολυχάρηκε την αλλαγή περιβάλλοντος..Από την άλλη όταν ξαναφύγαμε και δεν τον πήραμε μαζί μας, φάνηκε έντονα πόσο του έλειψε η παρουσία μας..
Όσο για το σαμαράκι, έχω πετύχει κυρία στην Άνω Πόλη να βγάζει κανονικά βόλτα την γατούλα της..Στον δικό μου το έχω προσπαθήσει αλλά μου φάνηκε ότι πιεζόταν πολύ και δεν το συνέχισα..
Όσο για το σαμαράκι, έχω πετύχει κυρία στην Άνω Πόλη να βγάζει κανονικά βόλτα την γατούλα της..Στον δικό μου το έχω προσπαθήσει αλλά μου φάνηκε ότι πιεζόταν πολύ και δεν το συνέχισα..
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
22-10-09
11:39
εγώ θα το έκανα στη γειτονιά αλλά φοβάμαι τα αδέσποτα σκυλιά, μη γίνει κανένα κακο
θα περιοριστούμε στην κυκλοφορία με σαμαράκι στην ίδια πολυκατοικία!!χεχεχε.....
ευχαριστώ κοριτσια για τις σκέψεις σας, νομίζω ότι πήρα τις απαντήσεις μου....

θα περιοριστούμε στην κυκλοφορία με σαμαράκι στην ίδια πολυκατοικία!!χεχεχε.....
ευχαριστώ κοριτσια για τις σκέψεις σας, νομίζω ότι πήρα τις απαντήσεις μου....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum