Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:37 Η Μυρτω4038: #21 17-03-08 13:37 Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #22 17-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:49 Η μαγισσα έγραψε: #23 17-03-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Click για ανάπτυξη... Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΈΙ ΤΗΝ DESDEMONA ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.....Ε!! ΒΟΥΛΛΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η μαγισσα έγραψε: #24 17-03-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... ΚΑΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (λέτε να τον πάρω εγώ που έιναι κι ωραίος .....σαν χαρακτήρα εννοώ μην ξεφύγετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η drusilia έγραψε: #25 17-03-08 13:56 Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:45 Η Desdemona: #22 17-03-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:49 Η μαγισσα έγραψε: #23 17-03-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Click για ανάπτυξη... Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΈΙ ΤΗΝ DESDEMONA ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.....Ε!! ΒΟΥΛΛΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η μαγισσα έγραψε: #24 17-03-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... ΚΑΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (λέτε να τον πάρω εγώ που έιναι κι ωραίος .....σαν χαρακτήρα εννοώ μην ξεφύγετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η drusilia έγραψε: #25 17-03-08 13:56 Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:49 Η μαγισσα έγραψε: #23 17-03-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Click για ανάπτυξη... Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΈΙ ΤΗΝ DESDEMONA ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.....Ε!! ΒΟΥΛΛΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η μαγισσα έγραψε: #24 17-03-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... ΚΑΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (λέτε να τον πάρω εγώ που έιναι κι ωραίος .....σαν χαρακτήρα εννοώ μην ξεφύγετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η drusilia έγραψε: #25 17-03-08 13:56 Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αυτόν τον κάνει καλύτερα ο Παπανδρέου, ας μην του το στερήσουμε (Λοιπόν ως εικονική μοντερέιτορ θα μου στείλω εικονική ποινή γιατί ξέφυγα. Για να δείτε πόσο δημοκρατικό πνεύμα είμαι). Click για ανάπτυξη... Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΈΙ ΤΗΝ DESDEMONA ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ.....Ε!! ΒΟΥΛΛΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η μαγισσα έγραψε: #24 17-03-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... ΚΑΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (λέτε να τον πάρω εγώ που έιναι κι ωραίος .....σαν χαρακτήρα εννοώ μην ξεφύγετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η drusilia έγραψε: #25 17-03-08 13:56 Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ολα αυτα που λετε ειναι πολυ ωραια και συμφωνω και εγω μαζι σας. Απαντηστε μου ομως στο σημαντικοτερο ερωτημα,ποιος θα κανει τον ΤΣΙΠΡΑ? Click για ανάπτυξη... ΚΑΜΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (λέτε να τον πάρω εγώ που έιναι κι ωραίος .....σαν χαρακτήρα εννοώ μην ξεφύγετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:56 Η drusilia έγραψε: #25 17-03-08 13:56 Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αυτο το σκεφτομουν και εγω... Αλλα δεν εχω καταλήξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #26 17-03-08 13:57 Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:00 Η μαγισσα έγραψε: #27 17-03-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπορει να κανεις κι εσυ για Τσιπρας Μαγισσα, ναι, τώρα που το λες... Click για ανάπτυξη... κοίτα έτσι και πάρεις την απόφαση την εύκολη θέλω ψυχογράφιμα δικό μου εδώ και τώρα: τί γνώμη έχετε για την Μάγισσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:07 Η RedCat έγραψε: #28 17-03-08 14:07 παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #29 17-03-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδιά σας "έπιασε " η άνοιξη μου φαίνεται... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ άσχημα είναι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:21 Η RedCat έγραψε: #30 17-03-08 14:21 αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:26 Η drusilia έγραψε: #31 17-03-08 14:26 Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, νατος ο Τσιπρας μου φαινεται, εδω, η μουρλη γατομητερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:28 Η μαγισσα έγραψε: #32 17-03-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: αντιθέτως μια χαρα είναι, εγώ είμαι έτσι ολο το χρόνο, οποτε μπορεί να συντονιστούμε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Γιατί δηλ τώρα θέλεις να πεις ότι τον υπόλοιπο χρόνο με έχεις για σοβαρή??? α!! πρέπει να μου το κάνετε το ψυχογράφιμα δεν γίνεται έχετε λάθος γνώμη για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:35 Η RedCat έγραψε: #33 17-03-08 14:35 εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:36 Η drusilia έγραψε: #34 17-03-08 14:36 Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η μαγισσα έγραψε: #35 17-03-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω ειμαι λιγο εικαστικό δρώμενο όπως λεει και μια κοινή γνωστή μας...αλλά προσπαθώ να το καλύπτω...μαγισσα ναι όντως σε είχα για σοβαροτερη...αλλα αν εσφαλα, συγχωρατε με.. Υ.Γ. αν ειμαι ο Τσιπρας θελω να μου παρετε και μηχανή (την οποία δεν θα μπορώ να την καβαλήσω καθότι ανισσόροπη) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν τον ρόλο του Τσίπρα θα τον πάρω εγώ διότι εδώ και 14 χρόνια οδήγώ και μηχανή εκτό από αυτοκήνητο... και μην μπερδέυεσαι σοβαρή είμαι σοβαοφανής δεν έιμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 14:46 Η μαγισσα έγραψε: #36 17-03-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγω παντως Μάγισσα σε ειχα για σούργελο ευθής εξαρχής (εξου και η αδυναμια στο πρόσωπό σου!) Click για ανάπτυξη... ναι ευχαριστώ πολύ και περίμένω και τα υπόλοιπα της κριτικής!!!!! παρακαλώ συνέχισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:23 Η Raisa έγραψε: #37 17-03-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα λίγα λόγια για την Αλέκα έτσι;;;;; Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:26 Η Desdemona: #38 17-03-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Οχι μόνο λίγα, αλλά και μετρημένα και προσεγμένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η Raisa έγραψε: #39 17-03-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κάτι ήξερα που σε συμπάθησα με τη μια εσένα Click για ανάπτυξη... Τι να κάνουμε αγάπη μου, ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται άσχετο τώρα, αλλά τον Βενιζέλο ποιός θα τον αναλάβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2008 στις 20:34 Η popi έγραψε: #40 17-03-08 20:34 Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν σας ξαναπαίζω,μια φορά μου έτυχε κάτι και μένα και το κάνατε μπάχαλο χωρίς να συμμετέχω.Κι εγώ θα το πω στη μαμά μου,είπε ο μικρος Γιωργάκης,ενώ ο χοντρός Κωστάκης συνέχιζε να τρώει αμέριμνος το σουβλάκι.Καλέ αυτό είναι καλύτερο από το παραμύθι που γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.