Οι εκλογές και το >>>>>>> MyCat

Παρακαλώ η αγαπητή Μυτρούλα να προωθήση το θέμα του τραγουδιού του κόμματος ώστε στην επόμενη συγκέντρωσή να είμαστε έτοιμοι και με τον ύμνο!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ αγαπητές συντρόφισσες του ΓΑΤ.Α.ΚΙ.!!! Το κόμμα "Τσιπρίτσες" όπως φαίνεται τα'χει κάνει τακίμια με τους απεργούς της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και παρακωλύει την ανταλλαγή απόψεων από ένα κόμμα το οποίο διέπεται καθαρά από δημοκρατικές αρχές και ήθη. Καταγγέλλω δημόσια τις Τσιπρίτσες και υποβάλλω πρόταση μομφής στο γατοκοινοβούλιο :mad:

OMG

Γατοτζαφερης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγα μη φταίει κ ο ΟΤΕ που δεν έχετε ρεύμα(όχι της ΔΕΗ το άλλο εννοώ)

Τωρα ξεμπερδεψα με ολα και ειμαι ετοιμοπολεμη.Τι νεα στο κομμα ΓΑΤ.ΑΚ.Ι.???:D

Εμείς, αγαπητή μου, τα προσέχουμε τα ρεύματα, διότι:

1) είναι επικίνδυνα, μπορείς εύκολα να την αρπάξεις
2) όπου φυσάει ο άνεμος τα πάει
3) είναι ύπουλα, γιατί σ΄αρπάζουν χωρίς να το θέλεις και να το καταλάβεις
4) σταματούν τόσο απότομα όσο ξεκινούν (πχ. αν κλεισεις ένα παραθυρο)
5) αφήνουν κουσούρια (βλ. αυχενικό)

Προσοχή, λοιπόν, στα ρεύματα των ΜΜΕ!!!!!!!:P:P:P

Αγαπητη μου Ραισα ποσο δικειο εχεις...:up:

Πέστα χρυσή μου σε λιγο θα μας πουν ότι φαίει και ο κακός τους ο καιρός που δεν έχουν ρεύμα!!!!!

Αχ όταν δεν έχεις πρόγραμμα μην περιμένης με την λασπολογία να πάς μπροστά!!!!

ούτε η αρχηγός τους δεν έμφανίζεται!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΙΠΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ αποχωρώ για απόψε και αύριο θα σα έχω έτοιμο τα προεκλογικό μανιφέστο καθώς και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες!!!!

Παρακαλώ τα μέλη της κεντρικής επίτροπής του κόμματος όπως καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να οργανωθούμε για τις εκλογές......

Καλό σας βράδυ προς το παρόν!!!!!:up::up::up::up:

Αγαπητη μου Ραισα ποσο δικειο εχεις...:up:

Αφού έχω δίκιο....τι γυρεύεις με τις Τσίπριτσες;;;;;:blink:
Σε περιμένουμε στο ΓΑΤ.Α.ΚΙ. και στο Κόμμα Παπαρήγα:up::up::up:

Εμείς πάλι δεν φοβόμαστε τα ρεύματα γιατί:
- Όταν έχει ζέστη δροσίζεσαι
- Όταν βάφεις τα νύχια σου στέκεσαι εκεί κ στεγνώνουν
- Όταν βαριέσαι να σκουπίσεις ανοίγεις κ τα παίρνει όλα το ρεύμα
- Μπορεί να μεταφέρει ιώσεις στους αντιπάλους
Και χιλιάδες άλλες χρήσεις που θα τις βρείτε στο βιβλίο που βγάζουμε κ το χρηματοδοτεί η συντρόφισσα του Υπ. Πολ/μου

Καλε...δεν εχει ενσωματωθει σε ενα το κομμα???:blink::blink::blink:
Μενω εκπλικτη!!!

Καλό βράδυ ΑΓΑΠΗΤΕ μου ΠΡΟΕΔΡΕ. Έχω έτοιμο ένα 5ετές πλάνο

ποπι υγείας και διατροφής (μιάς και μπέρδεψε τις τσιπρίτσες με τις τσιπουρίτσες έχει γνώσεις μαγειρικής!!)
και θα επανέρθω με τις θέσεις του κόμματος!!!!!:lol::lol::lol::lol:[/quote]

Ααααααα,όχιιιιιιι θέλω και παιδείας και υγείας:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μπορεί να αργησα να μπω στο κόμμα,αλλά είμαι επι του τρεχάματος.:lol::lol::lol::lol:

Εμείς, αγαπητή μου, τα προσέχουμε τα ρεύματα, διότι:

