xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
22-09-07
03:13
Τουλαχιστον εχεις δωρεαν σειρηνα!Σαν να εχετε βγει απο ταινια!Πω πω μετα απο αυτο θα εστεινα στα γατια αγαλμα!τωρα ξεμπερδεψα απο τηνν αστυνομια σημερα εγινε χαμος στο σπιτι το μεσημερι που γυρισα επεσα για υπνο με τα γατια στο σαλονι για κακη μου τυχη παραβιασαν την πορτα του σπιτιου κ μπηκαν μεσα ξυπνησα απο τα ουρλιαχτα του λαμπη μας ενα ουρλιαχτο λες κ ηταν βγαλμενο απο την κολαση μετα ακουσα μια αγνωστη φωνη εκρυψα τον φελιξ πισω απο το γραφειο κ πηρα αγκαλια την πατουνα κ κρυφτηκα πισω απο ην πορτα ο λαμπης με τον γκινιαρη εξακολουθουσαν να κανουν αοοοοοοοοοοαοοοοοοοοοοαοοοοοο καπως ετσι ανοιξε η πορτα του σαλονιου κ μπηκε μεσα ο αγνωστος με το που με ειρε με αρπαξε απο το λαιμο τοτε η πατουνα του αρπαξε το χερι κ τον δαγκωνε μανιωδως δεν εχασα την ψυχραιμια κ τον κοπανησα στα αρ.....α αυτη πρεπει να πονεσε πολυ ε αφησε κ η πατουνα ακομη τον δαγκωνε κ μουγκριζε πηρα το σκουποξυλο που ειχα διπλα συην αμμο κ του εριξα μια παν στο κεφαλι εμεινε στον τοπο πηρα το 100 κ τον κυριακο τηλεφωνο κ μεχρι να συνελθει του ειχα βαλει κατι χειροπεδες που ειχα για να παιζω με το κυριακο ειμαι παρα πολυ τυχερη μεσα στην ατυχια μου το μονο που με ποναει ειναι ο λαιμος μου κ η ωμοπλατη μου
ενα εχω να πω οτι εαν δεν ηταν τα γατια μου τωρα δεν μπορουσα να σας γραψω φιλακια σε ολους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
22-09-07
13:42
ποποοοοοοοοοοοο για δες τι συμβαινει στι συνανθρωπο μας
παλι καλα που ειχες και ''σωματοφυλακες'' και ''σειναγερμο''

περαστικα σου

παλι καλα που ειχες και ''σωματοφυλακες'' και ''σειναγερμο''

περαστικα σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
22-09-07
13:48
μπραβο φροσω που τον κατατροπωσες!!!! πωπω!!! περαστικα στον λαιμο και μπραβο στα γατακια σου δως τους πολλα φιλακια!
θα πω την ιστορια στο κατσουλι ωστε να μαθει κι αυτο να με φυλαει!!!
παντως η ιστορια εχει λιγη πλακα δεν μπορεις να πεις

θα πω την ιστορια στο κατσουλι ωστε να μαθει κι αυτο να με φυλαει!!!

παντως η ιστορια εχει λιγη πλακα δεν μπορεις να πεις

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
22-09-07
16:18
Τώρα μπήκα κ το διάβασα, καλά δεν έχω ακούσει πιο κουφή ιστορία
Ο ληστής σίγουρα θα αλλάξει επάγγελμα μετά από αυτό, που να ήξερε πού πάει να μπλέξει, πραγματική catwoman Φρόσω, μπράβο για το θάρρος σου κοπέλα μου
Αλλά και οι χειροπέδες με αποτελείωσαν, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σου χρησιμεύσουν
Εκτός απ' το αστείο του πράγματος πάντως, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να λάβετε τα μέτρα σας, εγώ απλώς θα είχα παγώσει από το φόβο...
Ο ληστής σίγουρα θα αλλάξει επάγγελμα μετά από αυτό, που να ήξερε πού πάει να μπλέξει, πραγματική catwoman Φρόσω, μπράβο για το θάρρος σου κοπέλα μου
Αλλά και οι χειροπέδες με αποτελείωσαν, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σου χρησιμεύσουν
Εκτός απ' το αστείο του πράγματος πάντως, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να λάβετε τα μέτρα σας, εγώ απλώς θα είχα παγώσει από το φόβο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum