Οι γείτονες μου απειλούν τη ζωή της γατούλας

mits1234

Νεοφερμένο μέλος

Ο mits1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Εχουμε μια γατουλα στην πολυκατοικια και επειδη κολλησαμε ψυλλους χωρις ομως να φταιει αυτη ,αλλα διαφορα γατια που εμπαιναν απο τρυπα στην πορτα του φωταγωγου, φοβομαστε οτι θα θελησουν να την σκοτωσουν γιατι ολοι ταχουν βαλει μαζι της μιας και μονο αυτη ειναι κοινωνικη και ανεβαινει στους οροφους.Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να την παρω σπιτι γιατι θα θελει γιατρους και φαρμακα.Εχω ενα κλουβι και θα μπορεσω να την πιασω.Ξερετε να μου προτεινετε τι μπορω να κανω, που μπορω να την παω???

Ειναι επειγον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε μια γατουλα στην πολυκατοικια και επειδη κολλησαμε ψυλλους χωρις ομως να φταιει αυτη ,αλλα διαφορα γατια που εμπαιναν απο τρυπα στην πορτα του φωταγωγου, φοβομαστε οτι θα θελησουν να την σκοτωσουν γιατι ολοι ταχουν βαλει μαζι της μιας και μονο αυτη ειναι κοινωνικη και ανεβαινει στους οροφους.Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να την παρω σπιτι γιατι θα θελει γιατρους και φαρμακα.Εχω ενα κλουβι και θα μπορεσω να την πιασω.Ξερετε να μου προτεινετε τι μπορω να κανω, που μπορω να την παω???

Ειναι επειγον!

Πήγαινε σε ένα κτηνιατρείο ή pet shop και ζήτα Frontline για γάτες αυτό θα σκοτώσει τους ψύλους και θα την προστατέψει για κανα 3μηνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ

Την εχω ηδη ψεκασει αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο. Ηθελαν να την ξεπαστρεψουν απο καιρο και βρηκαν ευκαιρια. Το προβλημα ειναι οτι η γατουλα δεν μπορει να μεινει αλλο στη πολυκατοικια. Που μπορω να την παω?

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΝ

Καλησπέρα!!!!Δύσκολα τα πράγματα...Προσπάθησες να τους εξηγήσεις πως δεν φταίει εκείνη για ότι έχει γίνει(:redface:);;;Ή ανέκαθεν δεν μιλιούνται...;;;Απ' ότι κατάλαβα είναι αδέσποτη...Μπορείς να βάλεις μία αγγελία και να την δώσεις:/:.Μέχρι τότε δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να την φιλοξενήσει;;;

Εφόσον δεν έχει ψύλλους δεν μπορείς να την πάρεις προσωρινά στο σπίτι σου και ας μην της πάρεις φάρμακα.Μόνο το φαγάκι της να της δίνεις. Αν κινδυνεύει όσο λες δεν υπάρχει επιλογή. Ούτως ή άλλως όλα τα εμβόλια της γάτας γίνονται για να προστατέψουν κατά βάση την ίδια και όχι εσένα από αυτήν. Και αφού θα την έχεις εξασφαλίσει και δεν θα κινδυνεύει μπορείς να αρχίσεις να καλείς φιλοζωικές, μήπως μπορεί κάποια από αυτές να την αναλάβει.
Επίσης ψάξε μεταξύ φίλων και γνωστών μήπως μπορεί κάποιος να την φιλοξενήσει -έστω και προσωρινά- σε μια αυλή ή κάτι τέτοιο. Άλλη λύση δεν βλέπω..

Απάντηση: Επείγον!!

Γιατί δεν βάζεις και εδώ μία αγγελία;

Καλησπέρα, φίλε mits1234! :)
Σου στέλνω ένα προσωπικό μήνυμα (private message) σχετικά με τη γατούλα. :)

Βρεθηκε λυση για τη γατουλα και ολα καλα, σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και τις προτασεις και εγω και η γατουλα

Πες μας και εμας τι έγινε να χαρούμε μαζί σας. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back