1) είναι επικίνδυνα, μπορείς εύκολα να την αρπάξεις
2) όπου φυσάει ο άνεμος τα πάει
3) είναι ύπουλα, γιατί σ΄αρπάζουν χωρίς να το θέλεις και να το καταλάβεις
4) σταματούν τόσο απότομα όσο ξεκινούν (πχ. αν κλεισεις ένα παραθυρο)
5) αφήνουν κουσούρια (βλ. αυχενικό)

Προσοχή, λοιπόν, στα ρεύματα των ΜΜΕ!!!!!!!:P:P:P

:cool::cool::cool::cool:Συγνώμη είναι δηλώσεις προέδρου κόμματος αυτές;Δεν φταίμε εμείς φαίνει οι άλλοι.(παραλάβαμε καμένη γη,ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)
και τα ΜΜΕ ταίζουν παιδάκια και αδεσποτάκια:P:P:P:P:P

ποπι υγείας και διατροφής (μιάς και μπέρδεψε τις τσιπρίτσες με τις τσιπουρίτσες έχει γνώσεις μαγειρικής!!)
και θα επανέρθω με τις θέσεις του κόμματος!!!!

Ααααααα,όχιιιιιιι θέλω και παιδείας και υγείας:lol::lol::lol:Μπορεί να αργησα να μπω στο κόμμα,αλλά είμαι επι του τρεχάματος.:lol::lol:[/quote]

Δεν έχει σημασία πόπι μου που ήρθες αργά έισαι σημαντική δύναμη στις κινητοποιήσεις μας!!!!!

και αν δεν σου δώσω εσένα το παιδίας με 5 παιδια και πόσα δεν ξέρω κατα καιρούς γατιά σε ποιον θα το δώσω!!!!!

Δικό σου και καλή αρχή !!!!!

Θέλω όλα τα στελέχη να συσπιρωθούν και στρωθούν στην δουλειά ώστε να αποδείξουμε την αξία και ανωτερότητα μας σαν κόμμα!!!!!

Και αυτόύς που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την αξία μας τότε έχουμε και τον Κίκη (όρμα Κίκη)
που είναι και ο ειδικός και στα θέματα ασφαλείας!!!!

ZORICA βλέπω μία αποχώριση με ελαυφρά πηδηματάκια?? Καλά οι άλλες με την παπαρήγα και το ΓΑΤ.Α.ΚΙ ΕΣΕΝΑ τόσα χρόνια κουμουνισμός δεν σου έφτασε θές κι άλλο τσι τστστσ:/::/::/::lol::lol::lol:

Εμείς προσφέρουμε ελευθερία ποίηση (δείτε τα άρθρα μας ) προσαρμοστικότητα όλοι είναι ευπρόσδεκτοί σε εμας και εσύ μας εγκαταλείπεις έτσι !!!!!

Τι να πω και τον σε υπόλειψή τον Λαζόπουλο.......
Αλλά εσύ δεν έισαι Λαζοπούλα.... Χαζοπούλα είσαι :down:που νομίζεις ότι οι άλλοι θα σε καταλάβουν καλύτερα από εμας!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι να σου πω η απόφαση θα είναι δική σου!!!!!
Είσαι ελεύθερη εμεις δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι Zorica.........:lol::lol::lol::lol:

Tώρα θα δώ τι άλλο γίνεται και θα επανέρθω!!!!!!!!!!

Για να καταλάβω κάνατε εκλογές στο mycat?

Δεν κάναμε τώρα το κάνουμε και ετοιμάζουμε τον αγώνα και μαζεύουμε τους ψηφοφόρους μας!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έχει σημασία πόπι μου που ήρθες αργά έισαι σημαντική δύναμη στις κινητοποιήσεις μας!!!!!

και αν δεν σου δώσω εσένα το παιδίας με 5 παιδια και πόσα δεν ξέρω κατα καιρούς γατιά σε ποιον θα το δώσω!!!!!

Και αυτόύς που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την αξία μας τότε έχουμε και τον Κίκη (όρμα Κίκη)
που είναι και ο ειδικός και στα θέματα ασφαλείας!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητή Τσιπουρίτσα:P:P:redface::redface::redface:Τσιπρίτσα ήθελα να πω:lol::lol::lol::lol:αυτό είναι κόμμα,να πληρώνεις αντί να σε πληρώνουν:lol::lol::lol:
Κι μια ατάκα του πατέρα μου καταγεγραμμένου στα μαυρά κατάστιχα Τοτελαδώνετε ένας κουμμουνιστής;Φυσικά μόνο που παίρνει τα διπλά:lol::lol::lol::lol::lol:
Επίσης και ο Πίτσης όπως και μόνες σας βλέπετε την απίστευτή ενέργειά του θα βοηθάει τον Κικη:confused::confused::confused:

Διαβασε το θέμα από την αρχή και θα καταλάβεις και ότι δεν καταλάβεις να στο εξηγήσουμε!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back