Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά για το πολιτικά:hmm:. Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα κ το ύφος του Forum

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά για το πολιτικά:hmm:. Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα κ το ύφος του Forum

Δεν ξέρω τι λές αλλά εγώ περίμενα υποστήριξη από εσένα αλλά τίποτα!!!!
Nota αν ήταν ζήτημα χρημάτων γιατί δεν ζήτησες προσφορά και από εμένα!!!!!
Θέλω να γίνω γατάκι στη θέση του γατάκι είμαι μία τσιπρίτσα γιατί δεν με θέλετε καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Κίκκη που είσαι αγόρι μου που είσαι ?????:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλα σε στηρίζω. Η μάγισσα είναι δύναμη!!! Τώρα θα πληρωθώ;;;

Λυπαμαι αλλα διαπιστωνω πως δε ξεφυγε η συζητηση τελικα απο τα πλοκαμια της διαπλοκης :P

Εγώ πάντως νομίζω πως θα ψηφίσω ζαμπονάκι, κατά την καθοδήγηση του Τζιμάκου...:rolleyes:

Πολύ καλα σε στηρίζω. Η μάγισσα είναι δύναμη!!! Τώρα θα πληρωθώ;;;

Και βέβαια μέτά την λήξη της απεργίας των τραπεζών θα σου απόσταλεί η επιταγή σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Aλλος για τσιπρίτσα????

Εγώ πάντως νομίζω πως θα ψηφίσω ζαμπονάκι, κατά την καθοδήγηση του Τζιμάκου...:rolleyes:

ποιο ζαμπονάκι τι λέτε καλέ υπάρχει κι άλλο κόμμα???:lol::lol::lol::lol:

Το ζαμπονάκι, μάγισσα, είναι διαβρωτική δύναμη! ;)
Το ρίχνεις στην κάλπη, η λίγδα διαποτίζει τα διπλανά ψηφοδέλτια και τα βγάζεις όλα άκυρα.
(Πρόκειται για διαβόητη πατέντα του Τζίμη Πανούση) :whistle:

Το ζαμπονάκι, μάγισσα, είναι διαβρωτική δύναμη! ;)
Το ρίχνεις στην κάλπη, η λίγδα διαποτίζει τα διπλανά ψηφοδέλτια και τα βγάζεις όλα άκυρα.
(Πρόκειται για διαβόητη πατέντα του Τζίμη Πανούση) :whistle:

Αretha σε βρίσκω πολύ αναρχική και επαναστατική φύση εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο από λίγη αναγνώρισει πολύ ζητάω????:(:bye::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ποιο ζαμπονάκι τι λέτε καλέ υπάρχει κι άλλο κόμμα???:lol::lol::lol::lol:
Θα σε ψηφησω αλλα αλοιμονο σου αμα δεν υπαρξει διαφανια...Θα σας κραξω ολους στην εκπομπι μου χωρευοντας και τραγουδοντας:lol::lol::lol:

εγώ δεν θέλω τίποτε άλλο από λίγη αναγνώρισει πολύ ζητάω????:(:bye::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Α, μη μου βάζεις κλαψομούρικα smilies, δεν σου πάνε καθόλου!!:down:
Όσο για την αναγνώριση... αυτή νομίζω την έχεις ήδη. Έχεις ρεύμα στο mycat!:cool: :D

Όσο για την αναγνώριση... αυτή νομίζω την έχεις ήδη. Έχεις ρεύμα στο mycat!:cool: :D
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Και βέβαια μέτά την λήξη της απεργίας των τραπεζών θα σου απόσταλεί η επιταγή σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μετά την λήξη;;; και επιταγή;;; Δεν μου τα λες καλά προέδρε. Η ψήφος είναι ιερή ξέρεις δεν ξεπουλιέται με επιταγή μόνο μετρητά

Θα σε ψηφησω αλλα αλοιμονο σου αμα δεν υπαρξει διαφανια...Θα σας κραξω ολους στην εκπομπι μου χωρευοντας και τραγουδοντας:lol::lol::lol:

Αγαπητή μου φίλη zorica η διαφάνεια θα είναι το χαρακτηριστικό μας και φυσικά υπέυθυνη για το συγκεκριμένο θα ειστε εσείς για να την ελέγχε τε κιόλας!!!
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας καλοσορίζω στις Τσιπρίτσες!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Μετά την λήξη;;; και επιταγή;;; Δεν μου τα λες καλά προέδρε. Η ψήφος είναι ιερή ξέρεις δεν ξεπουλιέται με επιταγή μόνο μετρητά

Μετρητά μετρητά αλλά πρεπει πρώτα να λήξει ή απεργία γιατί και εμείς ξεμείναμε βρε παιδια!!!!!:cool::cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α! καλα έχει χάρη που είμαι ιδεολόγος. Θα τα δεχτώ κ μετά.
Μάγισσα μπορείς να γίνεις βουλευτής!!!

κοίτα δεν ξέρω για τα smiles!!!!!!
όσο για το ρεύμα πως να μην έχω αφού ανοίγομαι παντού σε πόρτες σε παράθυρα στον Λαζόπουλο (zorica):lol::lol::lol::lol:
τι να πώ δεν ξέρω άντε να δούμε τσιπρίτσες ενωμένες ποτέ νικημένες:up::up::up::up::up::up::up:

Ειδες ποσο αξιζουν οι δημοσιες σχεσεις:P:P:PΔεν πληρωνωνται με λιρες...:lol::lol::lol::lol:

Ειδες ποσο αξιζουν οι δημοσιες σχεσεις:P:P:PΔεν πληρωνωνται με λιρες...:lol::lol::lol::lol:

Ναι εσύ θεά των δημοσίων μου σχέσεων:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back