mycat.gr
The site
Γειά σας…Ονομάζομαι Dj και η μαμά μου στα 5 μου χρόνια αποφάσισε να με αφήσει να πάω για μπάνιο μόνος μου. Έτσι και εγώ άρπαξα την ευκαιρία αμέσως, ετοιμάστηκα, πήρα το αμαξάκι μου.. και πήγα για μπανάκι στο Λαγονήσι… Για να δούμεεε.. Πετσετούλα τέλεια την έστρωσα και στην αμμουδιά, γυαλιά ηλίου, σαγιοναρίτσες, αντηλιακό….Που είναι το αντηλιακό; Κάπου εδώ μέσα στην τσάντα το είχα είμαι σίγουρος…Ουπς το ξέχασα.. Δεν πειράζει! Το πολύ να "κανελλίσω" λίγο ακόμα βρε αδερφάκι μου!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mycat.gr
The site
Καλοκαιρινές διακοπές, αγάπη μου, δεν έχουμε πάει μαζί. Ήσουν πολύ μικρή πέρυσι για να σε πάρω μαζί μου. Το περσινό καλοκαίρι όμως, Μπρίγκυ μου, γράφτηκε η καλύτερη ιστορία για εμένα. Μπήκες στην ζωή μου. Τόσο ξαφνικά, τόσο γρήγορα. Και γέμισες την άδεια μου ζωή, αγάπη μου. Έγινες το στήριγμα της ζωής μου. Έγινες εκείνη που με άκουγε όλο το καλοκαίρι να κλαψουρίζω για όλα εκείνα τα ασήμαντα πράγματα που νόμιζα για σημαντικά, γιατί το μοναδικό σημαντικό πράγμα στη ζωή, Μπρίγκυ μου, είναι η υγεία. Και εγώ τον περασμένο Αύγουστο κόντεψα να σε χάσω πριν καλά καλά σε βρω. Και τότε άρχισα να ξεχωρίζω το σημαντικό από το ασήμαντο… Και έτσι συνεχίζω να γράφω κεφάλαια στο βιβλίο μου. Στο βιβλίο μας. Στην κοινή μας ζωή. Και εσύ, κορίτσι μου, είσαι από μόνη σου ιστορία τελικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Η Ντορίτα μου είναι κουφή… αλλά κατάλευκη, ήσυχη, πανέμορφη και συναισθηματική! Γέννησε πριν λίγες μέρες 5 γατάκια, αλλά το σκυλί του γείτονα της έκανε επίθεση και έκλεψε τα 4, τα οποία όσο κι αν ψάξαμε δεν τα βρήκαμε πουθενά! Η Ντορίτα όταν άνοιξα την πόρτα το πρωί ήταν ανήσυχη και με το νιαούρισμά της που ήταν σαν ομιλία μου έδωσε να καταλάβω τι είχε συμβεί… Δεν τα βρήκαμε τα γατάκια της, αλλά η Ντορίτα, σαν υπέροχη μαμά , φροντίζει αυτό που της απέμεινε με στοργή και λατρεία! Την λατρεύω και ένας λόγος παραπάνω επειδή δεν ακούει… κι αυτό την κάνει ευάλωτη!
mycat.gr
The site
Αδεσποτάκι τον βρήκα 2 εβδομάδων, πρίν 3 χρόνια. Το όνομα αυτού, Felix! Ζωηρός και παιχνιδιάρης, αγκαλίτσας και χαδιάρης! Γνήσιος Κεφαλλονίτης, υπέρ-τυχερός που βρίσκεται μια ζωή σε αυτό το όμορφο Νησί. Διακοπές για πάντα! Με τον Felix μου διανύουμε το τρίτο μας καλοκαίρι μαζί! Αν και πολύ ζέστη δεν πτοούμαστε ...πολύ παιχνίδι και βόλτα. Του αρέσει κάποιες ώρες της ημέρας να λιάζεται στον ήλιο και μετά πάλι μέσα για φαΐ και ύπνο. Αυτό θα πει Γατίσια (καλοκαιρινή) Ζωή!
