mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
(δεν θα του το πω οτι τον ξεχασατε, μη φοβαστε)
ξέρω οτι τον αγαπάτε το ίδιο,απλά ειναι πιο low profile γάτος..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το χιονακι αιορα ειναι διπλα σε μια χριστουγενιατικη συνθεση εχεις δικιο για τη χαλαρωση, με φυτα με γατες και χωρις ΤΒ, το σπιτι ειναι οαση.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τον Βαλεντίνο και τον Σίβα της Ισμήνης τον είπαμε?
Επίσης την Αγγελαδίτσα και την Κουτσή Μαρία της Σαρδέλας, τον αρρωστούλη αδεσποτούλη Κύρο, τον Πίσπο ή Gruben του Paladin. Θα έλεγα και τον κούκλο Τσε αλλά με πρόλαβε η Νότα

RedCat
Διάσημο μέλος
Σας ασπαζομαι (μετά μανίας)
Τσε Μπέρι (γάτος με ονοματεπώνυμο)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Παρακαλούμε τίποτα! Το επίθετο το είχα ξεχάσει....σας ευχαριστώ Ασπασία για τα καλά σας λόγια. Θα ενημερώσω την μητέρα μου να μην στεναχωριέται, οτι δεν με θυμαστε![]()
Σας ασπαζομαι (μετά μανίας)
Τσε Μπέρι (γάτος με ονοματεπώνυμο)![]()
Α, και την επίσης συγχωρεμένη Χιονάτη της μαμάς της Ροτόντας. Πειράζει που θυμάμαι και τις γατούλες μου δεν είναι πια κοντα μας?

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
μας πιανει και την πολυθρονα..αφού για να τον ξεφορτωθούμε περιμενουμε τις ειδήσεις της ΝΕΤ (όπως προειπα)..

Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Κανένας δεν θυμήθηκε τον Πάρι. Και τους άλλους έξη: Χιονάτη, Πεπίτα Κορασόν, Πέρλα, Λούσιφερ, Κυρά ή Γκριζάρα, Κυρούλα ή Κυράκι ή Παιδί......
βλέπετε τυχαίνει να είνα low profile όχι οι γάτες αλλά η γατομαμά....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειναι οπως με το εταιρικο προφιλ: Πρεπει να ειναι ξεκάθαρο, ξεχωριστο και ευδιακριτο! (Θανάση εσένα εννοώ!
Σε μπερδεύω συνέχεια με τις αλλαγές!).Λοιπόν εγώ έχω συνδέσει τη φάτσα της Πατούνας με τη Φρόσω.
Τη Βικτώρια με τη Ροζ Πατούσα ονόματι Xουζούρης (ξέρω ο Χουζούρης ειναι κατάμαυρος και υπάρχει ο Τελείας και Παύλας, το Μπεζάκι. Τους άλλους δεν τους θυμάμαι).
Την Ελένη με τη Σαρδέλα.
Την Ασπασία με το Χιόνη.
Τη Νερίνα με τις κόρες της (Νάσια, Νερίνα).
Την Αιώρα με την Όπρα.
Την Αθανασία με τη Νιάρα.
Την Όλγα με τη Μέλανη (παρόλο που ειναι και η Μπιάνκα στη φωτο και παρόλο που εχω ακουσει για Καρμέλα και Σακίρα).
Τη Μαριελ με την Τσίκυ.
Την Paris (που νόμιζα οτι εισαι αντρας) με μια κοκκινοασπρη γατούλα.
Την Αγγελική το ίδιο.
Τη Κατερίνα με ενα κόκκινο και ενα γκρι γατόνι (Ποκίτο - Πέπε) με φόντο θερμούς τόνους.
Τη Μαριελ με τη φάτσα της Τσίκυ.
Τη Michelle με το Vector.
Tη Ροτόντα με το γραφικό σε πράσινο και μαύρο.
Και φυσικά το Σάκη με την Anabou!
Αυτά!
* Τη Νοτα με το ενυδρειο! (ξερω ξερω ασχετο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Λογικό Ισμήνη..είμαι και ψαράκι έτσι κι αλλιως
Τον Σιβα σου όμως αδύνατον να τον ξεχάσω...

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έχω συνδέσει τα πρόσωπα σας με τις φωτο στο άβαταρ, γι αυτο και παθαινω μια ψιλοσυγχυση με αυτους που τα αλλαζουν συχνά.
Ειναι οπως με το εταιρικο προφιλ: Πρεπει να ειναι ξεκάθαρο, ξεχωριστο και ευδιακριτο! (Θανάση εσένα εννοώ!Σε μπερδεύω συνέχεια με τις αλλαγές!).
Κι εγώ σας έχω συνδέσει όλους με το avatar, όπως ακριβώς η Ismini!!!
nala1
Νεοφερμένο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω συνδεω το αβαταρ με τα προσωπα

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα καλά είναι;Εγώ έχω συνδέσει τα πρόσωπα σας με τις φωτο στο άβαταρ, γι αυτο και παθαινω μια ψιλοσυγχυση με αυτους που τα αλλαζουν συχνά.
Ειναι οπως με το εταιρικο προφιλ: Πρεπει να ειναι ξεκάθαρο, ξεχωριστο και ευδιακριτο! (Θανάση εσένα εννοώ!Σε μπερδεύω συνέχεια με τις αλλαγές!).
Το άλλαξα να είναι και το δικό μου ξεκάθαρο, ξεχωριστό και ευδιάκριτο, βάζοντας την ωραιότερη μου φωτογραφία
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
"Γατοσυντρόφισσα"Συμφωνώ με την προλαλήσασα γατοσυντρόφισσα Ισμήνη.![]()
Μπραβο ρε Θανάση! (Τον ειχα κι εγώ κάποτε στο msn αυτον για avatar!Τώρα καλά είναι;
Το άλλαξα να είναι και το δικό μου ξεκάθαρο, ξεχωριστό και ευδιάκριτο, βάζοντας την ωραιότερη μου φωτογραφία
)Ειναι τόσο γλυκός στη φάτσα ομως που ξεγελάστηκα, παρολο που ξερω για τα κοκκινα οτι ειναι αρσενικά. Οχι οτι τα αγορια δεν ειναι γλυκα...αλλα δεν ξερω αυτος με μπερδεψε! Πάρης!Iσμήνη ......η .....Paris όντως είναι (δηλαδή είμαι) γυναίκα ....όσο για την ........κοκκινόασπρη γατούλα (!!!!!) του avatar είναι ο θηριώδης (στο μέγεθος μόνο) αλλά γλυκύτατος Πάρις, ηλικίας 7 ετών και βάρους 8 κιλών (!!!) - ζωή νάχει φυσικά - που είναι ένας από τις 7 γάτες που κάνουν τη ζωή στο σπιτι λίγο πιο δύσκολη και πολύ πιο ωραία.
Ονομα και πράγμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραιος ο Θανασης!! Πιο καλλιτεχνικη ειναι αυτη η φωτο σου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool