Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

Τι να κανω κι`γω χρειαζομαι διακοπες:lol:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααα εγω δεν μπερδευω ποτε δουλεια με διακοπες!!!!:cool::D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε αμα μπορεις και τα συνδιασεις...εισαι στο παραδισο...

αααα εγω δεν μπερδευω ποτε δουλεια με διακοπες!!!!:cool::D:D

δεν ξέρω τι θα κάνει ο Λαζόπουλος με την Σαρρή εσύ την δική μου μύνηση δεν την γλειτώνεις!!!!!
Είπαμε ο Τσίπρας είμαι ΕΓΩ έχω και το μηχανάκι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελα να δώ τις Τσουπρίτσες να φωνάζουν !!!!!!

Ερχεται ο Τσίπραςςςςςςςςς έλα να βλέπω ρεύμα έλα να μαζεύόμαστε σιγά σιγά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(ελπίζω να έρθει κανείς και να μήν φωνάζω μόνη μου..... λές να μην έρθεις κανείς)

Εγώ επιμένω ανεξάρτητη με το ΓΑΤ.Α.ΚΙ.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!:up:

Ελα να δώ τις Τσουπρίτσες να φωνάζουν !!!!!!

Ερχεται ο Τσίπραςςςςςςςςς έλα να βλέπω ρεύμα έλα να μαζεύόμαστε σιγά σιγά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(ελπίζω να έρθει κανείς και να μήν φωνάζω μόνη μου..... λές να μην έρθεις κανείς)
Σε συναυλεια θα μας πας??:lol:

Σε συναυλεια θα μας πας??:lol:

Όχι βέβαια σε προεκλόγικό αγώνα νέας γενιάς

Τσίπραςςςςς Τσίπραςςςςςς Τσίπραςςςςςς !!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:

Εγώ επιμένω ανεξάρτητη με το ΓΑΤ.Α.ΚΙ.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!:up:

Εσύ πια πάντα να θές να ξεχωρίζεις!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όχι βέβαια σε προεκλόγικό αγώνα νέας γενιάς

Τσίπραςςςςς Τσίπραςςςςςς Τσίπραςςςςςς !!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:
Θες να γινεις προεδρος στη θεση του προεδρου και εσυ??:up::lol::lol::lol::lol:

Θες να γινεις προεδρος στη θεση του προεδρου και εσυ??:up::lol::lol::lol::lol:

Μα εγώ είμαι πρόεδρος στις απανταχού Τσιπρίτσες ή τσουπρίτσες ότι προτειμάται:lol::lol::lol::lol::lol:

Εισαι νεος και πολυ ωραιος:cool:για να γινεις προεδρος χρειαζεσαι πειρα...Ο παλιος ειναι αλλιως..:up:

Μπερδευτικατε!!!!! ειπαμε εγω ειμαι ο Προεδρος !!!!!!!!

:lol::lol: ακου κομμα ΓΑΤ.Α.ΚΙ!!!!

Εισαι νεος και πολυ ωραιος:cool:για να γινεις προεδρος χρειαζεσαι πειρα...Ο παλιος ειναι αλλιως..:up:
Οπώτε ψηφίζουμε Karatzaferis που λέει κ η Fantom γιατί κ παλιός είναι κ από εμφάνιση... Πάγκαλος στο πιο κοντό του

Μα εγώ είμαι πρόεδρος στις απανταχού Τσιπρίτσες ή τσουπρίτσες ότι προτειμάται:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω μαζι σου.Τσιπραααας !!!Μου κοψαν το ρευμα και γυρισα σπιτι απο τις 11,οποτε ξεκιναω προεκλογικο αγωνα MAGISSA for president!!!
MA-GI-SSA MA-GI-SSA MA-GI-SSA!!!

Εγω μαζι σου.Τσιπραααας !!!Μου κοψαν το ρευμα και γυρισα σπιτι απο τις 11,οποτε ξεκιναω προεκλογικο αγωνα MAGISSA for president!!!
MA-GI-SSA MA-GI-SSA MA-GI-SSA!!!

Αγαπητή μου niki χαίρομαι με την ενσωμάτωσή σου στο σώμα των Τσιπρίτσων και θα ήθελα να σοου πω πως μιας και και είσαι από τα πρώτα μέλη του σώματος θα σε προωθήσω ως ηγετικό στέλεχος

μετά εκτίμησης
MAGISSA

Μετα τις "Γκιοσσες" οι "Τσιπρίτσες". :lol::lol:
Μπράβο αστέρια μου, καλά πάτε, συνεχίστε δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα.
Μου φαίνεται σνα Τσιπρίτσες κερδίζετε εδαφος έναντια στο δικο μου Παπαρηγικό Κόμμα. Ούτε Παπαρήγα δεν βρήκα ακόμα, μονη μου ειμαι... Κλαψ...

Μου φαίνεται σνα Τσιπρίτσες κερδίζετε εδαφος έναντια στο δικο μου Παπαρηγικό Κόμμα. Ούτε Παπαρήγα δεν βρήκα ακόμα, μονη μου ειμαι... Κλαψ...

ποιός το είπε ότι είσαι μόνη στο Παπαρηγικό Κόμμα;:whistle::whistle::whistle::whistle::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ολες Τσιπριτσες δηλώνονται! :down:
Η Μαγισσα εξελισσεται σε εξεχουσα πολιτικη φιγούρα... δυσκολα τα πραγματα.

Ολες Τσιπριτσες δηλώνονται! :down:
Η Μαγισσα εξελισσεται σε εξεχουσα πολιτικη φιγούρα... δυσκολα τα πραγματα.

Μη σκας καλέ:)...είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1013!!!!:up::up::up:
Που θα πάει; το θέμα με τις Τσιπριτσες φούσκα είναι που θα ξεφουσκώσει αργά ή γρήγορα:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back