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Με λένε Μίκ. Ο κύριός μου εδώ με κανακεύει κάνοντας το "πουλάκι" για να έρθω στα κέφια και να ταξιδέψω. Ήρθε η ώρα να πάμε στην εξοχή, αλλά εγώ είμαι γενικά λίγο ανήσυχος στα ταξίδια, και παλιά ..κατουριόμουνα από φόβο μέσα στο αυτοκίνητο. Γι αυτό με ψυχαγωγούνε μάλλον… Όμως αυτή τη φορά είμαι κεφάτος και τραγουδιάρης. Τρυφερός και αγαπησιάρης στο σπίτι όπως θα είμαι και στις διακοπές. Δεν θα τους κουράσω και δεν θα εξαφανίζομαι όπως κάνω στο σπίτι μου και λείπω τις περισσότερες ώρες για να αναζητήσω δροσιά κάπου στο κτήμα ή παραπέρα…
mycat.gr
The site
Καλησπέρα αγαπημένοι μου followers!
Είμαι η Τόνη το γατόνι και αυτή είναι μια πρόσφατη φωτογραφία μου από την καινούρια μου κρυψώνα, κάτω από το κρεβάτι των γατογονιών μου. Σαν γάτα είμαι πολύ ιδιότροπη και πολύ νευρική, γι αυτό και αποφάσισα να βρω ένα μέρος που να μπορώ να κρύβομαι αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθώ τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που μπορεί να με βγάλει σε κλάσματα δευτερολέπτου από εκεί κάτω (ή από οπουδήποτε αλλού κι αν είμαι κρυμμένη) είναι ο ήχος από τις αγαπημένες μου λιχουδιές temptations. Δύο χτυπήματα στο κουτί και έχω βρεθεί σε χρόνο dt στην κουζίνα!
Σας στέλνω πολλά γατοφιλιά και ελπίζω να είμαι εγώ η σούπερ τυχερή του Διαγωνισμού

Με αγάπη … Τόνη
mycat.gr
The site
Διακοπές, και όλοι κινούσαν στα παράλια Χαλκιδικής. Εγώ σπίτι, θα έμενα με τη Σούζι, αλλά καθώς έφευγε ο αδερφός μου σκέφτηκε να την πάρει μαζί του. Εγώ νευρίασα πολύ, είχα την εμπειρία που καθώς την είχαν πάει με τα μικρά τις 50 χιλιόμετρα έξω από Θεσσαλονίκη, αυτή κατάφερε να επιστρέψει σπίτι. Εκεί που βρέθηκαν έφερνε δωράκια στους δικούς μου, κανένα ποντίκι και κάποια φορά έκλεβε και κανένα μπούτι κοτόπουλο από γειτονικά σπίτια, αλλά πάντα έτοιμη να τα μοιράσει με την οικογένειά της. Ως που κάποια μέρα εξαφανίστηκε. Μία βδομάδα ούτε νιαούρισμα. Τέλος οι δικοί μου είπαν να γυρίσουν πίσω και όπως μάζευαν τα πράγματα, να σου και μια ουρά, τους μυρίστηκε και κατάλαβε πως θα πάει σπίτι, ήταν και αυτή και όλοι μες στη χαρά. Το ίδιο και εγώ όταν την είδα να επιστρέφει χαρούμενη και κουρασμένη από τα περπατήματα της. Κοιμήθηκε αμέσως μες στα χέρια μου, ξεκουράστηκε και μάλλον ονειρευόταν την θάλασσα και τους φίλους που άφησε πίσω. Ταξίδεψα και εγώ μαζί της, μέχρι σήμερα και για πάντα μαζί.
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
mycat.gr
The site
Την Λιλού την σώσαμε εγώ με τον άντρα μου από βέβαιο θάνατο. Όταν μια μέρα η φίλη μου, μου είπε ότι γέννησε η γάτα της και ότι δεν μπορούσε να τα κρατήσει και έτσι θα τα άφηνε κοντά στο σούπερ μάρκετ ένα δρόμο που κάθε φορά που περνάς πιάνεται η ψυχή σου να βλέπεις σκοτωμένα ζωάκια, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη της είπα να τα κρατήσει και θα τα έπαιρνα εγώ. Πήραμε και τα τρία κρατήσαμε στο σπίτι την Λιλού και τα αδερφάκια της δυο αγόρια. Αφού τα κρατήσαμε λίγες μέρες και τα είδε γιατρός τα πήγε στην μητέρα του που τα έχει μη στάξει και μη βρέξει. Είναι η καλύτερη παρέα μας, για εκείνη που είναι μόνη στο χωριό αλλά και για μας. Η Λιλού είναι δώρο θεού αλήθεια όλο αγκαλιές θέλει και τις παίρνει. Ότι θέλει μας κάνει είναι το αφεντικό μας την λατρεύουμε. Δε θυμάμαι πως ήταν η ζωή μας πριν απο αυτή.
mycat.gr
The site
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool