marigo173
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορεί να πλησιάσει ουτέ καν μικρό γατάκι το σπίτι και η κυρία το κυνηγάει μέχρι τελικής πτώσης! Συνήθως γυρνάει πίσω αλώβητη αλλά χτες το πρωί γύρισε με γρατσουνιές στ αυτιά, στο στόμα και μικρή ευτυχώς δαγκωνιά στην ουρα
. Μάλλον την πήρε ξώφαλτσα αυτή την φορά ο άλλος γάτος γιατί δεν μοιάζει να έχει πρηστεί ή να είναι ερεθισμένο αλλά πάλι θα έχω την έννοια της μερικές μέρες για να δω πως πάει. Ελπίζω να μην χρειαστούμε πάλι κτηνίατρο
.Και πεστε μου εσείς ρε παιδιά, όταν δεν την είχα στειρώσει τσακωνόταν γιατί είχε οίστρο, όταν είχαμε τα μωρά στο σπίτι προστάτευε τα μωρά.. Τώρα στειρωμένη και καλοταϊσμένη γατούλα τι δουλειά έχει να μπλέκει σε καβγάδες;!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Μπιζου,ενω στην αρχη δεν ασχολιοταν καθολου με τον Ραμση-μαλιστα εκεινος δυσανασχετουσε και ζηλευε-πλεον τον εχει τρελλενει στο κυνηγημα και τις φαπες,κι οχι μονο τις κλασσικες,τις ακινδυνες.Πιανονται σωμα με σωμα και ουρλιαζει ο Ραμσης,τον εχει ταραξει τον καημενο.Αυτη το βλεπει σαν παιχνιδι,εκτονωνεται αλλα ο Ραμσης-που γενικα θελει κ την ησυχια του ως κλασσικο περσικο-τα'χει δει ολα ο φουκαρας,εχει απελπιστει,και μαζι του κι εγω με την κατασταση.
Τον εχω απο το Πασχα κι ακομα δεν τα εχουνε βρει,τι θα γινει;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ο Ραμσής είναι πιο ήσυχος και μάλλον θέλει η Μπιζούδω πιο ενεργή συμμετοχή στις τρέλλες της
elvenstar
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Εχω βγαλει βιντεο για να δειτε,καποια στιγμη θα το ανεβασω.
Γιατι ετσι΄ομως;Του πηρε τον αερα κ το εκμεταλλευεται;;;
elvenstar
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Στην αρχη της επιτιθοταν αυτος,γι'αυτο λεω οτι του πηρε τον αερα.
Τι να κανω τωρα;;;;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,αλλα και παλι θα επρεπε να τον στριμωξω σ'ενα δωματιακι,κριμα ειναι.Εκει που ηταν ολα οκ τωρα με αναστατωσαν ρε γμτ!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ελπιζω στα εξής πάντως. Καταρχήν η μικρή θα μεγαλώσει και θα στειρωθεί οπότε κάπως θα χαλαρώσει φαντάζομαι. Και δευτερον αφού πέρα από κάποιες αφαιρούμενες τούφες δεν έχουν σοβαρά προβλήματα (δεν πληγώνουν το ένα το 'άλλο) φαντάζομαι θα βρουν τα όρια τους. Υπάρχουν και χειρότερα. Να επεφτε τόσο ξύλο που να μην μπορώ να σταθώ. Προσπαθώ να μην επεμβαίνω καθως πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους χωρις εμενα διαιτητη (γιατί οταν λείπω;;
Οσο δεν πληγώνονται έχω ελπίδες
Όσο για καταθληψη.... Άσε να δω κάτι τέτοιο πρώτα και θα το αντιμετωπίσω αν συμβει. Ας μην αγχωνόμαστε με κάτι που ισως δεν γίνει ποτεΚαλή τύχη και σε έσενα λοιπόν

Melini
Διάσημο μέλος
κι εγώ έχω αγχωθεί... κι άμα δεν έχεις χωριστό δωμάτιο είναι πιο δύσκολο. Γιατί δε βάζεις το Ραμσή λίγες ώρες στο μπάνιο; Ξέρω ότι τον λυπάσαι, αλλά είναι ευκαιρία για να ηρεμήσει λιγάκι
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μα το πρόβλημα δεν είναι ο Ραμσής. Και είναι κρίμα να νιώσει ο καημένος ότι τιμωρείται χωρίς να έχει κάνει κάτι...Γιατί δε βάζεις το Ραμσή λίγες ώρες στο μπάνιο; Ξέρω ότι τον λυπάσαι, αλλά είναι ευκαιρία για να ηρεμήσει λιγάκι![]()
konstans
Περιβόητο μέλος
Νόνικα μήπως να έπαιζες λίγο περισσότερο με την μπιζού που το θέλει, μπας και ένοιωθε καλύτερα;

Melini
Διάσημο μέλος
Μα το πρόβλημα δεν είναι ο Ραμσής. Και είναι κρίμα να νιώσει ο καημένος ότι τιμωρείται χωρίς να έχει κάνει κάτι...
Το ξέρω και συμφωνώ, αλλά η Μπιζού είναι η πρώτη γάτα στο σπίτι, και δεν πρέπει ούτε κι αυτή να αισθανθεί τιμωρημένη, γιατί θα ζηλέψει και θα γίνει πιο επιθετική... Δε λέω να τον κλείσει με τις ώρες, μόνο για λίγο, για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη Μπιζού και να ηερμήσει κι εκείνος, και μετά να έρθουν πάλι σε επαφή...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οταν λες του χυμαει....του χυμαει επιθετικα με νυχι στο προσωπο ή μονο για αγαρμπο παιχνιδι?
6 μηνες πηρε του Μορφεα να παψει να κυνηγαει τη Σεμελη και μαλιστα πηγαμε και στο γιατρο με τραυματισμο στο ματι της...
Παντως καταθλιψη δεν επαθε...βεβαια τα βρηκανε εξαιτιας του ζευγαρωματος...
Ελενα ποσα κιλα ειναι ο Μπατ και ανησυχεις?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά έτσι είναι σα να επιβραβεύει τη δική της επιθετική συμπεριφοράΤο ξέρω και συμφωνώ, αλλά η Μπιζού είναι η πρώτη γάτα στο σπίτι, και δεν πρέπει ούτε κι αυτή να αισθανθεί τιμωρημένη, γιατί θα ζηλέψει και θα γίνει πιο επιθετική... Δε λέω να τον κλείσει με τις ώρες, μόνο για λίγο, για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη Μπιζού και να ηερμήσει κι εκείνος, και μετά να έρθουν πάλι σε επαφή...![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool