Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
28-01-11
23:17
χιχιχι αύριο πρωί λοιπόν θα ξεκινήσω !! αν και εδώ σε αυτό το θέμα αισθάνομαι επίσης άνετα σαν τον παλιό καλό καιρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-02-11
17:22
Με λίγη χρονοκαθυστέρηση , καλησπέρες...λέω να μην ανοίξω άλλο νήμα, είναι καλά εδώ, επέστρεψα απο ικεα, βρήκα επιτέλους αυτες τις family παντοφλες που βγαζει καθε χρόνο σε ανυποπτο χρόνο, ξέρεις αυτα τα guest sleepers , που ξαφνικά όλοι μες στο σπίτι τριγυρνούν με παντόφλες...
συνέδριο γίναμε πάλι
Αύριο ξεκινούν τα σεμινάρια yoga κι έχω άγχος με τον καινούριο δάσκαλο...
τίπουτα σπουδαίο, μοιάζουν όλα λες κι είναι σε αναμονή...μη ξέροντας όμως τι στο καλό περιμένουμε...
πιφφφφ
συνέδριο γίναμε πάλι

Αύριο ξεκινούν τα σεμινάρια yoga κι έχω άγχος με τον καινούριο δάσκαλο...

τίπουτα σπουδαίο, μοιάζουν όλα λες κι είναι σε αναμονή...μη ξέροντας όμως τι στο καλό περιμένουμε...
πιφφφφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
05-02-11
08:07
Απάντηση: Οι παλιές καραβάνες του Mycat
φωτό απο τα παντοφλάκια please
και ....ας μην αγχωνόμαστε για το αύριο
γιατί ....είναι πριν απ'το μεθαύριο
φωτό απο τα παντοφλάκια please

και ....ας μην αγχωνόμαστε για το αύριο

γιατί ....είναι πριν απ'το μεθαύριο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum