Οι γατούλες τις γειτονιάς μου είναι έγκυες :(

Alniyat

Νεοφερμένο μέλος

Η Alniyat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Καλημέρα, έχουμε δύο γλυκές γατούλες στην γειτονιά που τις ταϊζει μια κυρία. Είναι λιγότερο από χρόνο. Απ’ ότι μου είπε χθες κάλεσε να τις στειρώσουν αλλά (η μια σίγουρα ή άλλη ίσως) είναι έγκυες. Κι άλλα γατάκια σε λίγο σε γειτονιά με νευρικά σκυλιά :(

Συμβουλές? Λέω να δώ μήπως μπορεί να κρατήσει η μάνα μου κανένα ή εγώ μέχρι να υιοθετηθούν τα μικρά (όταν γεννηθούν) και να στειρωθεί η μαμά. Δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο όμως. Θα ρωτήσω και την κυρία. Σε πόσο καιρό γενάνε οι γάτες? Την είδα και είναι αρκετά φουσκομένη. Μπορεί κανείς άλλος να βοηθήσει? Υιοθετούνται εύκολα τα μικρά?

Τέλος πάντων, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη :hmm:

ΥΓ. Η κυρία έχει φαεί την αστυνομία δυο - τρεις φορές επειδή ταιζει τα αδέσποτα, τα πάει στον γιατρό και είχε προσπαθησει να πιάσει τις γάτες νωρίτερα για στείρωση οπότε παρακαλώ όχι σχόλια σχετικά με το τι θα έπρεπε να κάνει. Αργησε το ξέρω αλλά βοηθάει και αυτή χωρίς να έχει κάποια υποχρέωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η εγκυμοσύνη καρατάει χονδρικά 2 μήνες. Στείρωση σε εγκυμοσύνη γίνεται. Φυσικά οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.. τα μικρά ΔΕΝ δίνονται εύκολα, και τα καλά σπίτια είναι λίγα δυστυχώς.

Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες στα χαρίζονται να δείς τί γίνεται... και ακόμα τα μικρά των σκουπιδιών είναι λίγα... τα πολλά θα έρθουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,
καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση που έχετε έρθει. πιστεψε με ομως αν ο γιατρός ειναι καλός γίνεται διακοπή της κύησης και στείρωση στη γατούλα εκτός πια αν ειναι στις τελευταίες μερες της εγκυμοσύνης.
Κανένας δεν έχει υποχρέωση να ταιζει τα αδεσποτα αλλα και όλοι οποτε δεν ρίχνουμε φανταζομαι σε κανεναν ευθυνες...
Οι γατουλες ειναι ημερες; μπορεί δηλαδη να τις βαλει σε μια γατοφορο για να πανε για την επεμβαση στο γιατρό; Εγω και οι δυο γατουλες που στείρωσα (αδεσποτες) ήταν σε εγκυμοσύνη. Τις φιλοξένησα την μια 2 μέρες σε ενα δωματιο απομονωμένο στο σπίτι και την αλλη στο κτηνιατρειο και μετα δεν είχαν κανενα προβλημα.
Αν παλι γεννήσουν τα θεματα ειναι αρκετα. Θα τα βρειτε τα μικρά; θα τα προλαβετε ζωντανα; επισης θα πρεπει τουλαχιστον ενα διμηνο να θηλαζουν οποτε ή θα φιλοξενηθουν καπου με τις μητερες τους ή θα ειναι εκτεθειμενα στο δρομο με ολους τους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται..

Η μια είναι ήμερη (σχετικά ) η άλλη όχι, φοβάται και την σκιά της γι αυτό και δεν είχε γίνει στείρωση μέχρι τώρα. Της είπαν ότι πρέπει να τις πιάσει και δηστυχώς δεν μπορούσε :( Από όσο κατάλαβα ήρθαν και τις είδαν τις γατούλες πριν λίγες μέρες (δεν κατάλαβα από που) και είπαν στην κυρία ότι στείρωση δεν γίνεται. Θα ξαναμιλήσω μαζί της και θα σας ενημερώσω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back